Stirile din ziua: 3 noiembrie 2019

incendiu Faget

Incendiu la Făget. Pompierii au salvat două persoane

Incendiu la Făget. Pompierii au salvat două persoane

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 58 de ani au fost salvaţi de pompieri dintr-o clădire cuprinsă de flăcări din oraşul Făget. Din motive medicale, cele două persoane nu au putut să se evacueze singure, având nevoie de ajutor.

ACS Poli

Umilită și la Sebiș, ACS Poli ar vrea o victorie la… masa verde

ACS Poli nu prea încurcă pe nimeni în seria a IV-a a Ligii a III-a, iar echipa preferată a lui Nicolae Robu își continuă declinul. După 11 etape, din cele 15 programate ale turului, echipa timișeană a înregistrat 8 înfrângeri și are doar două victorii și o remiză. Formația ce în urmă cu doi ani evolua în primul eșalon este acum pe locul 15 în C4, penultimul și are cea mai slabă apărare.

Universitatea de Vest

Un milion de euro pentru studierea calităţii apelor, la Universitatea de Vest Timişoara

Universitatea de Vest din Timișoara, în calitate de lider de proiect, va avea la dispoziţie 24 de luni pentru a studia şi îmbunătăţi calitatea apelor din zonele minier transfrontaliere dintre România şi Serbia. Partener în acest proiect este Institutul de Mine și Metalurgie din Bor și organizaţia GEC NERA.

Dan Diaconu vrea opiniile timişorenilor. Se reabilitează cinema Unirea şi zona din jurul acestuia

Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, consultă timişorenii asupra unui proiect care va duce la reabilitarea uneia dintre zonele care i-au marcat copilăria. Este vorba despre un nou cinematograf, din lista celor ajunse în administrarea municipalităţii, Unirea, oficialul supunând dezbaterii timişorenilor două asemenea propuneri de amenajare a zonei din faţa acestui cinema. Două propuneri interesante, de reamenajare

Mașină în flăcări. Un șofer la volanul unui bolid a „zburat” peste sensul giratoriu din Calea Șagului/Video

Duminică dimineața, un șofer, aflat la volanul „bolidului” său, a zburat peste sensul giratoriu din Calea Șagului. Mașina a luat foc. În jurul orei 5 dimineața, șoferul mergea cu viteză la volanul unui BMW, iar când a ajuns la sensul din capătul Căii Șagului, din zona centrelor comericale, l- a „sărit” în lco să-l ocolească.

Informatica

Informatica pierde duelul cu Dunărea, dar lasă o impresie bună

După trei victorii la rând, băieţii de la Informatica au gustat din nou din cupa amară a înfrângerii. Bănăţenii nu au jucat rău, dimpotrivă, au „desenat” frumos şi au avut o posesie foarte bună împotriva deţinătoarei Cupei României, Dunărea Călăraşi, dar experienţa şi omogenitatea vizitatorilor, le-a adus acestora victoria.

Editorial de Eugen Sasu

Să nu ziceți că nu v-a zis Călin: apocalipsa după Viorica

Bun și inimos cum îl știm, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a avertizat locuitorii județului Timiș că prin plecarea Vioricăi Dăncilă din fruntea guvernului și învestirea Executivului Orban (hopa, acuma are șanse?; parcă era exclus, ziceați până acum, voi, pesediștii) Timișul va avea de suferit prin efectele nefaste aduse proiectelor locale de aceste schimbări

Duminică debutează o nouă ediţie a FEST-FDR

De duminică, 3 noiembrie, timişorenii sunt aşteptaţi la piese de teatru de calitate. Debutează o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești. Organizat de Teatrul Național și susținut de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Primăria și Consiliul Local Timișoara, cu sprijinul UNITER, FEST-FDR este singurul festival din România dedicat

Top