Povestea lui Gigel, cel care mi-a blocat accesul la terasă şi la ultimul James Bond

Gigel e un tip cool, chiar super-cool. Sau cel puţin aşa se consideră el, fiindcă unii spun că ar fi cam cocalar. Dar e bine că are o părere aşa bună despre sine. Gigel face parte din categoria celor 68% dintre români care nu s-au vaccinat, dar şi din a celor 95% care n-au intrat în ultimul an în vreo librărie. Bun, Gigel n-a intrat niciodată în vreo librărie, dar statistica amintită se referă la ultimul an. Şi să nu credeţi că nu există vreo legătură între cele două procente, ba e chiar foarte mare. Gigel n-a deschis în viaţa lui o carte. Un timp a crezut că sunt un fel de cutii cu explozibil în ele, iar apoi a aflat că pot ascunde tot felul de otrăvuri.

Întrebat pe stradă de un reporter de ce se fereşte de cărţi, mai ceva ca de vaccin, Gigel spune că nu are timp. Şi aici nu prea are dreptate. Are timp destul, fiindcă lucrează la stat, fiind angajat pe pile. Am uitat să spun, deşi n-a pus în viaţa lui mâna pe o carte, a făcut şi o „particulară”, lucru ce i-a costat pe părinţi vreo două sacoşe cu bani. Dar a meritat, Gigel având acum la stat un salariu de multinaţională, deşi toată ziua taie frunze la câini.

Asta când nu citeşte. Fiindcă Gigel, chiar dacă are oroare de cărţi, citeşte mult. Pe reţelele de socializare chiar e „valoare”. Poate să-ţi vorbească ore în şir despre marea resetare, Noua Ordine Mondială, Marele Guvern Invizibil. Ştie cum neomarxiştii vor să cucerească lumea, alături de cei din LGBT. Ştie ce au mâncat dimineaţă şi Soros şi Bill Gates. Are convingeri clare.

Gigel le are şi cu ştiinţa. Ştie că vaccinul anti-Covid nu e bun. E experimental, iar Gigel refuză să fie „cobaiul lui Bill Gates”. Râde de „proştii” care „nu e culţi ca el”, nu se informează, nu citesc ce trebuie şi ajung să se vaccineze. Combate tare pe Facebook! E drept, mai striga el uneori că „vrea o ţară ca afară”. Dar acum nu mai vrea. Vede cât de „proşti grămadă” sunt, de exemplu, danezii, după ce 96% dintre ei s-au vaccinat. Săracii danezi, probabil de prea multă muncă şi apoi umblat prin librării, nu au timp să citească „adevărurile” care i s-au revelat lui Gigel. Şi nu mai e mişto în Europa, că acolo te pun să te vaccinezi. La noi, Florin şi Klaus, băieţi fini, nu fac aşa grozăvii.

Era să uit, Gigel are şi vaste cunoştinţe de istorie. Îţi poate povesti cum primii oameni de pe pământ au fost dacii, care erau cei mai inteligenţi oameni din lume. Împreună cu extratereştrii, dacii ar fi construit inclusiv piramidele din Egipt. Mai ştie că romanii se trag din daci, iar Imperiul Roman a căzut din cauza neomarxiştilor şi homosexualilor. Dar dacii au rămas măreţi şi deştepţi până în zilele noastre. Dovada clară, românii, alături de bulgari, sunt cele mai inteligente naţii din Europa. Şi de aceea refuză serul cu cipuri. Şi da, Gigel, suflet sensibil, ştie multe poezii. Îţi recită ore în şir versurile „poeţilor naţionali” Salam, Vijelie sau Minune.

Nu aş băga mâna în foc pentru asta, dar unii spun că l-ar fi văzut pe Gigel şi la Congresul PNL. N-a auzit în viaţa lui de Mazar Paşa, dar i s-a spus că ar fi bine să se înscrie în partid, dacă vrea să-şi păstreze funcţia bănoasă. N-a fost nicio problemă, fiindcă a mai fost şi membru PSD. De altfel, la congres s-a reîntâlnit cu mulţi „Gigei” din întreaga ţară, pe care nu i-a mai văzut de la congresele PSD.

Dar inevitabilul s-a produs. Gigel a făcut coronavirus. Dar n-a mai fost zmeu. Nu s-a tratat acasă cu ivermectină sau cuişoare ţinute sub limbă, cum ar fi fost normal. Fiind vorba de sănătatea lui, n-a apelat nici la metodele Flaviei Groşan, Monicăi Pop, Dianei Şoşoacă sau chiar ale lui Teodosie, zis „Şpagoveanu”, idolii săi de pe „net”. S-a dus la spital, la „Victor Babeş”, numărându-se printre cei 96% dintre bolnavii de coronavirus nevaccinaţi. Starea lui s-a înrăutăţit şi a ajuns la ATI. Toţi de acolo erau nevaccinaţi. A ocupat astfel locurile unor bolnavi de cancer sau alte maladii grave, care nu mai pot intra în spitale din cauza celor ca Gigel, care au refuzat să se vaccineze. Şi aici se cam termină povestea lui Gigel, nu mai ştiu nimic despre el. Poate s-a vindecat, poate nu. Poate nici nu mai contează.

De ce această poveste? Din cauza lui Gigel şi a multor altora ca el (vreo 50% dintre timişoreni), Timişoara a intrat iar într-un fel de lockdown. Nu mai discut că au ocupat iar spitalele. Totul e închis, restaurante, terase, cinematografe, teatre. Inclusiv pentru cei vaccinaţi, cei care n-au avut atâta timp liber ca Gigel, să citească. Cei care înţeleg că libertatea individului merge până la a nu încălca libertatea altuia. Iar a îmbolnăvi pe alţii sub sloganul drepturilor şi libertăţilor, fiindcă aşa vor muşchii lor, să nu se vaccineze, e „curat constituţional” doar pentru Pristanda. Personal, voiam să merg la noul film din seria James Bond, care apare vineri în România. Din cauza lui alde Gigel nu pot să merg, chit că sunt vaccinat şi îi respect pe cei din jur. Şi nici măcar la o bere pe terasă nu mai pot să merg, cât vremea o mai permite.

 

Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

Mihai a spus: (septembrie 30th, 2021 at 08:47 )

Dacă ești așa de corect de ce nu îți asumi ce scrii ? Pune numele real
P

Remus a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:01 )

Mereu alții sunt de vină. Împarti lumea în două categorii: buni și răi. Tu ești mereu cel bun, cel vaccinat, cel care a votat schimbarea, USR, „fără penali în funcții publice”, etc. Apoi, după un an descoperi că toate au fost degeaba. Dar nu îți faci niciodată o auto-evaluare. Tu nu ai cum să fii vinovat. Clar este Gigel.
Să revenim la vaccinare: cunosc medici, tineri, din specialități serioase (ATI, neurochirurgie, stomatologie, ortopedie) care nu s-au vaccinat încă. Toți crezi că-s Gigei? Crezi că ei refuză pt că se tem de microcipuri? Te înșeli.
Sunt oameni care au trecut prin boală, care au încă destui anticorpi, iar un vaccin administrat acum ar urca numărul anticorpilor la cer! Total nerecomandabil!
Deci, gândim și noi puțin? Sau doar dăm cu pietre?

Cristi a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:17 )

Asta inseamna prin comparație ca „danezii e prosti”. De aia medicina la ei e praf, nu ca la noi.
Pentru ca doctorii noștri sunt mult mai deștepți ca ai lor

Remus a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:24 )

Apropo de nr de vaccinați vs rata de infectare.
Ce opinie au despre Dumbrăvița? Cum explici rata mare de infectare în cea mai vaccinată comună din Romania?
Tot Gigel, Dragnea, Teodosie, etc sunt vinovați?
Domnule, încetează să scrii la cerere, folosește-ți puțin și creierul.
Nu este totul așa de simplu cum prezinți tu.

Martin a spus: (septembrie 30th, 2021 at 11:16 )

Vă simțiți cam demascați, domnii ” Gigel”.

Sarah PeDeal a spus: (septembrie 30th, 2021 at 11:54 )

Iti explic eu Remus! Cei ce locuiesc in Dumbravita lucreaza in proportie de aprox 85-90% in Timisoara, unde Gigeii detin majoritatea, sunt antivax, nu se protejeaza suficient si imbolnavesc pe altii vaccinati sau nevaccinati, copii sau batrani, rude sau straini, ca asa vrea muschiul lor. Si da, ai dreptate, tot Gigel, Soso, Dana Budeanu, Teo Spagoveanu si altii ca ei sunt vinovati de starea in care ne aflam si sa nu-i uitam pe prietenii nostri de la Rasarit, trolii lui Putin, care sunt prezenti pe toate site-urile si promoveaza in draci miscarea antivax, asta, in conditiile in care la ei, in Rusia vaccinarea este obligatorie… Oare de ce? La asta nu se gandeste Gigel?! Oare de ce Rusia prin trolii si Servicii promoveaza vaccinarea la ea in tara, dar in rest incurajeaza miscarea antivax? Va raspund tot eu, pentru ca vor sa ne vulnerabilizeze, sa ne slabeasca si sa ne distruga ca natie, intrucat suntem printre cei care le opunem rezistenta.

Adrian a spus: (septembrie 30th, 2021 at 14:35 )

Unitatea de masura a antivaxerului este Gigelul, este cel mai spumos , isi promoveaza isteric convingerile si este un influencer modern. Nu accepta alte opinii , este un atotstiutor citit si priceput .Energia cu care activeaza se trage din timpul liber pe care il are la dispozitie , fie ca lucreaza fie ca sta … De altfel , in Romania activeaza in acest moment aproximativ 40% de Gigei din totalul cetatenilor , zgomotul antivaxerului Roman este cel mai puternic din Europa … si culmea , am ajuns sa petrec si eu cateva minute bune scriind despre el … deci problema este la noi ceilalti 60% care aplecam urechea si cascam ochii la acesti Gigei …

Adrian a spus: (septembrie 30th, 2021 at 14:45 )

Unitatea de masura a antivaxerului este Gigelul, este cel mai spumos , isi promoveaza isteric convingerile si este un influencer modern. Nu accepta alte opinii , este un atotstiutor citit si priceput .Energia cu care activeaza se trage din timpul liber pe care il are la dispozitie , fie ca lucreaza fie ca sta … De altfel , in Romania activeaza in acest moment aproximativ 40% de Gigei din totalul cetatenilor , zgomotul antivaxerului Roman este cel mai puternic din Europa … si culmea , am ajuns sa petrec si eu cateva minute bune scriind despre el … deci problema este la noi ceilalti 60% care aplecam urechea si cascam ochii la acesti Gigei …

Ion a spus: (octombrie 1st, 2021 at 08:02 )

Acum vreo sută de ani, prin Germania, Gigel era evreu, iar în Rusia era chiabur.
Gigel e vampirul care-ți suge anticorpii prin incultura lui crasă.
Gigel e prost, într-un cuvânt.
Și orice prost care te împiedică să participi la un act de cultură precum vizionarea ultimului (Dumnezeu să te audă!) James Bond, merită să moară. Și, dacă n-ar fi James Bond, e o bere – un motiv suficient și el.

MMV a spus: (octombrie 1st, 2021 at 10:31 )

Remus, fiecare cu dreptul la opiniile proprii, si eu incerc sa le respect pe toate care fac sens. Si pentru ca pari genul cu care se poate discuta, ma interesa de unde ai informatia ca este nerecomandabila vaccinarea dupa boala (nu imediat dupa, ca atunci chiar e nerecomandata) si ca nu e indicat sa ai prea multi anticorpi? Numai bine!

Ochiul Limpede a spus: (octombrie 1st, 2021 at 12:09 )

De ce nu folosim SPUTNIK?Raspunsul are legatura cu mult blamata Rusie.Tot ce vine de la rusi cica este rau,vesnicul dusman intarit propagandistic de trompetele occidentale,pradatorii democratiei romanesti.Sau exista vaccin daunator si vaccin bun?Logica pandemiei:esti vaccinat ai voie absolut orice ,accesul in restaurante ,participarea la evenimente cu toate ca poti face boala si inclusiv poti infecta si pe cei nevaccinati dar si pe cei vaccinati.Pai atunci de ce mama naibi testati doar nevaccinatii?La atat se rezuma discriminarea cu vaccinatii si nevaccinatii alte concluzi sau raspunsuri legate de numarul campanilor de vacinare care urmeaza1,2,3,4,…etc nimic ca doar asta inseamna redobandirea libertatii .

Maria a spus: (octombrie 1st, 2021 at 16:55 )

Si eu sint GIGEL!

Remus a spus: (octombrie 2nd, 2021 at 13:17 )

@MMV: din cărțile de medicina.
Am colegi care după boală au făcut vaccinul, Pfizer.
Acum au între 15 și 30.000 de anticorpi. Și sunt speriați. De ce? Pt că sunt inculți? Că ascultă manele? Pt că sunt urmașii dacilor? NU ! PT CĂ AU ÎNVĂȚAT LA ȘCOALĂ, și nu cred toate bazaconiile de la prelipceanu & Co.

Nelu a spus: (octombrie 5th, 2021 at 00:12 )

@Ion: acum vreo suta de ani, prin Germania, Gigel era nazist. Iar in Rusia era bolsevic. Argument: evreii nu au o reputatie proasta in materie de QI, dimpotriva, dar socialistii (marxisti sau fascisti) au nevoie de cat mai multi prozeliti, tot asa cum Gigel are nevoie de tot mai multi prieteni pentru un self-esteem ridicat. Unde mai pui ca Soso, Spagoveanu si altii ”luminati” ca ei nu numai ca nu sunt evrei, ba mai au si tendinte antisemite refulate. Ca sa nu spun cat de mult adora sus-numitii baile de multime…

Un USR-ist a spus: (octombrie 6th, 2021 at 12:37 )

Măi, Remuse du-te domle și culcă-te.

Un USR-ist a spus: (octombrie 6th, 2021 at 12:39 )

PS : Măi, Remuse de ce nu te uiți tu la Cantena 3, Realitatea,etc. ? Lasă-ne pe noi în pace, că și așa avem destui ” fani ” antivaccin.

Daniel a spus: (octombrie 12th, 2021 at 10:35 )

Ziaistul de pe terasa e un tip cool si destept, sau cel putin asa crede el. Ziaristul de pe terasa a facut „faculta de jurna”, mai cu un 5, mai cu milogeala la profesori si acum se crede mare intelectual.
Ziaristul de pe terasa nu isi da seama ca anii de scoala l-au pregatit sa fie doar un biet conformat cu o parere mult prea buna despre el si fara gandire critica.
Nu se intreaba daca si el e la fel ca Gigel si singura diferenta e ce fel de propaganda inghite.
Ziaristul de pe terasa e foarte inteligent si crede toti oamenii nevaccinati se incadreaza intr-un stereotip.
Ziaristul de pe terasa stie ce e mai bine ca oricine si crede ca lumea este datoare la el cu ceva, ca doar el e intelectual.
Ziaristul de pe terasa nu urmareste stiri si informatii decat cele care ii confirma credinta ca Gigel e prost si sosocist.

Remus a spus: (octombrie 14th, 2021 at 17:30 )

@un_USR-ist: ți-e greu să accepți altă opinie?
Trebuie să gândim toți la fel? Ca pe vremea lui Ceaușescu?
Îți dai seama că gândești ca vechii comuniști sovietici?🤔
Nu degeaba se spune despre voi, USR, că sunteți noua extremă stângă.

Olga a spus: (octombrie 16th, 2021 at 10:50 )

Articol fara valoare.Punct.

Un USR-ist a spus: (octombrie 18th, 2021 at 10:39 )

Repet. Măi oameni buni, uitați-văla Cantena 3 și lăsați-ne în pace.

Remus a spus: (octombrie 21st, 2021 at 07:10 )

V-am lăsat în pace 2 ani. Ați avut guvernarea.
Acum, gata. Plimbați ursul. Până și votanții voștri văd cât de incapabili sunteți. Ați scăzut sub 10%
Mai grav este că ajutați AUR să crească, prin incompetenta voastră.
Vă pot compara cu țărăniștii. Ăia care l-au ajutat pe Vadim Tudor să „crească” și apoi au dispărut ca partid.
Sunteți un neg ce trebuie extirpat.

Adrian a spus: (octombrie 21st, 2021 at 08:52 )

De voie Sau de nevoie toti ne vom vaccina.
E o chestiune de Timp si de cati oameni trebuie sa sufere Sau sa moara pentru Gigel.
Restul e o discutie fara sfarsit

gigel a spus: (octombrie 23rd, 2021 at 02:45 )

AAAAAAH vrei la terasa acum? vrei la ultimul james bond? brusc, esti buricul pamantului? stii ce, autorule? ma cac pe terasa ta si ma cac pe al tau james bond. stai in sufragerie si te bucuri acolo de cafea si de james bond. anul trecut asta iti era refrenul. acum acolo sa te vad. pe veci in sufragerie.

gigel a spus: (octombrie 23rd, 2021 at 02:49 )

@ion. stii cine-i gigelul care nu-ti da voie la terasa? GUVERNUL, ba, bolovanule. orice dobitoc pricepe ca daca stai afara la terasa nu esti un pericol pentru nimeni si nu esti nici tu in pericol. fie ca esti vaccinat sau nu. dar nuuuuu… „gigel” e de vina. nicidecum statul, cu „masurile” nascocite de binevoitorii retardati din guvern. felicitari guvernului imbecil. ion, imbecil si el, crede tot ce spune guvernul si a fost intors impotriva celorlati.

Gugu Traian a spus: (octombrie 26th, 2021 at 08:59 )

Maestre de pe terasa,dar despre Gigeii de la Congresul PENELEIlor nu zici nimic???Dar despre GIGEII de pe la UNTOLD si altele, nu ai replici??? Sau ordinul era CLAR,CONCIS si EXPLICIT ???

tibi a spus: (ianuarie 8th, 2022 at 01:44 )

gugule, peste cateva luni o sa vedem articole in care o sa scrie acelasi autor idiot ca „nu ne-a obligat nimeni sa ne injectam, ne-am facut-o singuri”.

stan patitul a spus: (februarie 23rd, 2022 at 15:13 )

felicitari pentru articol! mergeti sa va injectati gratis cu doza IV, super-booster, dupa aia va fi si doza V, super-super booster, doza VI mega-boster, etc… le meritati cu prisosinta!

M a spus: (martie 28th, 2022 at 16:41 )

Si? cum merge? te-ai prins intre timp ca desi Gigel o fi avind multe defecte, psihoza din capul tau nu e cauzata de el?

gogu a spus: (aprilie 18th, 2022 at 09:37 )

hai cu un update, „maestre”, ca a fost prea penibil articolul sa nu continui sa sapi in groapa penibilului cu o continuare.

gigel a spus: (aprilie 27th, 2022 at 20:09 )

ba, autorule, ai facut sau nu doza 5?

gigel a spus: (iunie 12th, 2022 at 21:42 )

sper ca esti sanatos cu doza 6, autorule. inca exista articolul asta si nu a fost sters in rusine, e incredibil.

gigel a spus: (iunie 15th, 2022 at 08:11 )

scrie un articol despre ziaristul de pe terasa si altii ca el care au incurajat doi ani de lockdown si au cauzat o recesiune globala.

dean a spus: (iunie 25th, 2022 at 19:26 )

singura idee care merita retinuta din articol este 68% nevaccinati. sper ca e adevarat.!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Primarul Timișoarei critică dur Austria pe tema Schengen, într-un interviu la televiziunea publică austriacă/VIDEO

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a discutat, miercuri seara, cu ziariștii de la televiziunea publică austriacă, ORF, pe tema refuzului Austriei de a susține admiterea României la spațiul Schengen. El a subliniat că români și bulgari nu sunt cetățeni de mâna a doua. ”Guvernul Austriei ar face o greșeală gravă dacă ar fi singura țară din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul Timișoarei critică dur Austria pe tema Schengen, într-un interviu la televiziunea publică austriacă/VIDEO
WINTER IN MY TOWN 2022
WINTER IN MY TOWN 2022

Politica vezi arhiva Politica

Un Schengen prea îndepărtat. România pierde bătălia cu Austria şi ratează intrarea în Spaţiul Schengen

România a ratat şansa istorică de-a intra în Spaţiul Schengen, Austria refuzând să dea un pas înapoi în şedinţa Consiliului Justiție și Afaceri Interne (JAI). Au fost de fapt două voturi împotriva României, pe lângă cel al Austriei intervenind şi cel al Olandei, dar asta doar fiindcă ţara noastră şi Bulgaria au fost tratate la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un Schengen prea îndepărtat. România pierde bătălia cu Austria şi ratează intrarea în Spaţiul Schengen
dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Sadoveac SCM Poli

Ultima reprezentaţie a handbaliştilor după un an competiţional slab

Handbaliştii viola joacă vineri ultimul meci din 2022. SCM Politehnica Timişoara întâlneşte HC Buzău, în deplasare, de la ora 18,30, în etapa a doua din returul Ligii Naționale. Alb-violeții s-au pregătit în formulă completă la sala Constantin Jude şi speră la un al doilea rezultat pozitiv în deplasare, în acest sezon, după victoria de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultima reprezentaţie a handbaliştilor după un an competiţional slab
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Deschiderea spațiilor de servicii modernizate de pe A1 a ajuns și în zona Timișului/FOTO

Două noi spații de servicii moderne au fost deschise pe A1, în sfârșit și pe porțiunea de autostradă din județul Timiș. De această dată este cel din zona Făget, urmează zona de lângă localitatea Traian Vuia CNAIR a anunțat deschiderea unui nou lot privind alte două spații de servicii pe A1, Nădlac – Deva, pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deschiderea spațiilor de servicii modernizate de pe A1 a ajuns și în zona Timișului/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

România a ratat şansa istorică de-a intra în Spaţiul Schengen, Austria refuzând să dea un pas înapoi în şedinţa Consiliului Justiție și Afaceri Interne (JAI). Au fost de fapt două voturi împotriva României, pe lângă cel al Austriei intervenind şi cel al Olandei, dar asta doar fiindcă ţara noastră şi Bulgaria au fost tratate la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un Schengen prea îndepărtat. România pierde bătălia cu Austria şi ratează intrarea în Spaţiul Schengen
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a discutat, miercuri seara, cu ziariștii de la televiziunea publică austriacă, ORF, pe tema refuzului Austriei de a susține admiterea României la spațiul Schengen. El a subliniat că români și bulgari nu sunt cetățeni de mâna a doua. ”Guvernul Austriei ar face o greșeală gravă dacă ar fi singura țară din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul Timișoarei critică dur Austria pe tema Schengen, într-un interviu la televiziunea publică austriacă/VIDEO
Cele șapte vaporașe ale STPT sunt scoase pe uscat, în depoul din Dâmbovița, iar bicicletele și trotinetele din transportul public sunt scoase de pe traseu și vor intra în revizie, a anunțat societatea. Măsura intră în vigoare din 10 decembrie STPT anunță că începând cu data de 10.12.2022, cele 7 nave de pasageri care circulau...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A venit iarna în transportul public timișorean. Vaporașele, bicicletele și trotinetele, retrase de pe traseu
La Timișoara a fost activat Comandamentul de Iarnă, a anunțat primăria, iar firma care se ocupă de deszăpezire şi combatere a poleiului, Brantner, este pregătită să intervină cu utilaje și material antiderapant. Aceasta este pregătită să intervină cu zeci de utilaje și are în stoc o sută de tone de sare și zece tone de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara s-a activat Comandamentul de Iarnă și au fost stabilite prioritățile de intervenție
Miercuri, 7 decembrie, polițiștii Secției 5 Timișoara au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, tânărul, în vârstă de 23 de ani, care se sustrăgea urmăririi penale, a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Câteva ţevi de cupru, ceva tricouri şi pantofi, l-au băgat la arest. Verdict: furt calificat
Primăria Timișoara a anunțat că se pot face înscrieri în programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”. Programul este finanțat prin PNRR și vizează sprijinirea familiilor și persoanelor singure cu venituri reduse, pentru plata cheltuielilor de branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare. Finanțarea e de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria are un proiect intitulat ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”. Se pot chiar depune cereri de branșare
Astăzi este o zi decisivă pentru România, după 15 ani de aşteptare, în ședința Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) putându-se decide intrarea ţării noastre în Spaţiul Schengen. Ziua de astăzi a fost precedată de un adevărat asalt diplomatic la adresa Austriei, singura ţară care se opune aderării României. Austria este ultima ţară care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ziua cea mai lungă. România poate sparge astăzi „zidul” Schengen
Top