Arhiva pentru eticheta: vaslui

A venit și victoria, după eșecul de ieri. Poli a învins clar Vasluiul

A venit și victoria, după eșecul de ieri. Poli a învins clar Vasluiul

La nici 18 ore de la finalul partidei cu Turda, pierdută de bănățeni, Poli Timișoara a intrat din nou în semicerc, de această dată pentru meciul din etapa a doua cu HC Vaslui. Jocul a mers mult mai bine astăzi, mai ales pe partea ofensivă, iar elevii lui Vlad Caba s-au impus lejer, 33-22 (16-12).

Handbalistii fac o repriza secunda fabuloasa si bat Vasluiul

Cu patru victorii la rând împotriva Vasluiului în ultimele cinci partide, şi cu o singură înfrângere, e adevărat, în ultimul meci direct, disputat chiar în această toamnă pe teren moldav, Poli era favorită în intermediara de miercuri. Nevoia de victorie era imensă, pentru că lupta de intrare în play-off este mai strânsă ca niciodată.

Liga I – Vlad Chiriches, aproape de un transfer stelar!

„Săptămâna aceasta s-a pus în vânzare Idiotul de Dostoievski.“ Mai țineți minte formula? Așa suna reclama de acum câțiva ani la celebra „colecție verde“ de la un cunoscut trust de presă. Cam în același fel și-a început Grigoraș, antrenorul Oțelului, analiza meciului pierdut de echipa sa la Bistrița. „Am fost niște idioți“, a spus Grig. Tind să-i dau dreptate, având în vedere că Gloria a fost refreșuită în pauza de iarnă cu mulți jucători aduși din ligile inferioare.

Top