Stirile din ziua: 5 ianuarie 2020

drum iarna

Drumarii din zona de vest au intervenit pentru combaterea poleiului, cu 1.400 de tone de material antiderapant/Video

Drumarii din zona de vest au intervenit pentru combaterea poleiului, cu 1.400 de tone de material antiderapant/Video

Mai multe drumuri din zona de vest a României au fost acoperite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un strat de zăpadă, în cursul nopţii fiind emis şi un cod galben de polei. Cel mai mult au avut de lucru drumarii din Hunedoara, dar şi cei care au în grijă autostrada A1.

autostrada

Vom avea parcări şi spaţii de servicii de calitate superioară pe autostrăzile din vestul României

Calitatea slabă a spaţiilor de servicii existente pe autostrăzile din România urmează să se schimbe, guvernul pregătind modificarea legislaţiei în domeniu. În prezent, benzinăriile instalate în aceste spaţii sunt clădiri provizorii, care oferă un număr limitat de servicii pentru cei care opresc aici.

persoana fara adapost

Sub zero grade pe timpul nopții, la Timișoara. Apelul pompierilor: Sunați la 112 dacă vedeți persoane fără adăpost pe stradă!

Temperaturile au scăzut mult sub zero grade, la Timișoara, mai ales pe timpul nopții, iar unii oameni nu au unde să se adăpostească. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” vă roagă să sunați la 112, dacă vedeți persoane fără adăpost pe stradă, pentru a putea fi preluate de pompieri.

Top