Arhiva pentru eticheta: sondaje

Editorial de Eugen Sasu

Centru-dreapta e cam palid, dar încă respiră

Centru-dreapta e cam palid, dar încă respiră

Poate că eu sunt singurul care își pune întrebarea despre cum ar fi arătat astăzi preferințele de vot ale românilor dacă dreapta era dreaptă și stânga stătea în opoziție, așa cum au stabilit-o președintele Iohannis, PNL, USR și UDMR în zilele de după scrutinul din 2020, dar nu sunt. Cu siguranță mai mulți dintre ai

Nicolae Robu a mai devoalat o conspiraţie a Ocultei. Fostul primar sugerează că alegerile pentru Primăria Timişoara din 2020 au fost trucate!

Fostul primar Nicolae Robu afirmă, misterios, că înaintea alegerilor pentru Primăria Timişoara nu s-a făcut niciun sondaj la nivel local. Mai mult, coroborat cu faptul că nu a existat nici exit poll la Timişoara, Robu se întreabă dacă rezultatul alegerilor a fost cel corect. El sugerează şi cine ar fi omul din spatele acestei conspiraţii

Editorial de Eugen Sasu

Deliruri sociologice. Ce bine era pe vremea lui Ceaușescu, când nu aveam ce mânca pentru că trimiteam totul în Rusia!

Citeam undeva că dacă un sondaj de opinie arată că percepția a 57% dintre români este că au trăit mai bine pe vremea lui Ceaușescu, asta nu trebuie să o luăm mot-a-mot, ci mai degrabă ca un strigăt electoral de luptă, un „ba pe-a mă-tii” al unor teribiliști despre care nu știm dacă merg din

Razboiul Basescu – USL, faza pe sondaj

Nu e un secret că în lupta politică din România au intrat și unele trusturi de presă, al căror partizanat este fățiș. După principiul „cine plătește și …”, trusturile în cauză apelează inclusiv la firme de sondare a opiniei publice pentru a demonstra că patronii lor politici sunt cei mai buni. Și au „reușit”, după cum se vede mai jos, rezultatele a două sondaje fiind absolut divergente, în funcție de cine a comandat. Cel mai puțin important din aceste sondaje pare să fie adevărul.

Robu nu se lasa: sondajele pe Facebook vor continua

Primarul Nicolae Robu va face în continuare sondaje pe Facebook, pentru că doar așa poate interacționa cu timișorenii. E concluzia la care a ajuns liberalul după ce a umplut de „chestionare” rețeaua de socializare, pe timpul vacanței de la Mamaia. În plus, după un astfel de sondaj făcut anul trecut, Robu a știut că iese primar.

Management canin a la Robu: amenzi si sterilizari pentru cainii cu sau fara stapan

Primarul Nicolae Robu face sondaj pe Facebook, pe tema câinilor. Măsurile propuse sunt paradoxale: încurajează, pe de o parte, adopția de animale, dar, pe de alta, îi va taxa pe cei care, deși stau la case, au mai mult de doi câini. De fapt, Robu nu prea face distincție între câinii fără stăpâni și câinii cu stăpân, dar care nu sunt de rasă.

Iarasi ne indreptam intr-o erectie gresita

Românii au sărbătorit în liniște, e adevărat, un an de la revoluția anti-Băsescu desfășurată în Piața Universității. Atunci a fost sacrificat premierul Emil Boc, dar lumea nu s-a potolit până ce frigul n-a făcut ravagii chiar și printre fanii lui Steaua și Dinamo. Pe o vreme ceva mai caldă, anul acesta, bulgarii au făcut cam același lucru.

Top