Arhiva pentru eticheta: directia 5

ziua județului timiș

Direcția 5 și Cobzality, foc de artificii și schimb de gardă de Ziua Județului Timiș

Direcția 5 și Cobzality, foc de artificii și schimb de gardă de Ziua Județului Timiș

În acest an, Ziua Județului Timiș capătă o mai mare anvergură. Veți putea asista la concerte, foc de artificii, veți putea viziona diferite expoziții, printre care și una semnată Ștefan Popa Popa’s, sau veți putea vizita Palatul Administrativ.

Directia 5 si Feli Donose, in concert de Ziua Europei la Timisoara

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 mai vor fi diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean, iar pe 9 mai sărbătoarea se va încheia cu mai multe concerte în Piața Unirii. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

bega bulevard

Bega Bulevard incepe cu o zi mai tarziu! Concert Directia 5, duminica la pranz / PROGRAM

Bega Bulevard, unul dintre evenimentele cu tradiție ale începutului de toamnă la Timișoara, se va desfășura, în acest an, doar timp de două zile. Pentru că 2 septembrie a fost decretată zi de doliu național, Primăria Timișoara a comprimat programul pentru sâmbătă și duminică.

Directia 5, la Heaven

Un concert Direcţia 5 reprezintă, pentru multe din reprezentantele sexului frumos, cadoul perfect pentru ziua lor. De aşa ceva au avut parte timişorencele, în seara de 8 martie, la Heaven Studio. Trupa bucureşteană devenită celebră pentru cântecele sale de dragoste a umplut până la refuz clubul timişorean, cea mai mare parte a publicului fiind, evident,

Top