Arhiva pentru eticheta: street delivery

Universitatea de Vest Timișoara

În grădina urbană a Universității de Vest Timișoara are loc o nouă ediție a Street Delivery

În grădina urbană a Universității de Vest Timișoara are loc o nouă ediție a Street Delivery

Fundația Cărturești, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, organizează a 15-a ediție a binecunoscutului eveniment Street Delivery. În weekend-ul 18-19 septembrie, timișorenii sunt așteptați în grădina urbană a Universității de Vest din Timișoara, precum și în spațiile adiacente acesteia, la o serie de talk-uri, lansări de carte, activități sportive și ateliere menite să

Meserie, nu alta! Street Delivery Timisoara cucereste zona Traian / PROGRAM

Street Delivery Timișoara a ajuns la ediția cu numărul 10 și părăsește pentru prima dată zona centrală a orașului. Tema acestui an este „Meserie”, iar evenimentul se va desfășura în zona Traian. Străzile Dionisie Linția și Episcop Iosif Lonovici vor fi destinate arhitecturii și sportului, iar Parcul Poporului, concertelor, atelierelor și pieselor de teatru.

In weekend se deschide biblioteca in aer liber! In curtea Institutului Francez

Dacă vă place să citiți, ce poate fi mai plăcut decât să faceți asta în aer liber? Mediateca „André François” a Institutului Francez şi Biblioteca Centrului Cultural German vă invită, la sfârșitul săptămânii, la cea de-a cincea ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”.

Street Delivery in „Culori”, strigare de proiecte

Fundaţia Cărtureşti a deschis sesiunea de aplicaţii pentru ediţia a șaptea a evenimentului de arhitectură şi arte Street Delivery. Acesta va avea loc în intervalul 14-16 iunie, în trei orașe simultan. Tema din acest an este „Culori” și, dacă aveți vreo idee „colorată”, sunteți așteptați s-o împărtășiți cu restul lumii.

Top