Stirile din ziua: 6 iulie 2019

Nicolae Robu pe Centura Sud

Robu, pe şantierul arheologic al Centurii Sud, ca să ofere imaginea preocupării sale pentru acest proiect / VIDEO

Robu, pe şantierul arheologic al Centurii Sud, ca să ofere imaginea preocupării sale pentru acest proiect / VIDEO

După o săptămână „casual” cu pantaloni de jeans, primarul Robu a trecut la una cu costum şi cravată. Inclusiv pe şantierul descărcării arheologice de pe viitoarea Centură Sud de ocolire a Timişoarei, vizitat pentru a arăta preocuparea sa legată de obiectiv, unul pe care şeful PNL şi cei de la PSD se ceartă de două

Criminalul de la Făget a fost prins

Femeia aflată în comă după incidentul violent de la Făget a decedat la spital

Incidentul violent de la Făget, în urma căruia Ionel Boldea a ucis cu parul un om şi a rănit-o extrem de grav pe soţia acestuia are o a doua victimă. Femeia transportată în comă la Spitalul Judeţean Timişoara a decedat în cursul zilei de sâmbătă. Situaţia lui Ionel Boldea, în vârstă de 33 de ani,

drumul boilor

Se întâmplă minunea pe Drumul Boilor! Timişoara realizează partea sa, după ce Moşniţa a terminat investiţia în 2015

După ani şi ani de aşteptări, Primăria Timişoara a reuşit să definitiveze toate etapele premergătoare demarării construcţiei la Drumul Boilor sau mai bine zis la porţiunea pe care municipiul trebuia să o facă. Cei din Moşniţa şi-au construit partea încă din 2015, iar dacă acum drumul era gata oferea perspective mai bune pentru o conexiune la Centura Sud de ocolire a Timişoarei.

Pavel Popescu

Deputatul PNL Pavel Popescu vrea să revoluţioneze CCR. Deciziile să fie luate cu două treimi din voturi

Deputatul PNL de Timiş Pavel Popescu a depus o iniţiativă legislativă potrivit căreia deciziile Curţii Constituţionale să nu mai fie luate cu o majoritate simplă, precum în prezent, ci cu două treimi din voturi. Demersul său vine după ce a devenit o regulă ca votul în CCR să fie unul politic, în interesul partidelor care i-a numit pe judecători.

Massimo

Massimo, unul dintre cele mai cunoscute localuri din centrul Timişoarei, închis de Protecţia Consumatorilor

Mucegai, materie primă fără identificare, produse alimentare depozitate în condiţii deplorabile. Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la un local renumit din Piaţa Operei, Massimo. Acesta a fost închis, iar patronii amendaţi.

Editorial de Eugen Sasu

Mizeriile merg înainte și fără Liviu Dragnea. Chiar mai bine, în liniște și armonie

Când vezi părți din PSD radicalizate ca urmare a abandonării luptei cu conceptul de justiție europeană, darea lui Dragnea pe mâna „Statului Paralel” și suspiciunea unei complicități între trupa lui Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis te apucă voma. În primul rând că ți se prezintă un PSD care ți-a făcut concesii ție, cetățean al României indignat până acum pentru ce se întâmplă cu această țară sub guvernarea lor. În ce sens?

Top