Arhiva pentru eticheta: sondaje

Razboiul Basescu – USL, faza pe sondaj

Nu e un secret că în lupta politică din România au intrat și unele trusturi de presă, al căror partizanat este fățiș. După principiul „cine plătește și …”, trusturile în cauză apelează inclusiv la firme de sondare a opiniei publice pentru a demonstra că patronii lor politici sunt cei mai buni. Și au „reușit”, după cum se vede mai jos, rezultatele a două sondaje fiind absolut divergente, în funcție de cine a comandat. Cel mai puțin important din aceste sondaje pare să fie adevărul.

Robu nu se lasa: sondajele pe Facebook vor continua

Primarul Nicolae Robu va face în continuare sondaje pe Facebook, pentru că doar așa poate interacționa cu timișorenii. E concluzia la care a ajuns liberalul după ce a umplut de „chestionare” rețeaua de socializare, pe timpul vacanței de la Mamaia. În plus, după un astfel de sondaj făcut anul trecut, Robu a știut că iese primar.

Management canin a la Robu: amenzi si sterilizari pentru cainii cu sau fara stapan

Primarul Nicolae Robu face sondaj pe Facebook, pe tema câinilor. Măsurile propuse sunt paradoxale: încurajează, pe de o parte, adopția de animale, dar, pe de alta, îi va taxa pe cei care, deși stau la case, au mai mult de doi câini. De fapt, Robu nu prea face distincție între câinii fără stăpâni și câinii cu stăpân, dar care nu sunt de rasă.

Iarasi ne indreptam intr-o erectie gresita

Românii au sărbătorit în liniște, e adevărat, un an de la revoluția anti-Băsescu desfășurată în Piața Universității. Atunci a fost sacrificat premierul Emil Boc, dar lumea nu s-a potolit până ce frigul n-a făcut ravagii chiar și printre fanii lui Steaua și Dinamo. Pe o vreme ceva mai caldă, anul acesta, bulgarii au făcut cam același lucru.

Top