Arhiva pentru eticheta: street delivery

Street Delivery sau despre orașe inteligente. În premieră, pe strada General Grigorescu

Street Delivery sau despre orașe inteligente. În premieră, pe strada General Grigorescu

Street Delivery, evenimentul care deschide strada pentru oameni și o închide pentru mașini, a ajuns, la Timișoara, la ediția cu numărul 12. Se întâmplă pe o arteră care, nu peste mult timp, va deveni exclusiv pietonlă și are o temă de actualitate: „Smart Cities”.

Meserie, nu alta! Street Delivery Timisoara cucereste zona Traian / PROGRAM

Street Delivery Timișoara a ajuns la ediția cu numărul 10 și părăsește pentru prima dată zona centrală a orașului. Tema acestui an este „Meserie”, iar evenimentul se va desfășura în zona Traian. Străzile Dionisie Linția și Episcop Iosif Lonovici vor fi destinate arhitecturii și sportului, iar Parcul Poporului, concertelor, atelierelor și pieselor de teatru.

In weekend se deschide biblioteca in aer liber! In curtea Institutului Francez

Dacă vă place să citiți, ce poate fi mai plăcut decât să faceți asta în aer liber? Mediateca „André François” a Institutului Francez şi Biblioteca Centrului Cultural German vă invită, la sfârșitul săptămânii, la cea de-a cincea ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”.

Street Delivery in „Culori”, strigare de proiecte

Fundaţia Cărtureşti a deschis sesiunea de aplicaţii pentru ediţia a șaptea a evenimentului de arhitectură şi arte Street Delivery. Acesta va avea loc în intervalul 14-16 iunie, în trei orașe simultan. Tema din acest an este „Culori” și, dacă aveți vreo idee „colorată”, sunteți așteptați s-o împărtășiți cu restul lumii.

Top