Arhiva pentru eticheta: sexy

Raluca Boanca, de la sexy la elegant / FOTO

Frumoasa timişoreancă este asaltată cu oferte din partea firmelor pentru a deveni imaginea lor. La sfârşitul săptămânii trecute, Raluca Boancă a pozat pentru o firmă arădeană, care are ca domeniu de activitate comercializarea de mobilă şi canapele.

Cel mai sexy arbitru din Romania a promovat in Liga a III-a

Comisia de Arbitri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş are de ce să se felicite. După ce timişoreanul Cătălin Botaş a făcut pasul spre primul eşalon, alţi trei arbitri din judeţul Timiş au fost promovaţi. Printre aceştia şi Patricia Samșudean, un fost manechin care le-a luat minţile celor pe care i-a arbitrat în jocurile din Campionatul Judeţean Timiş sau Liga a IV-a.

Politica in fundul gol

Dacă PD-L Timiş a dat-o politicii de anvergură pe Bianca Jurcă, iar PNL Timiş pe Raluca Boancă, social-democraţii de ce ar fi mai fraieri? Astfel că, direct din Playboy, a aterizat în partid Roxana Golban, noua stea a PSD Timiş.

Crăciuniţe sexy în Art Club

Art Club 700 a fost locul unde şi-au dat întâlnire, vineri noaptea, cele mai frumoase crăciuniţe. Cei prezenţi în clubul timişorean au asistat la o inedită prezentare de modă, creatorii prezentând costume inedite de crăciuniţe.

Top