Arhiva pentru eticheta: voluntariat

ajungem mari

Dăruiți trei ore pe săptămână copiilor din centrele de plasament din Lugoj! Deveniți voluntari prin programul Ajungem Mari!

Dăruiți trei ore pe săptămână copiilor din centrele de plasament din Lugoj! Deveniți voluntari prin programul Ajungem Mari!

Puteți ajuta zeci de copii din centrele de plasament și de zi din Lugoj să ajungă mari. Trebuie doar să vă oferiți voluntari pentru a petrece trei ore pe săptămână cu ei, pentru a-i ajuta la teme sau puteți merge cu ei la film. Haideți să fiți prietenii lor!

tineri voluntari

Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa: tineri din 20 de țări transformă clădiri din Timișoara în centre urbane

Nu mai puțin de o sută de tineri din Europa și nu numai pun umărul la transformarea unor clădiri vechi din cartierele Timișoarei. Le transformă în centre urbane de tineret, iar rezultatele muncii lor vor fi prezentate în Conferința Internațională Youth Centres UP, organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Ajutați copiii din centrele de plasament să ajungă mari

Copiii din centrele de plasament au nevoie de ajutor pentru a ajunge mari

Copiii din centrele de plasament au nevoie de ajutor pentru a ajunge mari. Îi poți ajuta dacă te înscrii ca voluntar într-un program prin care vei petrece câteva ore, săptămânal, cu acești copii. Programul educațional „Ajungem MARI” caută voluntari pentru 2.200 de copii din București și 24 de județe, voluntari care să dedice copiilor trei

Top