Povestea lui Gigel, cel care mi-a blocat accesul la terasă şi la ultimul James Bond

Gigel e un tip cool, chiar super-cool. Sau cel puţin aşa se consideră el, fiindcă unii spun că ar fi cam cocalar. Dar e bine că are o părere aşa bună despre sine. Gigel face parte din categoria celor 68% dintre români care nu s-au vaccinat, dar şi din a celor 95% care n-au intrat în ultimul an în vreo librărie. Bun, Gigel n-a intrat niciodată în vreo librărie, dar statistica amintită se referă la ultimul an. Şi să nu credeţi că nu există vreo legătură între cele două procente, ba e chiar foarte mare. Gigel n-a deschis în viaţa lui o carte. Un timp a crezut că sunt un fel de cutii cu explozibil în ele, iar apoi a aflat că pot ascunde tot felul de otrăvuri.

Întrebat pe stradă de un reporter de ce se fereşte de cărţi, mai ceva ca de vaccin, Gigel spune că nu are timp. Şi aici nu prea are dreptate. Are timp destul, fiindcă lucrează la stat, fiind angajat pe pile. Am uitat să spun, deşi n-a pus în viaţa lui mâna pe o carte, a făcut şi o „particulară”, lucru ce i-a costat pe părinţi vreo două sacoşe cu bani. Dar a meritat, Gigel având acum la stat un salariu de multinaţională, deşi toată ziua taie frunze la câini.

Asta când nu citeşte. Fiindcă Gigel, chiar dacă are oroare de cărţi, citeşte mult. Pe reţelele de socializare chiar e „valoare”. Poate să-ţi vorbească ore în şir despre marea resetare, Noua Ordine Mondială, Marele Guvern Invizibil. Ştie cum neomarxiştii vor să cucerească lumea, alături de cei din LGBT. Ştie ce au mâncat dimineaţă şi Soros şi Bill Gates. Are convingeri clare.

Gigel le are şi cu ştiinţa. Ştie că vaccinul anti-Covid nu e bun. E experimental, iar Gigel refuză să fie „cobaiul lui Bill Gates”. Râde de „proştii” care „nu e culţi ca el”, nu se informează, nu citesc ce trebuie şi ajung să se vaccineze. Combate tare pe Facebook! E drept, mai striga el uneori că „vrea o ţară ca afară”. Dar acum nu mai vrea. Vede cât de „proşti grămadă” sunt, de exemplu, danezii, după ce 96% dintre ei s-au vaccinat. Săracii danezi, probabil de prea multă muncă şi apoi umblat prin librării, nu au timp să citească „adevărurile” care i s-au revelat lui Gigel. Şi nu mai e mişto în Europa, că acolo te pun să te vaccinezi. La noi, Florin şi Klaus, băieţi fini, nu fac aşa grozăvii.

Era să uit, Gigel are şi vaste cunoştinţe de istorie. Îţi poate povesti cum primii oameni de pe pământ au fost dacii, care erau cei mai inteligenţi oameni din lume. Împreună cu extratereştrii, dacii ar fi construit inclusiv piramidele din Egipt. Mai ştie că romanii se trag din daci, iar Imperiul Roman a căzut din cauza neomarxiştilor şi homosexualilor. Dar dacii au rămas măreţi şi deştepţi până în zilele noastre. Dovada clară, românii, alături de bulgari, sunt cele mai inteligente naţii din Europa. Şi de aceea refuză serul cu cipuri. Şi da, Gigel, suflet sensibil, ştie multe poezii. Îţi recită ore în şir versurile „poeţilor naţionali” Salam, Vijelie sau Minune.

Nu aş băga mâna în foc pentru asta, dar unii spun că l-ar fi văzut pe Gigel şi la Congresul PNL. N-a auzit în viaţa lui de Mazar Paşa, dar i s-a spus că ar fi bine să se înscrie în partid, dacă vrea să-şi păstreze funcţia bănoasă. N-a fost nicio problemă, fiindcă a mai fost şi membru PSD. De altfel, la congres s-a reîntâlnit cu mulţi „Gigei” din întreaga ţară, pe care nu i-a mai văzut de la congresele PSD.

Dar inevitabilul s-a produs. Gigel a făcut coronavirus. Dar n-a mai fost zmeu. Nu s-a tratat acasă cu ivermectină sau cuişoare ţinute sub limbă, cum ar fi fost normal. Fiind vorba de sănătatea lui, n-a apelat nici la metodele Flaviei Groşan, Monicăi Pop, Dianei Şoşoacă sau chiar ale lui Teodosie, zis „Şpagoveanu”, idolii săi de pe „net”. S-a dus la spital, la „Victor Babeş”, numărându-se printre cei 96% dintre bolnavii de coronavirus nevaccinaţi. Starea lui s-a înrăutăţit şi a ajuns la ATI. Toţi de acolo erau nevaccinaţi. A ocupat astfel locurile unor bolnavi de cancer sau alte maladii grave, care nu mai pot intra în spitale din cauza celor ca Gigel, care au refuzat să se vaccineze. Şi aici se cam termină povestea lui Gigel, nu mai ştiu nimic despre el. Poate s-a vindecat, poate nu. Poate nici nu mai contează.

De ce această poveste? Din cauza lui Gigel şi a multor altora ca el (vreo 50% dintre timişoreni), Timişoara a intrat iar într-un fel de lockdown. Nu mai discut că au ocupat iar spitalele. Totul e închis, restaurante, terase, cinematografe, teatre. Inclusiv pentru cei vaccinaţi, cei care n-au avut atâta timp liber ca Gigel, să citească. Cei care înţeleg că libertatea individului merge până la a nu încălca libertatea altuia. Iar a îmbolnăvi pe alţii sub sloganul drepturilor şi libertăţilor, fiindcă aşa vor muşchii lor, să nu se vaccineze, e „curat constituţional” doar pentru Pristanda. Personal, voiam să merg la noul film din seria James Bond, care apare vineri în România. Din cauza lui alde Gigel nu pot să merg, chit că sunt vaccinat şi îi respect pe cei din jur. Şi nici măcar la o bere pe terasă nu mai pot să merg, cât vremea o mai permite.

 

Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

Mihai a spus: (septembrie 30th, 2021 at 08:47 )

Dacă ești așa de corect de ce nu îți asumi ce scrii ? Pune numele real
P

Remus a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:01 )

Mereu alții sunt de vină. Împarti lumea în două categorii: buni și răi. Tu ești mereu cel bun, cel vaccinat, cel care a votat schimbarea, USR, „fără penali în funcții publice”, etc. Apoi, după un an descoperi că toate au fost degeaba. Dar nu îți faci niciodată o auto-evaluare. Tu nu ai cum să fii vinovat. Clar este Gigel.
Să revenim la vaccinare: cunosc medici, tineri, din specialități serioase (ATI, neurochirurgie, stomatologie, ortopedie) care nu s-au vaccinat încă. Toți crezi că-s Gigei? Crezi că ei refuză pt că se tem de microcipuri? Te înșeli.
Sunt oameni care au trecut prin boală, care au încă destui anticorpi, iar un vaccin administrat acum ar urca numărul anticorpilor la cer! Total nerecomandabil!
Deci, gândim și noi puțin? Sau doar dăm cu pietre?

Cristi a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:17 )

Asta inseamna prin comparație ca „danezii e prosti”. De aia medicina la ei e praf, nu ca la noi.
Pentru ca doctorii noștri sunt mult mai deștepți ca ai lor

Remus a spus: (septembrie 30th, 2021 at 09:24 )

Apropo de nr de vaccinați vs rata de infectare.
Ce opinie au despre Dumbrăvița? Cum explici rata mare de infectare în cea mai vaccinată comună din Romania?
Tot Gigel, Dragnea, Teodosie, etc sunt vinovați?
Domnule, încetează să scrii la cerere, folosește-ți puțin și creierul.
Nu este totul așa de simplu cum prezinți tu.

Martin a spus: (septembrie 30th, 2021 at 11:16 )

Vă simțiți cam demascați, domnii ” Gigel”.

Sarah PeDeal a spus: (septembrie 30th, 2021 at 11:54 )

Iti explic eu Remus! Cei ce locuiesc in Dumbravita lucreaza in proportie de aprox 85-90% in Timisoara, unde Gigeii detin majoritatea, sunt antivax, nu se protejeaza suficient si imbolnavesc pe altii vaccinati sau nevaccinati, copii sau batrani, rude sau straini, ca asa vrea muschiul lor. Si da, ai dreptate, tot Gigel, Soso, Dana Budeanu, Teo Spagoveanu si altii ca ei sunt vinovati de starea in care ne aflam si sa nu-i uitam pe prietenii nostri de la Rasarit, trolii lui Putin, care sunt prezenti pe toate site-urile si promoveaza in draci miscarea antivax, asta, in conditiile in care la ei, in Rusia vaccinarea este obligatorie… Oare de ce? La asta nu se gandeste Gigel?! Oare de ce Rusia prin trolii si Servicii promoveaza vaccinarea la ea in tara, dar in rest incurajeaza miscarea antivax? Va raspund tot eu, pentru ca vor sa ne vulnerabilizeze, sa ne slabeasca si sa ne distruga ca natie, intrucat suntem printre cei care le opunem rezistenta.

Adrian a spus: (septembrie 30th, 2021 at 14:35 )

Unitatea de masura a antivaxerului este Gigelul, este cel mai spumos , isi promoveaza isteric convingerile si este un influencer modern. Nu accepta alte opinii , este un atotstiutor citit si priceput .Energia cu care activeaza se trage din timpul liber pe care il are la dispozitie , fie ca lucreaza fie ca sta … De altfel , in Romania activeaza in acest moment aproximativ 40% de Gigei din totalul cetatenilor , zgomotul antivaxerului Roman este cel mai puternic din Europa … si culmea , am ajuns sa petrec si eu cateva minute bune scriind despre el … deci problema este la noi ceilalti 60% care aplecam urechea si cascam ochii la acesti Gigei …

Adrian a spus: (septembrie 30th, 2021 at 14:45 )

Unitatea de masura a antivaxerului este Gigelul, este cel mai spumos , isi promoveaza isteric convingerile si este un influencer modern. Nu accepta alte opinii , este un atotstiutor citit si priceput .Energia cu care activeaza se trage din timpul liber pe care il are la dispozitie , fie ca lucreaza fie ca sta … De altfel , in Romania activeaza in acest moment aproximativ 40% de Gigei din totalul cetatenilor , zgomotul antivaxerului Roman este cel mai puternic din Europa … si culmea , am ajuns sa petrec si eu cateva minute bune scriind despre el … deci problema este la noi ceilalti 60% care aplecam urechea si cascam ochii la acesti Gigei …

Ion a spus: (octombrie 1st, 2021 at 08:02 )

Acum vreo sută de ani, prin Germania, Gigel era evreu, iar în Rusia era chiabur.
Gigel e vampirul care-ți suge anticorpii prin incultura lui crasă.
Gigel e prost, într-un cuvânt.
Și orice prost care te împiedică să participi la un act de cultură precum vizionarea ultimului (Dumnezeu să te audă!) James Bond, merită să moară. Și, dacă n-ar fi James Bond, e o bere – un motiv suficient și el.

MMV a spus: (octombrie 1st, 2021 at 10:31 )

Remus, fiecare cu dreptul la opiniile proprii, si eu incerc sa le respect pe toate care fac sens. Si pentru ca pari genul cu care se poate discuta, ma interesa de unde ai informatia ca este nerecomandabila vaccinarea dupa boala (nu imediat dupa, ca atunci chiar e nerecomandata) si ca nu e indicat sa ai prea multi anticorpi? Numai bine!

Ochiul Limpede a spus: (octombrie 1st, 2021 at 12:09 )

De ce nu folosim SPUTNIK?Raspunsul are legatura cu mult blamata Rusie.Tot ce vine de la rusi cica este rau,vesnicul dusman intarit propagandistic de trompetele occidentale,pradatorii democratiei romanesti.Sau exista vaccin daunator si vaccin bun?Logica pandemiei:esti vaccinat ai voie absolut orice ,accesul in restaurante ,participarea la evenimente cu toate ca poti face boala si inclusiv poti infecta si pe cei nevaccinati dar si pe cei vaccinati.Pai atunci de ce mama naibi testati doar nevaccinatii?La atat se rezuma discriminarea cu vaccinatii si nevaccinatii alte concluzi sau raspunsuri legate de numarul campanilor de vacinare care urmeaza1,2,3,4,…etc nimic ca doar asta inseamna redobandirea libertatii .

Maria a spus: (octombrie 1st, 2021 at 16:55 )

Si eu sint GIGEL!

Remus a spus: (octombrie 2nd, 2021 at 13:17 )

@MMV: din cărțile de medicina.
Am colegi care după boală au făcut vaccinul, Pfizer.
Acum au între 15 și 30.000 de anticorpi. Și sunt speriați. De ce? Pt că sunt inculți? Că ascultă manele? Pt că sunt urmașii dacilor? NU ! PT CĂ AU ÎNVĂȚAT LA ȘCOALĂ, și nu cred toate bazaconiile de la prelipceanu & Co.

Nelu a spus: (octombrie 5th, 2021 at 00:12 )

@Ion: acum vreo suta de ani, prin Germania, Gigel era nazist. Iar in Rusia era bolsevic. Argument: evreii nu au o reputatie proasta in materie de QI, dimpotriva, dar socialistii (marxisti sau fascisti) au nevoie de cat mai multi prozeliti, tot asa cum Gigel are nevoie de tot mai multi prieteni pentru un self-esteem ridicat. Unde mai pui ca Soso, Spagoveanu si altii ”luminati” ca ei nu numai ca nu sunt evrei, ba mai au si tendinte antisemite refulate. Ca sa nu spun cat de mult adora sus-numitii baile de multime…

Un USR-ist a spus: (octombrie 6th, 2021 at 12:37 )

Măi, Remuse du-te domle și culcă-te.

Un USR-ist a spus: (octombrie 6th, 2021 at 12:39 )

PS : Măi, Remuse de ce nu te uiți tu la Cantena 3, Realitatea,etc. ? Lasă-ne pe noi în pace, că și așa avem destui ” fani ” antivaccin.

Daniel a spus: (octombrie 12th, 2021 at 10:35 )

Ziaistul de pe terasa e un tip cool si destept, sau cel putin asa crede el. Ziaristul de pe terasa a facut „faculta de jurna”, mai cu un 5, mai cu milogeala la profesori si acum se crede mare intelectual.
Ziaristul de pe terasa nu isi da seama ca anii de scoala l-au pregatit sa fie doar un biet conformat cu o parere mult prea buna despre el si fara gandire critica.
Nu se intreaba daca si el e la fel ca Gigel si singura diferenta e ce fel de propaganda inghite.
Ziaristul de pe terasa e foarte inteligent si crede toti oamenii nevaccinati se incadreaza intr-un stereotip.
Ziaristul de pe terasa stie ce e mai bine ca oricine si crede ca lumea este datoare la el cu ceva, ca doar el e intelectual.
Ziaristul de pe terasa nu urmareste stiri si informatii decat cele care ii confirma credinta ca Gigel e prost si sosocist.

Remus a spus: (octombrie 14th, 2021 at 17:30 )

@un_USR-ist: ți-e greu să accepți altă opinie?
Trebuie să gândim toți la fel? Ca pe vremea lui Ceaușescu?
Îți dai seama că gândești ca vechii comuniști sovietici?🤔
Nu degeaba se spune despre voi, USR, că sunteți noua extremă stângă.

Olga a spus: (octombrie 16th, 2021 at 10:50 )

Articol fara valoare.Punct.

Un USR-ist a spus: (octombrie 18th, 2021 at 10:39 )

Repet. Măi oameni buni, uitați-văla Cantena 3 și lăsați-ne în pace.

Remus a spus: (octombrie 21st, 2021 at 07:10 )

V-am lăsat în pace 2 ani. Ați avut guvernarea.
Acum, gata. Plimbați ursul. Până și votanții voștri văd cât de incapabili sunteți. Ați scăzut sub 10%
Mai grav este că ajutați AUR să crească, prin incompetenta voastră.
Vă pot compara cu țărăniștii. Ăia care l-au ajutat pe Vadim Tudor să „crească” și apoi au dispărut ca partid.
Sunteți un neg ce trebuie extirpat.

Adrian a spus: (octombrie 21st, 2021 at 08:52 )

De voie Sau de nevoie toti ne vom vaccina.
E o chestiune de Timp si de cati oameni trebuie sa sufere Sau sa moara pentru Gigel.
Restul e o discutie fara sfarsit

gigel a spus: (octombrie 23rd, 2021 at 02:45 )

AAAAAAH vrei la terasa acum? vrei la ultimul james bond? brusc, esti buricul pamantului? stii ce, autorule? ma cac pe terasa ta si ma cac pe al tau james bond. stai in sufragerie si te bucuri acolo de cafea si de james bond. anul trecut asta iti era refrenul. acum acolo sa te vad. pe veci in sufragerie.

gigel a spus: (octombrie 23rd, 2021 at 02:49 )

@ion. stii cine-i gigelul care nu-ti da voie la terasa? GUVERNUL, ba, bolovanule. orice dobitoc pricepe ca daca stai afara la terasa nu esti un pericol pentru nimeni si nu esti nici tu in pericol. fie ca esti vaccinat sau nu. dar nuuuuu… „gigel” e de vina. nicidecum statul, cu „masurile” nascocite de binevoitorii retardati din guvern. felicitari guvernului imbecil. ion, imbecil si el, crede tot ce spune guvernul si a fost intors impotriva celorlati.

Gugu Traian a spus: (octombrie 26th, 2021 at 08:59 )

Maestre de pe terasa,dar despre Gigeii de la Congresul PENELEIlor nu zici nimic???Dar despre GIGEII de pe la UNTOLD si altele, nu ai replici??? Sau ordinul era CLAR,CONCIS si EXPLICIT ???

tibi a spus: (ianuarie 8th, 2022 at 01:44 )

gugule, peste cateva luni o sa vedem articole in care o sa scrie acelasi autor idiot ca „nu ne-a obligat nimeni sa ne injectam, ne-am facut-o singuri”.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

winter-sale-2022
winter-sale-2022

Sport vezi arhiva Sport

Fetele de la Poli au intrat în a doua săptămână de pregătire și au un nou antrenor secund

Politehnica Timișoara Femina se pregătește deja de 10 zile pentru sezonul de primăvară, când vor evolua în play-off. Echipa își dorește să intre în lupta pentru medalii, dar va fi dificil, campionatul fiind mai echilibrat ca în ultimele sezone, cu excepția locului 1, acela fiind ocupat de campioana din ultimul deceniu, Olimpia U Cluj. Echipa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli au intrat în a doua săptămână de pregătire și au un nou antrenor secund
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

688 de elevi și preșcolari și 189 de angajați din sistemul școlar timișean, confirmați cu covid în ultimele 10 zile

Potrivit datelor furnizate, miercuri, de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș, trei unități de învățământ din orașul nostru au trecut activitatea online în totalitate. Este vorba despre Liceul Teoretic Baptist, unde DSP monitorizează un focar de coronavirus, Liceul Tehnologic „I. C. Brătianu”, unde există șantier în incinta unității de învățământ și de Școala Gimnazială „Rudolf Walter”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 688 de elevi și preșcolari și 189 de angajați din sistemul școlar timișean, confirmați cu covid în ultimele 10 zile
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

The Taranterra Project aduce în Iulius Town Timișoara o expoziție cu 36 de tarantule vii

Iulius Town le propune timișorenilor, începând cu acest weekend, o expoziție inedită, unde vor putea să admire cele mai mari specii de tarantule de pe glob. Expuse în terarii speciale, concepute astfel încât să reproducă fidel habitatele în care speciile exotice trăiesc, tarantulele vor fi prezente în Iulius Town, în perioada 21 – 30 ianuarie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul The Taranterra Project aduce în Iulius Town Timișoara o expoziție cu 36 de tarantule vii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Politehnica Timișoara Femina se pregătește deja de 10 zile pentru sezonul de primăvară, când vor evolua în play-off. Echipa își dorește să intre în lupta pentru medalii, dar va fi dificil, campionatul fiind mai echilibrat ca în ultimele sezone, cu excepția locului 1, acela fiind ocupat de campioana din ultimul deceniu, Olimpia U Cluj. Echipa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli au intrat în a doua săptămână de pregătire și au un nou antrenor secund
Într-o poziție referitoare la frigul din saloanele de la Oncologie, viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, îi răspunde lui Radu Țoancă. Edilul afirmă că PSD vorbește despre situația oamenilor în scopuri politice și electorale, afirmând că la Oncologie e o situație specială, fiindcă fosta administrație nu a schimbat rețelele termice și electrice la clădirea care a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viceprimarul Lațcău răspunde la acuzațiile lansate de Țoancă. Prima măsură, se schimbă caloriferele la Oncologie
Ceea ce era de așteptat și de evitat de mai mult timp se întâmplă și contractul de lărgire a drumului județean dintre Timișoara și autostrada A1. Consiliul Județean Timiș a transmis o notificare de reziliere a contractului către firma care lărgește la patru benzi drumul dintre Timișoara și Autostrada Vestului prin Dumbrăvița și Giarmata, motivul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș reziliază contractul cu constructorul pentru drumul județean dintre Timișoara și nodul A1 de la Giarmata
Rata de infectare în Timişoara a ajuns la 10,42 la mia de locuitori, după ce în ziua precedentă a fost 9,27. Rata de infectare la nivelul judeţului este 7,93, în creştere sensibilă faţă de ziua precedentă, când a fost 7,13. Cea mai mare rată din Timiş se înregistrează la Moşniţa Nouă: 22,93. Astăzi, conform datelor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rata de infectare în Timişoara a depăşit pragul de 10 la mia de locuitori! În Dumbrăviţa şi Moşniţa Nouă, rata a trecut de 22
În judeţul Timiş, în ultimele 24 de ore, 1.006 persoane au fost confirmate cu Sars-Cov-2, fiind efectuate 4,741 teste, dintre care 2.309 teste rapide. În Timişoara au fost confirmate 512 cazuri. În Timiş, 191 persoane infectate cu Covid-19 sunt internate în spitale, dintre care 27 la ATI. În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nou record. Peste 1.000 de persoane confirmate cu Sars-Cov-2, în Timiş, în ultimele 24 de ore! Timişoara – 512 cazuri: Dumbrăviţa – 71; Giroc – 61
Pacienții Clinicii de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara au stat în saloane în ultimele două zile la o temperatură de zece grade, anunță consilierul local Radu Țoancă. Acesta este efectul plafonării temperaturii agentului termic transmis de la CET spre consumatori, pentru a se face economie la resurse, mai spune acesta. Temperatura la care apa pornește...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Efectele plafonării căldurii de la Colterm: Zece grade în saloanele Clinicii de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara
Potrivit datelor furnizate, miercuri, de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș, trei unități de învățământ din orașul nostru au trecut activitatea online în totalitate. Este vorba despre Liceul Teoretic Baptist, unde DSP monitorizează un focar de coronavirus, Liceul Tehnologic „I. C. Brătianu”, unde există șantier în incinta unității de învățământ și de Școala Gimnazială „Rudolf Walter”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 688 de elevi și preșcolari și 189 de angajați din sistemul școlar timișean, confirmați cu covid în ultimele 10 zile
Top