Stirile din ziua: 19 ianuarie 2020

Mihaela Ignat

Altă numire, marca PNL. Mihaela Ignat a “ratat o interacţiune cu o planetă necunoscută”, dar a nimerit şefia CRPC Vest

Altă numire, marca PNL. Mihaela Ignat a “ratat o interacţiune cu o planetă necunoscută”, dar a nimerit şefia CRPC Vest

O nouă numirea controversată girată de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, este pe cale să se producă la Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Vest. Cel mai probabil chiar de luni, la şefia instituţiei urmează să fie numită Mihaela Ignat. Aceasta a devenit celebră după ce, într-o adresă oficială, i-a anunţat pe şefii instituţiei că a “ratat o interacţiune cu o planetă necunoscută din cadrul galaxiei Calea Lactee”.

Editorial de Eugen Sasu

Cu un Iapă nu facem primăvară

Referindu-se la unele numiri în funcții publice, Victor Ponta a concluzionat, nemirosindu-i deloc a usturoi prin preajmă: PSD a pus proști în funcții publice, ceea ce știam deja, dar că și PNL face același lucru de când a venit la putere. Liderul Pro România e pe aproape. Nu în totalitate, firește, căci aici e și rolul mass-media, să amplifice când liberalii pun un neavenit și să tacă dacă Câțu își face treaba, dar Tanda pe Manda discuția a pornit de la Iapă.

Nicolae Robu

Nicolae Robu e sigur de victoria în alegeri, în unul sau două tururi: „Pentru mine e chiar totuna”

Fie alegeri pentru primar într-un tur, fie în două, Nicolae Robu e atât de sigur de victoria sa pentru un nou mandat de primar încât spune că nici nu contează câte vor fi. La fel, spune că nu îl interesează dacă principalul său contracandidat la post este sau nu avantajat de schimbare.

Victor Ponta la Timisoara

Prima listă de candidaţi la primării, la Pro România. Pentru Timişoara, partidul se decide pe 15 februarie

Victor Ponta şi Pro România au pornit o campanie electorală pentru o sesiune despre care chiar liderul spune că nu ştie când sau cum va avea loc. Vorbim despre alegerile locale, unde filiala Timiş are deja o listă cu 18 posibili primari, prezentată oficial chiar de Ponta, dar de pe care lipseşte chiar candidatul pentu Primăria Timişoara.

Este nevoie în continuare de bani pentru punerea în siguranță a Băilor Neptun din Herculane

Băile Neptun din Herculane au nevoie în continuare de ajutorul vostru pentru a fi puse în siguranță. Lucrările au început, dar mai este nevoie de bani pentru ca această clădire să mai aibă o șansă. Arhitecții de la Asociația Locus sunt cei care s-au implicat în Herculane Project și vor să pună în siguranță Băile

Pompierii: Nu-ți lăsa copilul singur în casă!

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență fac apel la părinți să nu-și lase copiii singuri în casă, după tragedia care s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, la Timișoara, când patru copii au murit într-un incendiu. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă, în Timișoara. Din nefericire,

Top