Arhiva pentru eticheta: ziua europei

parada ziua europei

Ziua Europei, sărbătorită la Timişoara de reprezentanţii puterii şi ai opoziţiei cu ceremoniale militare şi religioase

Ziua Europei, sărbătorită la Timişoara de reprezentanţii puterii şi ai opoziţiei cu ceremoniale militare şi religioase

Centrul Timişoarei a fost joi loc de ceremonii ample dedicate sărbătoriii ZileiEuropei. Programul zilei a cuprins ceremonii religioase şi militare, iar în partea a doua a zilei sunt programate mai multe concerte.

Ziua Europei, sărbătorită la Timişora printr-un concert inedit

Ziua Europei va fi sărbătorită pe 9 mai la Timişoara într-un mod aparte, fiind păstrată Piaţa Libertăţii ca loc de desfăşurare. Punctul de atracţie al acestui an va fi prezenţa trupei internaţionale Kadebostany care vine pentru prima dată în Timişoara şi pentru a doua oară în aer liber în România. Kadebostany este proiectul producătorului şi

Directia 5 si Feli Donose, in concert de Ziua Europei la Timisoara

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 mai vor fi diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean, iar pe 9 mai sărbătoarea se va încheia cu mai multe concerte în Piața Unirii. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

La Timisoara, Ziua Europei vine cu tramvaiul! Copiii sunt asteptati la Muzeul Satului

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 și 9 mai vor fi concerte în Piața Unirii și diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

De Ziua Europei, intr-una din cele mai europene capitale: Viena / FOTO

Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme.

Top