Paradă militară de Ziua Națională a României la Timișoara, retragere cu torțe, concerte și artificii pe cer

La 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la Timișoara vor avea loc mai multe manifestări. De la parada militară, devenită deja tradițională, care în acest an va avea loc pe bulevardul Take Ionescu, la foc de artificii și concerte în centrul urbei. Va fi aprins și iluminatul festiv de sărbători.

Programul manifestărilor de Ziua Națională a României vor începe în 1 Decembrie, la Timișoara, la ora 8.30, cu o ceremonie militară și depunere de coroane la Monumentul Eroilor Neamului din Calea Șagului, manifestăroi care vor continua la ora 10, la Monumentul Ostașului Necunoscut din Parcul Central.

La ora 12.35, pe bulevadrul Take Ionescu, va începe defilarea detaşamentelor şi a tehnicii Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Penitenciarului Timișoara, Direcției Poliția Locală a Municipiului Timișoara, iar la ora 16, în Piața Victoriei, va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul ,,Ghiocelul” din Giroc și soliștii Mariana Zota, Monalisa și Radu Sufan, Bogdan Firu și Loredana Sur. Dirijor : prof. Adrian Safta. Coregrafia: Victor Jicheran și Ionel Sipos.

La ora 17, tot în Piața Victoriei va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul ,,Timișul’’ al Casei de Cultură din Timișoara și soliștii Robert Tărnaveanu, Doriana Talpeș, Dumitru Stoicănescu, iar de la 17.20 va porni retragerea cu torțe, pe traseul Bulevardul Regele Ferdinand I (în fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara), Bulevardul Regele Ferdinand, Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, Bulevardul Revoluției din 1989, Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Victoriei.

La ora 18 va fi aprins iluminatul festiv de sărbători, în centrul TImișoarei, urmând ca de la ora 18.15 să se desfîășoare un spectacol susținut de Ansamblul ,,Timișul’’ al Casei de Cultură din Timișoara și soliștii Olguța Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu. Conducerea muzicală: Prof dr Deian Galetin. Coregrafia: Toma Frentescu și Maria Dudău.

La ora 19.15 încep concertele în Piața Victoriei. Vor fi pe scenp Dragoș Moldovan, urmat de Mira și trupa Holograf, iar la ora 22 va avea loc focul de artificii.

Organizatori acestor evenimente sunt Instituția Prefectului Județul Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Brigada 18 Cercetare Supraveghere ”Decebal’’.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

do NOt publish me a spus: (noiembrie 23rd, 2019 at 20:59 )

Bun…Deci ziua asta nationala a Romaniei ar trebui sa se desfasoare in ANATOLIA. Sustineti in continuare ca noi rumini l-am fi Cruficat pe Isus si ca am avut o multitudine de sclavi ITALINIESTI. Ce chestie Domne! Bai ce istorie Intunecata…
Totusi, fiindca trupele lui Traian aveau probabil Evrei de evrei in rindurile lor, adica de prin Anatolia si Palestina, pentru cucerirea unor plaiuri mioritice din Dacia ne intereseaza acest subict.. Acesti Evrei soldatei trebuiau sa fie sau cei mai rai dintre ei sau erau Crema societatii lor. Aceste Legiuni de Evrei daca au fost ar trebui sa corespunda cu Evreii ajunsi la Roma in aceiasi perioada.
Am concluzionat deja ca a fost invers, adica Traian venea dinspre ANATOLIA inspre asa zisa ITALIE si evident dupa o extenuanta calatorie marina havea nevoie si de un drum pina la Roma pe care de altfel l-a si realizat. A mai facut si un arc pe acolo ca sa-i avertizeze pe Berberii aceia Italici „ca vor sfarsii precum Decebal si a lui neinfricati soldati” daca NU i se supun.
Ok, sa revenim la oile noastre Evreisti…Care putea fi motivatia acestor legiuni Evresti trimise in Dacia si in Berberistan-Italia? Simplu putea fi motivat si anume:
oRi doRea sa scape de ei, de evreii cei mai cei exiliindu-i la Roma si in Dacia sau erau Evreii Insisi care se inrolau in mod Voluntar pentru a impiedica raspindirea noii nascute si foartei firave religii Crestine.
Pe care din motive proprii o considerau o Blasfemie! Mai exact, ca din poporul ales ce meRgea pe Calea cea Dreapta sa ajunga in foarte scurt timp Gresitii Gresitiilor!
Bulevard si Bulervard, mers pe jos si mers pe jos ca-i Sanatos si Nas in Nas Misterios! in fine…Amicu’ nostru cel Bengos ar trebuie sa puna la cercetari istorice si „EL” un OS!
Amu’ sa Nu incepem cu retorica intrebare „De ce Eu, de ce tocmai Eu oaRe”? Fiindca stiti deja banalul dar esentialul raspuns „De ce NU?”

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

aeroportul-timisoara-stuttgard

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Paul Stanescu, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Alfred Simonis

Sorin Grindeanu îşi amână din nou intrarea oficială în Partidul Social Democrat

Săptămânal apare alături de foştii săi colegi politici, îşi arată sprijinul pentru PSD, dar Sorin Grindeanu nu semnează încă adeziunea pentru revenirea oficială în cadrul formaţiunii. Nu a făcut-o nici duminică, atunci când în cadrul conferinţei judeţene a PSD Timiş a primit un astfel de formular de la proaspăt numitul preşedinte, Alfred Simonis, da nu a semnat hârtia.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sorin Grindeanu îşi amână din nou intrarea oficială în Partidul Social Democrat
CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Iulius Town

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Distracţie pentru toată lumea, în acest weekend, la Iulius Town

Cel mai important centru comercial din Timişoara îşi aşteaptă clienţii cu oferte de distracţie pe placul tuturor. În acest weekend prelungit, Iulius Town își întâmpină clienții cu târguri tematice, sesiuni prelungite de shopping și concursuri la patinoar, dar și ateliere de creație pentru prichindei. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 24 – 26 ianuarie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distracţie pentru toată lumea, în acest weekend, la Iulius Town

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Săptămânal apare alături de foştii săi colegi politici, îşi arată sprijinul pentru PSD, dar Sorin Grindeanu nu semnează încă adeziunea pentru revenirea oficială în cadrul formaţiunii. Nu a făcut-o nici duminică, atunci când în cadrul conferinţei judeţene a PSD Timiş a primit un astfel de formular de la proaspăt numitul preşedinte, Alfred Simonis, da nu a semnat hârtia.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sorin Grindeanu îşi amână din nou intrarea oficială în Partidul Social Democrat
Primăria Timişoara mai încearcă o dată, a patra oară şi la şase ani de la lansarea ideii, să găsească o firmă dispusă să construiască două străzi, între blocuri, locaţia viitorului campus Lenau şi Penitenciarul Popa Şapcă. Iar pentru a atrage măcar interesul, aleşii locali au decis să adauge aproape o jumătate de milion de euro...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După şase ani de încercări se caută din nou constructor pentru două străzi noi din zona Popa Şapcă
Top