Arhiva pentru eticheta: spitalul louis turcanu

sange

Hai să faci o faptă bună: donează sânge pentru copiii de la secția de hemato-oncologie a Spitalului Louis Țurcanu

Hai să faci o faptă bună: donează sânge pentru copiii de la secția de hemato-oncologie a Spitalului Louis Țurcanu

Puteți schimba destine și puteți ajuta copiii internați la secția de hemato-oncologie a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara. Cum? Simplu. Donați sânge.

Fetita din Iasi bolnava de cancer si condamnata de propriii parinti la moarte va fi adusa la Timisoara

O fetiţă de 8 ani din Iaşi, diagnosticată cu cancer la rinichi, va fi tratată la Timişoara. Este decizia instanței, după ce Protecția Copilului a cerut ca părinții micuței să fie obligați să accepte asistența medicală. Aceștia se opuneau oricărei intervenții, pe motiv că fetiței ar fi urmat să-i fie furate organele.

Un bebelus de o zi a fost adus de urgenta la Timisoara

Pe heliportul de la Spitalul Judeţean Timişoara a aterizat vineri elicopterul SMURD, care a adus în oraşul de pe Bega un pacient în vârstă de o singură zi! Bebelușul, născut prematur, avea probleme respiratorii şi s-a decis trimiterea acestuia la Spitalul Louis Ţurcanu. Imediat după aterizare micuţul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de

Bolile soldului la copii, diagnosticate mai repede la Timisoara

Displaziile congenitale de șold pot fi depistate mult mai devreme, grație unui proiect româno-maghiar derulat în ultimul an. La Timișoara există acum un aparat modern de diagnosticare a afecțiunilor șoldului la copii. Testarea este gratuită și se face în primele zile după nașterea bebelușului.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com