Arhiva pentru eticheta: oana gaita

Oana Gaita, de la purtator de cuvant al PNL Timis, la consilier personal al lui Gheorghe Falca

Oana Gaita, de la purtator de cuvant al PNL Timis, la consilier personal al lui Gheorghe Falca

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a luat, de câteva zile, consilier de… Timișoara. Oana Gaita s-a ținut de cuvânt și a renunțat la activitatea politică în PNL Timiș. De săptămâna trecută, ea s-a mutat la Arad. Cel puțin cu jobul, așa că acum face naveta în orașul de pe Mureș.

Cand Marian si Oana se cearta ca orbii, Marilen vine pe turnanta

Spre deosebire de PSD, PNL Timiș n-are nicio problemă în a-și găsi candidat pentru Primăria Timișoarei. În lipsa unui contracandidat viabil, Nicolae Robu va câștiga fluierând un al doilea mandat, chiar dacă va face campanie la Dubai, Singapore sau Miami.

Danut Groza, secretar PNL Timis: Orice liberal poate candida la sefia CJT

Candidatul PNL la președinția CJ nu e obligatoriu să vină din fostul PDL. O spune chiar un fost PDL-ist, primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș. Acesta dezminte categoric zvonul conform căruia primarii PNL o vor pe Oana Gaita șefă la CJ Timiș.

PDL Timis: Ostaficiuc poate merge la europarlamentare

PDL Timiş reacţionează după decizia dată vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul liderului filialei, Constantin Ostaficiuc. Consilierul judeţean Oana Gaita, purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor timișeni, susţine că Ostaficiuc poate candida fără probleme la alegerile europarlamentare din 2014.

Top