Arhiva pentru eticheta: avion

orarul

Un avion care zbura pe relaţia Bucureşti – Budapesta a aterizat la Timişoara

Un avion care zbura pe relaţia Bucureşti – Budapesta a aterizat la Timişoara

Cursa Tarom care a decolat în Bucuresti  şi se îndrepta spre Budapesta a aterizat la Timişoara, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai exact ceață. Cei 55 de pasageri au fost coborâți din aeronavă și locați în terminalul timişorean. Deocamdată nu se ştie când va putea pleca mai departe. Revenim cu amănunte dacă se schimbă ceva.

siguranta aeroport

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc. Test PCR obligatoriu la îmbarcarea în avion, carantină 10 zile pentru cei cu test negativ

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie carantina la intrarea în România, a fost actualizată, potrivit unei noi hotărâri adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), care intră în vigoare de luni, 15 februarie. Testul PCR negativ este obligatoriu de prezentat la îmbarcarea în avion sau autocar, pentru cei care

Un avion care zbura pe ruta Antalya – Timişoara a aterizat de urgenţă la Bucureşti. UPDATE. S-a stricat radarul meteo

Un avion care zbura pe ruta Antalya (Turcia) – Timişoara a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Otopeni. Cursa era operată de cei de la Tarom şi, din primele informaţii, se pare că aeronava a suferit o serie de probleme tehnice. Piloţii avionului Tarom au decis să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Otopeni.

Cand un deputat ALDE bate campii. Grindeanu a plecat cu masina la Bucuresti, nu a tinut in loc o cursa de linie

Un deputat de Arad acuză Tarom că a întârziat o cursă de linie timp de patru ore, special pentru premierul Sorin Grindeanu. Cursa a fost însă decalată, la fel ca altele, din cauza vremii nefavorabile, iar Grindeanu a plecat la București cu mașina!

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge si in acest an, cu avionul, la Timisoara

Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi adusă în România, pentru a 11-a oară, cu un avion special. În seara de sâmbătă, 15 aprilie, ea va ajunge și la Timișoara, urmând să fie împărțită credincioșilor din Timiș, Arad și Caraș-Severin, dar și, în premieră, în Serbia.

Top