Stirile din ziua: 4 ianuarie 2020

incendiu foeni

Incendiu la o casă din Foeni. Pompierii au luptat peste trei ore cu flăcările, salvând și trei căței

Incendiu la o casă din Foeni. Pompierii au luptat peste trei ore cu flăcările, salvând și trei căței

O casă din localitatea timișeană Foeni a fost cuprinsă de flăcări. Totul s-a întâmplat în cursul acestei zile, sâmbătă, 4 ianuarie. Pompierii au intervenit și au salvat o parte din locuință înainte ca aceasta să se prefacă în scrum, dar și… trei căței.

LORD’89– împotriva desființării Institutului Revoluției Române: „O jignire adusă atât Revoluției Române, mișcării revoluționare, cât și poporului român”

După ce Guvernul Orban l-a închis, unii vor să-l redeschidă… Reprezentanții Federației Naționale Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 – LORD ’89 cer avocatului poporului să sesizeze Curții Constituționale închiderea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 prin Ordonanță de Urgență. Cei de la LORD ’89 se adresează avocatului poporului Renate Weber, căreia îi

santier

Salariile majorate scot din bugetul Primăriei Timişoara aproape o jumătate de milion de euro pentru un singur proiect

Un singur proiect edilitar, pentru construirea unui drum, costă din această lună cu aproape o jumătate de milion de euro mai mult. Semnificativa creştere a apărut ca urmare a majorării salariului minim pe economie, iar proiectul vizează construcţia străzii care va lega Popa Şapcă de Calea Aradului şi strada Oituz.

Planuri pentru 2020. Șapte idei pentru a le îndeplini cu succes.

La mulți aaaaaani! Cum ați petrecut în noaptea dintre ani? Dar cu kilogramele cum stați? Anul nou a început de câteva zile. Timp suficient să ne dezmeticim și să ne facem planuri mărețe! Mărețe, mai puțin mărețe, orice dorim să obținem ar trebui plănuit. Din psihologie știm că al nostru creier are nevoie de indici

Top