Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Robu pe centura

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL Timiş, la care vor participa preşedintele Nicolae Ciucă şi secretarul general Lucian Bode.  

E greu să revină concordia în filiala PNL Timiş, după îndepărtarea lui Alin Nica şi aducerea în fruntea organizaţiei a lui Vasile Blaga, la pachet cu a lui Cristian Buşoi la preşedinţia PNL Timişoara.

„Ce faceţi aici, mă înregistraţi?”,

Tensiunile s-au văzut şi miercuri seara la o şedinţă a organizaţiei de tineret (TNL)a PNL Timiş, la care a participat şi candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu. Trebuie spus aici că Robu s-a lăudat tot timpul de relaţiile sale extraordinare pe care le-ar avea cu tinerii liberali în special şi cu tinerii în general. Liderii TNL i-au reproşat din start că Robu a dat „like”-uri la mai multe postări ale Tineretului Social Democrat (TSD), ori la acest nivel există o veche adversitate între organizaţii.

Robu şi-a motivat gestul prin faptul are nevoie de voturile tinerilor PSD-iştri, la fel ca de cele ale omologilor lor liberali. El a tensionat mai mult atmosfera când a spus că cele două organizaţii de tineret ar trebui să colaboreze şi să facă acţiuni comune, fiind întâmpinat cu multe proteste. La un moment dat din sală a fost întrebat cu cine ar trebui să voteze tinerii liberali la preşedinţia Consiliului Judeţean, cu PSD-istul Alfred Simons sau cu Alin Nica. „Ce faceţi aici, mă înregistraţi?”, a replicat nervos Robu. Tensiunile au rămas pănă la final, Robu afirmând la un moment dat că s-ar putea să candideze independent. Cert este că, cel puţin pentru moment, candidatul PSD la Primria Timişoar a rămas fără sprijinul tinerilor liberali.

Blaga boicotat de primari

Joi seara a fost prima şedinţă pe care preşedintele interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga, a avut-o cu Biroul Permanent Judeţean (BPJ), şi acesta fiind nou constituit, după ce vechiul birou a fost dizolvat. Aşa cum deBanat anunţa de ieri, primarii PNL au boicotat prima şedinţă, din 42 de participând doar 17 primari şi doi viceprimari cu atribuţii de primar. De menţionat că la prezidiu s-au aflat, în afara lui Blaga, Cristian Buşoi, Nicolae Robu şi deputatul Marilen Pirtea. Discuţiile au vizat în principal modul în care se va candida la primării şi în special dacă PSD va avea contracandidaţi la primarii PNL. De asemenea, s-a cerut din sală ca pe listele la Consiliu Judeţean să existe o paritate de doi la unul în favoarea PNL. Blaga a afirmat că dacă Alfred Simonis va câştiga preşedinţia CJ Timiş, PNL va avea doi vicepreşedinţi, iar dacă Robu va revenii la primărie, va fi un viceprimar PSD.

Astăzi de la ora 12.00 va fi o nouă şedinţă la PNL Timiş la care vor participa preşedintele Nicolae Ciucă şi secretarul general Lucian Bode, ultimul fiind considerat artizanul cedării Consilului Judeţean la PSD

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (martie 29th, 2024 at 10:59 )

Așa le trebuie dacă se dedau la astfel de acțiuni doar pentru a regla conturile la nivel național pe cheltuiala unor județe ca să nu mai vorbim de degradarea democrației. Normal că Robu nu se putea abține de parcă nu a fi conștient că nu mai este la catedră unde îi are la mână pe cei din sală și nimeni nu îi iese din cuvânt. Roadele le vor culege însă la europarlamentare și parlamentare pentru că în rest nu e nimeni atât de inconștient să se automutileze votând incompetenți în funcțiile executive locale.

dani a spus: (martie 29th, 2024 at 11:09 )

popcorn:)

Dan a spus: (martie 29th, 2024 at 11:11 )

Si acum vin doi impostori … scuze Doctori, ca sa-i imace pe hoti. Popcorn 🙂
ps. simt ca foarte curand DNA-ul va face o vizita la CJT 😉

RASPUTIN a spus: (martie 29th, 2024 at 11:14 )

== BANAT — UN FENOMEN PE CARE FANARIHOTZII NU O SA L INTZELEAGA NICIODATA — RESPEKT PT PRIMARII CARE AU BOICOTAT ADUNATURA RESTURILOR LIBERARE . ==DECAT COMASAT DE PSD MAI BINE INDEPENDENT ,== PRAFUL SA SE ALEAGA DE PNL UL LUI ROBU . SCARBA MI E .

Reos a spus: (martie 29th, 2024 at 11:36 )

Veșnic neștiutorul și ultracinstitul are relații extraordinare numai cu el însuși el este centrul universului,buricul pământului și soarele orașului.😂

Babaiatu a spus: (martie 29th, 2024 at 11:43 )

Cum sa votezi asemenea specimene?
Cica PNL: Robu, Blaga, Busoi, Bode…
Vai de capul nostru va fi cu asemenea puslamale!
Visez la o prezenta la vot de minim 70% …
Vise!

Ioana a spus: (martie 29th, 2024 at 12:16 )

Asta merita pentru ca se plimba prin scari de blocuri cu pliante (fara sigle de partid asa ca hotii) „Dominic n-a facut nimic”.

Se mananca pana si propriul tineret ei intre ei, daramite seniorii care se duc ba in Forta Dreptei, Partidul Liberal Timis, AUR, si alte alternative de dreapta dupa ce PNL va fi complet incorporat in PSD.

Dan a spus: (martie 29th, 2024 at 13:09 )

La liberalii care boicoteaza se vede foarte clarbspiritulnde gasca. A plecat tatucul nica de la butoane care ne dadea prin redistribuire buget doar noua, ne suoaram si boicotam. Duceti-va mai cu nica penusa din spate a politicii licale, nuca e un incompetent care doar saboteaza usr si pe simonis. Omul a fost lasat flagrant in offside de centru pt ca nubare deloc trecere la centru. Si asa condamna judetul de deconectare de la bugetul central. Ce om slab. S-a vazut asta de cand a inceput imediat dupa alegerile din 2020 sa crutice pe fritz in loc sa faca echipa cu el.

Jack a spus: (martie 29th, 2024 at 13:23 )

Voi vota Aur pe linie

vest a spus: (martie 29th, 2024 at 13:37 )

Robi e incredibil de gretos, cand toti credeam ca mai mult nu se poate, iata ca el ne arata ca se poate…

Moise a spus: (martie 29th, 2024 at 15:13 )

@Jacky, dar zine si noua cine candideaza de la Aur ca sa-i citim CV-ul. Sau doar mentionai ca votezi orice iti zice partidul, fara sa stii candidatul. Cumva ca astia de la USL de altfel. Partidul zice, boborul se conformeaza.

uedecat10 a spus: (martie 29th, 2024 at 15:18 )

Foarte bine spus Ioana, atat ii duce capul pe pupincuristii lui Robu.
Bag mana in fox ca cel a fost cu ideea este Alex Alex, un vechi pupincurist de-al lui Robu.
O mizerie de om care te bloxheaza daca-l intrebi cum este cu sala polivalenta de pe Podeanu sau cum e cu pasajul Michelangelo pe care le-a nenorocit acest vopsit, fost primar.

PADUREAN LIVIU a spus: (martie 29th, 2024 at 20:01 )

Ce mizerie și toți ce au devalizat tara Blaga care plimba un portbagaj de euro în mașina lui prin Brașov sa nu fi prins de D.N.A a făcut P.N.L de rîs oricum era de risu cucilor și este și acuma l-au trimis conducerea să îl salveze, l-au trimis pe Blaga ca europarlamentar sunt o rușine !!! Nu vor să lase fotoliu ,,O mizerie de partid ,,

@psdpnl a spus: (martie 29th, 2024 at 21:15 )

Numai niște sărăntoci sunt candidați la alegerile din 2024. Adica din rândul celor pe care ii reprezinta partidul psd !!!. De exemplu : medicul Cirstoiu are numai în conturi 700 000 de euro,bijuterii de 150 000 euro, masini de lux ( peste 100 000 de euro bucata) vreo 4 la numar, câteva case și vreo 4 apartamente. Întrebat de avere zice: ce- ati fi vrut sa vin cu trotineta sau bicicleta ? Chiar asa! Vreti sa nu polueze orasul ca viitor primar? Asta e declarat. Dar oare e declarat tot? La nivel mai mic și Robu mergea cu Mercedesul la primarie Sa nu pouleze orasul. Ultracinstitul Robu nu are declarata mare avere, dar oare ce a facut cu banii câștigați din : senator parlament + profesor universitar+ presedinte de senat Upt+ rector, prorector, primar etc, unele functii erau comasate. Deci R este obișnuit de mult timp cu comasarea.

Baluba a spus: (martie 29th, 2024 at 21:41 )

Am crezut că doar în P.C.R erau pupincuriști acum este mai grețos,nu-i așa d-le Dan?(dacă nu pupi în dos te decuplează de la bugetul central)Mentalitate de slugă!

Liliana Podhorodetchi a spus: (martie 29th, 2024 at 21:57 )

Circarul șef Robu nu are limite ! Va învăța incă odată pe pielea lui ce înseamnă să nu ai limite !

Iancu Radomir-Gherman a spus: (martie 29th, 2024 at 22:14 )

Capitala regională a Banatului a făcut revoluție pentru distrugerea sistemului social bolșevico-comunist și a ajuns feuda unor nima-n drum, puși pe căpătuială.

Cristi a spus: (martie 30th, 2024 at 20:11 )

Pnl nu mai exista daca s-a aliat cu psd, au manipulat 30 de ani electoratul cand ei tot timpul au fost niste traseisti politici care primesc bani de la buget. Timisoara nu voteaza psd btw.

1 Trackbacks pentru acest articol

Despre peşti şi pescari – IncomodTm Says:

[…] Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boic… […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în București. Ei întâlnesc CSM București, duminică, la ora 17.30, în sala Apollo. Înfruntarea face parte dintr-un set de patru jocuri programate la aceeași oră, jocuri cu implicații în zona barajului și a retrogradării directe. Celelalte trei sunt: CSM Focșani –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate, nu a fost să fie organizat chiar la conacul unde lucrările de reabilitare sunt în partea lor finală, dar problemele descoperite au făcut necesare lucrări suplimentare. Totuși, evenimentul vine să încununeze 10 luni de muncă susținută și colaborări de excepție....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes
Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În fruntea listei se află Alin Nica, actualul preşedinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei. Pe următoarele locuri se află doi tineri, Vlad Şendroiu (USR) şi Ionuţ Sîrbu (FD), fost preşedinte al TNL Timiş. De...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei
România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Top