Se pregătește debarcarea lui Alin Nica? Sorin Supuran cere plecarea eminenței cenușii a filialei PNL Timiș, Dănuț Groza

La doar o zi de la ”ungerea” oficială a lui Nicolae Robu ca și candidat al PNL la funcția de primar al Timișoarei, unul dintre colaboratorii acestuia din perioada sa de glorie în partid, Sorin Supuran, iese public și cere demisia celui considerat eminența cenușie a actualei conduceri a filialei Timiș, secretarul general Dănuț Groza. Este sursa neînțelegerilor din filială și duce la tensiune în cadrul acesteia spune Supuran. Nica și Groza sunt cunoscuți ca funcționând ca un tandem bine închegat.

În postarea sa, Supuran nu uită să spună că același Groza a fost  cel care a cerut demisia lui Robu și înainte, și după pierderea alegerilor.

Având în vedere declarațiile recente ale Secretarului General al PNL Timiș, Danut Groza, și maniera sa lipsită de respect față de colegii liberali care au susținut și continuă să sprijine activitatea filialei, precum și lipsa de respect față de Statutul PNL, dar și față de reprezentanții mediului antreprenorial cu orientare liberală care coordonează destinele a peste 5000 de angajați din județul Timiș, precum și a numeroși colegi liberali care au condus instituții importante la nivel județean și național, chiar și colegi parlamentari, primari, viceprimari si consilieri locali în funcție, consider că este necesar să reamintesc că, Danut Groza a contribuit la tensiunile din timpul mandatului d-lui Robu, cerându-i demisia public din funcția de Președinte și biroului politic de la aceea dată, atât înainte, cât și după pierderea alegerilor la Primaria Timișoara. De asemenea, a făcut afirmații publice calomnioase în repetate rânduri la adresa dumnealui si a unor membri din biroul politic și în detrimentul intereselor filialei”, scrie Supuran.

Menține starea de conflict în filială, are o influență negativă asupra președintelui acesteia, mai spune Supuran.

Credem că Secretarul General actual este sursa multor neînțelegeri, menținând starea de conflict între colegii primari și exercitând o influență negativă asupra Președintelui Filialei și a Biroului politic județean actual. Prin urmare, solicit în nume personal și al unui grup larg de susținere schimbarea lui Danut Groza din funcția de Secretar General, propunerea unui nou Secretar General și cooptarea membrilor de marcă liberali și a reprezentanților mediului de afaceri importanți în Biroul politic județean pentru a restabili echilibrul, unitatea, armonia și consolidarea filialei în perspectiva anului electoral 2024”, este poziția liberalului.

Dacă s-a mai discutat despre presiuni la nivel central pentru rezolvarea unor … probleme în filiala Timiș, iată că și Supuran apelează a forurile politice superioare.

Fac un apel și la conducerea națională să solicite Președintelui Alin Nica schimbarea imediată a Secretarului General și să se implice în clarificarea situației extrem de tensionate din Timiș, pentru a evita pierderea de colegi primari la viitoarele alegeri locale”, a mai scris membrul PNL Timiș.

Foto Facebook Sorin Supuran

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

Freddy a spus: (noiembrie 2nd, 2023 at 11:55 )

… mediul antreprenorial care coordonează destinele … Oferă și consultanță matrimonială ori duhovnicească?
… doar 5000 de angajați? Cam puțin pentru Timiș.
… faptul că unii au condus instituții la nivel județean și național, nu-i vreo garanție de probitate. Adesea dimpotrivă!!!
… care-i „grupul larg” în numele căruia soliciți demisia? Faceți o adunare și votați, cine vă ține să nu? La fel cum trebuia să faceți o adunare cu vot cât mai transparent pentru desemnarea candidatului la primărie.
Și de ce-a trebuit să așteptați momentul să-l executați pe infractor dac-a făcut lucruri urâte încă de acum 3 ani?
Echilibru, unitate și armonie? Ce diferență e față de consensul lui Iliescu?
Și mai nostim e cine-i ia apărarea lui Robu:
„Fiindcă a candidat sub sigla USL, în locul lui Supuran va intra în Consiliul Județean PSD-ista Flavia Marinconi, următoarea de pe listă. „Aparent este o pierdere importantă pentru PNL, mai ales pentru vremurile care vin. Pe de altă parte, pleacă un PSD-ist sub acoperire și vine un PSD-ist cu acte. Ca să nu mai spun că atunci când PDL era la putere, Supuran era PDL-ist cu carnet de liberal”, ne-a declarat o sursă din PNL Timiș. Sorin Supuran este liderul neoficial al grupării anti-Robu din PNL Timiș, el fiind de altfel contracandidatul actualului președinte la ultimele alegeri interne.” (https://debanat.ro/2013/11/sorin-supuran-pleaca-din-cjt-pentru-a-face-loc-unui-psd-ist_60775.html

Ionica a spus: (noiembrie 2nd, 2023 at 15:42 )

Ăsta cine mai este?

Reos a spus: (noiembrie 2nd, 2023 at 17:43 )

Cel mai mare proiect al PNL-ului este PNL-ul însuși de care se ocupă cu înverșunare în rest un mare zero ,mai un pic și clepsidra nu mai are nisip.

Ronny a spus: (noiembrie 3rd, 2023 at 06:32 )

PNL de Timiș săi de pretutindeni este principalul vinovat pentru situația în care suntem.De la Tariceanu tactica a fost de ocupare a cat mai multe posturi la stat, dealtfel cu populație mai mica cu 2 milioane fata de 2004-2008 avem iarăși aproape 1.4 milioane de bugetari. Întrebarea este, va mai pune botul Timișoara inca odată la șiretlicurile PNL/PSD de la bucale sau ne vedem de treabă noastră fara clowni?

tm a spus: (noiembrie 3rd, 2023 at 07:55 )

Se apropie alegerile si incep jegurile sa se sfasie intre ei .
O clasa politica de gunoaie care nu sunt in stare sa atraga in zeci de ani bani de la guvern pt o investitie serioasa in Timisoara (stadion , sala polivalenta , autostrada , o centura functionala ).
Interesele personale ale unor analfabeti lacomi si vicleni , vor propulsa la varful politicii , partidul AUR , un fel de PP DD , dar mult mai periculos .

Spagaru a spus: (noiembrie 3rd, 2023 at 08:39 )

Infractorul de Supuran ar trebui sa taca. Faptele lui de coruptie nu sau prescris. Baietii nostrii nu dorm . Numara bani pe care trebuie sa ii dai inapoi celor pe care i-ai spaguit. Tic tac

Doru a spus: (noiembrie 3rd, 2023 at 08:40 )

Bine ați punctat, domnul Robu trebuia susținut mai bine. Se poate acum. Felicitări.

Paula Albu a spus: (noiembrie 3rd, 2023 at 09:00 )

Cel mai mare”proiect” al PNL este autodistrugerea!!!

Andrei a spus: (noiembrie 4th, 2023 at 05:34 )

Nu știu dacă are dreptate S, sau nu! DAR CU 1%………., AR TREBUII SA LASE PE ALTII SA VORBEASCA!🤣

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei. SCM USV va primi vizita campioanei Dinamo București. Partida va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10.30, în Ronaț. Precedenta înfruntare de la Timișoara, dintre cele două echipe, a însemnat un meci cu 95 de puncte. Acesta a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Top