Scandal cât casa în PNL. Unul dintre liderii organizaţiei Timişoara cere conducerii locale şi judeţene să plece

Ecourile rezultatelor de la alegerile europarlamentare de duminică se amplifică la nivelul Timişului. Claudiu-Martin Chira, prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, președinte executiv al TNL Timiș, inclusiv candidat la un loc de parlamentar european, aruncă bomba şi cere conducerii judeţene şi locale a partidului să-şi dea demisia!

Claudiu Chira

Claudiu Chira

Probleme după alegeri sunt nu numai la PSD. Aşa cum debanat.ro a anunţat deja, apele sunt tot mai tulburi şi la nivelul PNL Timiș. Formaţiunea a „încasat-o” la nivelul Timişoarei rău de tot din partea Alianţei USR-Plus, iar discuţiile despre schimbări în PNL au apărut încă de la primele exit-poll-uri. Iată cu unul dintre liderii organizaţiei timişorene, Claudiu-Martin Chira, cere direct debarcarea conducerilor organizaţiilor locale şi judeţene ale partidului, deci inclusiv a lui Nicolae Robu.

Printr-o postare pusă pe contul său de Facebook, Chira îşi face publice cererile şi acuză modul defectuos al organizării campaniei electorale, deciziile administrativ-edilitare ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu, care a blocat total circulaţia în oraş chiar de alegeri, dar şi „prezentarea de sondaje SF”, mai spune acesta!

„Din postura de Prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, Președinte executiv al TNL Timiș, vicepreședintele al Biroului Național TNL și candidat la alegerile europarlamentare îmi permit să cer public demisia conducerii PNL Timiș și PNL Timișoara, pentru modul dezastruos cu care au gestionat aceaste alegeri europarlamentare. Din cauza modului defectuos de conducere a acestei campanii electorale, (aproape boicotare) datorată deficiențelor de administrare a Timișoarei, prin lipsa curățeniei din oraș, închiderea simultană a doua poduri peste Bega, îngreunând traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL și opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase și cărători de valiză, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timișoara, culminând cu relația dezastruoasă dintre conducerea partidului și primarii disidenți din PNL Timiș”, spune Claudiu-Martin Chira.

Tânărul membru PNL le mulţumeşte celor care au votat partidul şi spune că electoratul a taxat „aroganța, privitul de sus, narcisismul”, fără a da nume, dar pentru oricine pare destul de clar cine este vizat de aceste epitete. Atacaţi sunt „cărătorii de valiză sau cameramani”!

„A fost taxată aroganța, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii și a competitorilor electorali. Vreau să mulțumesc timișorenilor care au votat PNL și s-au exprimat democratic la referendumul inițiat de Președinte Klaus Iohannis. PS. Membrii PNL Timișoara nu sunt doar cărătorii de valiză sau cameramani, doar că nu mai au loc de ei!”, se mai arată în postarea şefului adjunct al PNL Timişoara.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

Diva a spus: (mai 27th, 2019 at 18:51 )

Pai ce are asta cu PNL Timișoara? El domiciliază la Sânandrei sau Sacalaz.

Costel a spus: (mai 27th, 2019 at 18:57 )

@divo, are ȘI cu pnl Timișoara, pentru că idiotul ce conduce pnl Timiș a tras în jos scorul pnl, la nivel de județ, pentru tâmpeniile ce le face în oraș.

Ion cu teapa! a spus: (mai 27th, 2019 at 20:10 )

Baiatul asta este prim-vicepresedinte PNL Timisoara! Adica, e in conducere, e numarul 2, plus la tineret. Are functii de nu le poate duce si a obosit! Sa demisioneze primul daca nu e multumit de rezultat! Apoi sa vorbeasca de altii! Impotriva cui se revolta? A dormit si s-a trezit destept, a mirosit ca e ceva ciolan de ros?

Quintus a spus: (mai 27th, 2019 at 20:20 )

Bravo tinere!!! Ieri a fost o zi istorica pt Romania! Trebuie sa mergem mai departe dacă vrem sa progresam! Și nu putem progresa avand legat de gat ancore cu mentalitati comuniste ‘vopsite’ în galben asa de ochii lumii. Da-i inainte!!!!!!

ProblemA a spus: (mai 27th, 2019 at 21:41 )

Problema este ca sunt unii care conduc instituții și care ar trebui mai degrabă internați în instituții

Optim a spus: (mai 27th, 2019 at 22:06 )

Optim ar fi dacă i-ar lua și locul la primarie

Om de caracter a spus: (mai 27th, 2019 at 22:15 )

Io l-am văzut pe băiatu asta după furtună cu drujba tăind niște crengi căzute in fata caselor vecinilor. Lumea părea bucuroasa ca era acolo. Acum faceți și voi o comparație va place un astfel de om, harnic și cu bun simt cum e Claudiu, sau preferați aroganta si pasiunea pt manele și anturaj cel puțin dubioase. Zic șîeu

Boss a spus: (mai 27th, 2019 at 22:40 )

Asta da tupeu sa ai functiile „prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, președinte executiv al TNL Timiș, inclusiv candidat la un loc de parlamentar european” si sa ceri demisia altora. Adica el ca si candidat nu a putut sa atraga voturi si ii cere lui Diaconu sa-si dea demisia…asta e noaptea mintii. Ca sa nu mai zic ca e om cu raspundere in partid. Ce a pazit in campania parlamentara?

Ionut a spus: (mai 27th, 2019 at 22:43 )

Pai asta e nemultumit de votul care l-a luat ca si candidat pe liste si cere altora sa-si dea demisia??? What a f..k? Who the f…k is Claudiu Chira? The bigest looser on earth…

Shhittymanager a spus: (mai 27th, 2019 at 23:26 )

@Boss și @Ionut, sa nu va iau după numele adevărate ca nu e frumos, Asa ati zis și de USRPLUS, cine sunt ăștia???, și uite ce v-au snopit în bătaie la vot :))) Acuma degeaba stați și-i lingeți la stapanului vostru rănile în timp ce-l ascultați cântând melancolic la ghitare, ca voi 2 chiar dacă ati tras tare sa va faceți plăcuți de șăfu iar cel mai iubit fiu al urbei nu prea va baga în seama mai nou. Motiv pt care v-a și cerut voua sa faceți pe postacii acum și nu altora. Măcar al treilea muschetar din triada magica a pupat la nici un an în sistem post de director. Deci nota bene și deschideți ochii băieții ca o mușcați de ceva vreme și bag dă seama că nu va prindeți. Inca un pont ca idee în campanie: nu șăfu trebuie periat constant ci alegătorii cu problemele și nevoile lor trebuie ascultați. Ala e scopul ca de aia se numește campanie. Voi stăteati la dat likeuri și periat pe fb și la numărat minute în autobuze. Și sa îți răspund la întrebare @Ionut, cine e Claudiu? El reprezinta 2 lucruri: 1. Viitorul și 2. Ala de care ți-a zis daddy tău, stăpânul tău, sa te ferești!

Cosmin a spus: (mai 28th, 2019 at 06:16 )

Dragul de el…dupa ce Robu l-a pus director la Zoo unde a papat banuti cu gramada, nu a facut nimic, Zoo arata si acum ca in 1970, animale noi couciu, zebra sinucigasa, etc acuma se crede leu si face pe Zorro! Atata l-a pupat pe Nica in dos pana a fost transformat in sageata si a fost singurul bou care a fost pus sa isi dea cu parerea altora…public?!?!?! Traficant de pitbuli, crescator de caini “de rasa” si asta are impresia ca in afara de a avea coloana certebrala de plastelina…e vreun lider? Pe bune?!?! GRAL isi scoate un catel la latrat ca…nu mai au pe cine? Oare ce functie primeste, bineinteles prin vot, ca celelte pe care le are, daca tot a deschis gurita…pardon…tastatura? Felicitari pt primari din GRAAL, dar slab om si-au ales sa ii reprezinte!

Zebra a spus: (mai 28th, 2019 at 06:43 )

Daca are curaj, sa demisioneze din toate functiile, sa latre apoi de pe margine. Asa, dovedeste ca vrea doar un jenant „Da-te Diaconu la o parte, ca sa-ti iau eu locul!”
Ne putem pune intrebarea pe cine are in spate, pentru ca asta mai usor rezolva doua zebre decat sa lege doua vorbe..

Aaaaaa a spus: (mai 28th, 2019 at 07:24 )

Din pacate omul are dreptate. Daca nu se iau masuri pnl-ul va pierde mult iubita primarie tm. Si toti pupincuristii lu’ robu vor ramane fara loc de prestat activitatea preferata.

mirela a spus: (mai 28th, 2019 at 08:24 )

@Cosmin : Director peste Zoo a fost si este dl. Bere. Chira era un simplu executant caruia i s-a dat titulatura de „coordonator” si nu are nici o vina despre cum arata Zoo Timisoara, el neavand nici o putere in acest sens. Referitor la restul ce ai scris… adevarul e undeva la mijloc.

Foarte bine! Era și cazul sa se ridice cineva sa spună lucrurilor pe nume. Bravo bah băiatule! Riscul mare e ca partidul asta, ultimul partid istoric roman în existenta, sa se transforme în grupul de dat likeuri și aplaudaci personali al zbirului de pe CD Loga. E al patrulea chix consecutiv al individului multitalentat profesor-dr-cantaret-golgeter-polivalent-salvator de neam și tara. Acuma sincer, pt ăștia care știm sa numărăm pe degete măcar pana la 5, când o dai de gard de 4 ori consecutiv într-o locație unde istoric vorbind pornești cu un avantaj major în ceea ce privește preferințele electoratului, înseamnă că ai nevoie grav de tot de asistenta..pentru a acorda un sprijin în înțelegerea unor chestiuni elementare. Însă astea nu sunt neapărat lucruri pe care sa le repet fiind lumea le cam știe însă toți tac și se fac ca ploua

JohnNon a spus: (mai 28th, 2019 at 09:35 )

Deci, conform datelor, PNL a pierdut in Timisoara, Giroc, Dumbrăviţa, Ghiroda si Moșnița Nouă. Toate localitatile sunt parte din polul metropolitan Timisoara. Printr-un exercitiu de imaginatie, asa pur si simplu, care ar fi fost rezultatele daca nicolae robu ar fi fost „primarele” judetului???? E clar cine este de vina. Asa cum spune si domnul Chira: a te inconjura si asocia cu personaje dubioase, a fi arogant, a privi de sus, a fi narcisist este de fapt portretul pentru o persoana care are mari probleme mentale. Adica e NEBUN!!!! Nu mai vrem nebuni, nu mai vrem corupti. DEMISIA!!!!!!!!

Gelu a spus: (mai 28th, 2019 at 10:12 )

Un oportunist,un lingau,se si vede presedinte de patid.BAIETE ESTI UN ZERO.

gica-contra a spus: (mai 28th, 2019 at 11:45 )

ma pacaliciule, tu habar n-ai de ce te afli pe lumea asta si ceri demisii? esti sageata lui nica care se vedea mare presed de CJ.nu-i mai ajunge functia de primar. cu ce bani si-a facut casele mister nica din dudestii noi? cine este acest martin-chira? nimeni nu-l cunoaste in timisoara dar el saracul cere demisii fara analiza profunda a cauzei care a dust la votul masiv pro-alianta 20202. un habarnist impins la inaintare.hai mars

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top