Stirile din ziua: 17 noiembrie 2019

Editorial de Eugen Sasu

Drumul USR spre putere trece și prin gropile de la țară

Drumul USR spre putere trece și prin gropile de la țară

Mulți s-au grăbit să cânte prohodul USR-ului după ce candidatul Dan Barna a obținut un rezultat sub așteptări la prezidențiale. Au început șușoteli cum că USR a fost o gogoașă umflată, că lumea s-a lămurit și cu ei, că toți sunt la fel de incapabili sau de hoți și că lumea rămâne la tradiție. Da,

Acasa in Banat

Cei de la Asociația “Acasă în Banat” vor să dea culoare unui sat! Așteaptă propunerile voastre!

Ați văzut campania celor de la “Acasă în Banat”, din acest an, când au zugrăvit peste 30 de case din localitatea Eftimie Murgu din Caraș-Severin? La fel vor să facă și anul viitor. Aveți propuneri? Știți vreun sat din Banat care are nevoie de… culoare? Spuneți-le și celor de la “Acasă în Banat”.

parcari Dacia

Robu promite investiţii spectaculoase în zona Dacia: parcare supraetajată, parc şi cinema reabilitat, club pentru pensionari

Zona Dacia va fi în curând noul paradis investiţional-administrativ al Timişoarei. După ce a curăţat zona de sud a oraşului de tot ce era garaje, primarul Nicolae Robu anunţă mutarea atenţiei asupra noului cartier al oraşului: parcare supraetajată, locuri de joacă şi parc renovate, Cinema Dacia reabilitat.

afis Intre chin si amin

Proiecţie şi dezbatere “Între chin şi amin” la Universitatea de Vest

Luni, 18 noiembrie, la ora 18.30, la Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest Timișoara va avea loc proiecția filmului regizat de Toma Enache, “Între Chin și Amin”. Proiecția va fi urmată de o dezbatere la care vor participa regizorul Toma Enache, scriitorul Marcel Tolcea și lect. univ. dr. Emanuel Copilaș-Ciocianu – cadru didactic la Departamentul de Științe Politice al UVT. Intrarea la eveniment este liberă.

Top