Arhiva pentru eticheta: telefoane

Tânăr depistat după ce a furat două telefoane în luna iunie

Tânăr depistat după ce a furat două telefoane în luna iunie

În noaptea de 6 spre 7 iunie, un hoț a pătruns într-o locuință de pe strada Babadag din zona UMT din Timișoara, de unde a sustras două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de 1.300 de lei. Abia joi, 2 septembrie polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au aflat despre cine este vorba. Ei au reținut

Alo? Robu, la DNA pentru un contract de telefonie mobila negociat de Traian Stoia

Primarul Nicolae Robu a fost audiat, miercuri, de procurorii DNA Timișoara, într-un dosar referitor la un contract încheiat de municipalitate cu un operator de telefonie mobilă. De termenii contractuali și bonusurile acordate PMT s-a ocupat, acum trei ani, fostul viceprimar Traian Stoia.

In scolile din Timis se fura intr-o veselie telefoane, dar numarul infractiunilor a scazut

În ultimul an şcolar încheiat, în unitățile de învățământ din Timiș a scăzut cu o treime numărul infracțiunilor. Vestea e bună, dar este nevoie în continuare de măsuri pentru creşterea siguranţei elevilor şi a personalului didactic. Cele mai multe probleme sunt în școlile din Timișoara.

Inselatoriile cu telefonul fac victime si la Timisoara

Români păcăliţi prin metoda „accidentul”. Se întâmplă şi la Timişoara, unde șapte oameni și-au făcut curaj să reclame faptul că au fost trași pe sfoară. Numărul celor înșelați este însă mult mai mare. Polițiștii le recomandă celor care primesc apeluri suspecte, prin care li se cer sume mari de bani, să fie atenți.

Top