Stirile din ziua: 14 iulie 2019

nafi iseini

Încă un „mânz” pentru gașca lui Alex Pelici! Plus două prelungiri de contract

Încă un „mânz” pentru gașca lui Alex Pelici! Plus două prelungiri de contract

Ripensia are un nou mijlocaş cu profil ofensiv. Nafi Iseini, un fotbalist de 19 ani, a semnat pentru o perioadă de doi ani cu formaţia bănățeană. Iseini, deși are cetățenie albaneză și sârbă, a fost format de către concitadina ACS Poli Timişoara. Tânărul jucător a evoluat și în lotul Informaticii, prim-divizionara de futsal.

container

Proiect pilot pe străzile din Timişoara. În mai multe puncte din oraş se vor instala containere de mari dimensiuni

Disperaţi că nu reuşesc să-i înveţe pe timişoreni să nu mai arunce pe unde apucă dulapuri sau canapele vechi, moloz din construcţii sau alte gunoaie de acest fel, cei din Primăria Timişoara au gândit un proiect pilot. Acesta presupune instalarea, în mai multe puncte din oraş, a câte trei containere de mari dimensiuni, pentru fiecare tip de deşeuri vizate: construcţii, obiecte de mari dimensiuni, respectiv deşeuri vegetale.

Rock la Mures

Ultima seară de Rock la Mureș din 2019: The Casualties – spectacol total, în mijlocul publicului/FOTO

A doua seară și ultima din 2019 a festivalului Rock la Mureș de la Periam Port a adus stropi de ploaie (nu mulți și nu pentru lungă durată) și formații care au rezonat cu publicul. De altfel, solistul american de la The Casualties a fost mult timp chiar în mijlocul spectatorilor, în timpul concertului.

ASU Poli

ASU Politehnica, victorie la final de cantonament

Cea mai bine clasată echipă din Banat în sezonul trecut, ASU Politehnica – locul 10 liga secundă, a încheiat un cantonament istovitor desfășurat lângă Hațeg, județul Hunedoara. În ultima zi de pregătire centralizată, ASU Politehnica a învins CS Hunedoara – Liga 3, cu 2-1, după un meci în care violeții și-au arătat superioritatea, în ciuda oboselii acumulate.

Herpesul, „floarea otrăvită a dragostei”

Herpesul, „floarea otrăvită a dragostei”

Este suficient un singur sărut sau un singur contact sexual neprotejat cu o persoană bolnavă sau purtătoare a virusului pentru a prelua boala. Saliva, sperma și fluidele genitale feminine ajută la transmiterea virusului. Sărutul, sexul oral sau sexul normal neprotejat sunt căile frecvente de transmitere. Odată luată, boala este foarte dificil de tratat, 50% din

Top