Patru noi parcări între blocuri, în zona de sud a Timişoarei. Una e aproape de finalizare

parcări

parcare

Proiectul de amenajare a parcărilor din Timişoara continuă, iar în acest moment se lucrează la patru, desigur, toate în partea de sud a oraşului. Una e aproape de a fi finalizată, alte trei sunt în lucru.

În curând, o nouă parcare realizată de primărie în zona de sud a oraşului va fi terminată. Primarul Nicolae Robu spune că oamenii sunt extrem de mulţumiţi de amenajări, mai ales că ei vor avea acces din bloc spre parcarea respectivă, curat, fără a fi nevoiţi să meargă prin noroaie.

„Se lucrează la patru parcări între blocuri. Una e aproape gata, la nord de strada Sirius, săptămâna asta se finalizează lucrările cu certitudine. Alte două sunt în lucru între bulevardul Sudului și fosta Billa, pe strada Uranus. Între aceste repere există alte două parcări în lucru. Una e destul de mare, una mai mică, și a patra parcare e în lucru pe Calea Martirilor, în zona străzii Dumitru Jugănaru. Şi acolo lucrările sunt destul de avansate, dacă vremea ne va permite să lucrăm, poate la finalul săptămânii viitoare, va fi gata și această parcare. Oamenii sunt foarte mulțumiți, așteaptă cu nerăbdare să aibă și ei acel bine. Din păcate, nu putem acoperi tot orașul, vom intra peste tot unde putem. Ţinta mea e ca tot orașul să fie amenajat la aceste standarde firește, înalte pentru România. Nimeni nu a fost interesat să facă nimic de jumătate de secol, între blocuri. oameni au pus un gărduleț, au îngrijit un fel de grădină acolo, au pus trandafiri. Nicio amenajare publică în jumătate de secol. Avem atât de multe spații publice între blocuri încât nu putem să le facem față într-un timp scurt”, a declarat primarul Timişoarei.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

cet1 a spus: (noiembrie 13th, 2019 at 14:46 )

In 2019 aceste amenajari sunt depasite moral.
Acum sunt alte sisteme moderne si mult mai eficiente pentru parcare.
Le-am tot scris celor de la primarie sa acceseze site-urile: Woehr.de, Klaus.de ca sa vada ce se intampla acum in orasele europene.
Dar nu inteleg. Greu.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social