Gruparea Robu, delir incredibil în scandalul momentului: îl acuză pe Dominic Fritz că a “furat” Festivalul Luminii

Nicolae Robu

Nicolae Robu

Grupul de Facebook Like Timişoara, principalul vector de susţinere a candidaturii lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara, îl acuză pe Dominic Fritz, nici mai mult nici mai puţin că a „furat” Festivalul Luminii organizat de Consiliul Judeţean. În fapt, în spatele anulării festivalului stă o firmă bine racordată la fondurile CJ Timiş. Mai mult, unul dintre asociaţii firmei este fiu de membru PNL.

Muzeul Banatului, instituţie aflată în subordinea CJ Timiş, a anunţat, astăzi, că Festivalul Luminilor, programat în noptea de Anul Nou, nu se va mai ţine. Şi asta fiindcă o firmă care a participat la licitaţia pentru organizarea festivalului a făcut, în ultimul moment, o contestaţie la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC). Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Cluj, Live Rental Group SRL. Firma care a pierdut şi a contestat licitaţia, Balvia Development, cu sediul în Timișoara, îi are ca asociaţi pe Victor Andrei Balaniuc şi Darius Ivo Tapalagă.

Firma s-a ocupat în ultimii ani de mai multe evenimente organizate de Consiliul Judeţean, cel mai important fiind Codru Festival. Aşadar este o firmă bine mufată la bani publici, zona administrativă a PNL. Mai mult, tatăl lui Balaniuc este membru PNL. Explicaţia pentru care firma racordată la bugetul CJ Timiş a pierdut organizarea Fertivalului Luminii ar putea fi aceea că Muzeul Banatului a organizat o licitaţie corectă. Iar modul prin care a reacționat a fost “să moară şi capra vecinului”, fiindcă oricum nici Balvia Development nu mai poate organiza evenimentul. Sigur, marii perdanţi sunt timişorenii.

Care este strategia de comunicare pe marginea acestui scandal a lui Nicolae Robu? Una desprinsă parcă din Radio Erevan, la priam vedere: nu e maşină, e bicicletă, şi n-a fost primită, ci furată. De fapt, s-a mers pe o minciună grosolană şi pe principiul “Hoţul strigă hoţii!”.  Nu a făcut-o Robu direct, ci Grupul de Facebook Like Timişoara, care suţine candidatura acestuia şi care îi are printre administratori pe fiica fostului primar, Andreea Robu.

 “Dominic, de ce ne-ai furat Festivalul Luminii din noaptea de Revelion?  Desigur, dacă il intrebăm pe el, mincinos cum il știm, ne va spune că nu stie nimic, dar cine il mai crede? Iată că succesul de anul trecut al evenimentului organizat de CJT, asta în timp ce Revelionul organizat de Primăria Timișoara s-a scăldat in anonimat si ridicol, a deranjat atât de tare încăt unii „binevoitori” au reușit să abuzeze de fel de fel de tertipuri pentru ca în acest an timișorenii să nu se mai poată bucura de el. Da, domnule Fritz, ai reusit, dar satisfactia ta de azi tocmai ti-a mai adus încă câteva procente in minus la zestrea electorala și așa tot mai săracă pe zi ce trece! Desigur că tu cunoști cifrele, altfel nu te-ar fi înspăimântat gandul că si in acest an ar fi fost cel putin la fel de atractiv pentru timisoreni, dar pentru cei ce nu le cunosc, le spunem că au fost peste 70.000 de participanti anul trecut si majoritatea dintre ei nu vor uita că in acest an ai pus mai presus interesele tale electorale decât bucuria lor! Împreună, uniti fiind, în anul 2024 vom elibera Timișoara de fritzism!”, a postat Like Timişoara.

Sigur, ştie foarte multă lume că la Robu miniciuna e ceva patologic, de foarte multe ori el nefiind în stare să facă diferenţa între realitate şi ficţiune. Dar de această dată minciuna este cusută cu o aţă atât de albă şi extrem de groasă, că ar trebui să sară în ochii oricui. Se mai minte în politică, dar nu până a spune că zăpada e neagră, iar cărbunele alb. Exact ce a făcut acum Robu. Iar aşa cum Fritz e acuzat că a “furat” Festivalul Luminii, poate fi acuzat şi de faptul că în 2016 nu a fost finalizat noul stadion al Timişoarei, aşa cum a promis Nicolae Robu în 2012. Despte categoria de electorat căruia i se adresează Robu cu minciuni atât de grosolane e o altă dilemă: AUR sau Şoşoacă?

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

Jack a spus: (decembrie 28th, 2023 at 18:02 )

Nu stiu cu Festivalul Luminilor cum sta treaba, dar la Festivalul Bulangiilor Fritz a excelat. De doi ani de zile paradele de homosexuali sub ochii copiilor nostri si sub treptele Catedralei merg struna sub inaltul patronaj al lui Fritz si USR.

@Jack a spus: (decembrie 28th, 2023 at 20:00 )

Un comentariu care desigur nu trebuia așteptat prea mult.

@jack a spus: (decembrie 28th, 2023 at 20:56 )

Robule, daca scaunul de primar ti ar fi asigurat de voturile baietilor veseli nici nu vreau sa ma gandesc ce echer ai sta in fata lor. Cand cu fata cand cu dosu.

cetatean a spus: (decembrie 28th, 2023 at 21:15 )

@Jack pun pariu că ești bulangiu din naștere. Se vede că tot mesteci la ea la fiecare postare.

Ronatean a spus: (decembrie 28th, 2023 at 22:39 )

Jack este Robu. „Nu știu”…nu știe nimic! Doar punctajul de la partid.

@jack a spus: (decembrie 28th, 2023 at 23:32 )

Sper sa ai ocazia vreodată sa fi siluit de vreo câțiva. Ortodox ul plm.

Costel a spus: (decembrie 28th, 2023 at 23:42 )

@@Jack, ce poate și el să facă, speră să nu fie singurul poponar din oraș.

@cetatean a spus: (decembrie 29th, 2023 at 04:45 )

Robule, toata viata ai stat echer pentru pase de gol, functii, like-uri, vopsea de par, poze in toate fițuicile etc.
asa i, nimeni nu are dreptul sa ti scoata sula si like ul umed al cetățeniei din cum te simti matale mai bine.

Napoleobu Bocsinaparte a spus: (decembrie 29th, 2023 at 11:21 )

Chiar nu pricep de ce Fritz nu-i dă în judecată pentru folosirea numelui lui la care se adaugă particula -ism. S-au făcut studii care să arate că „fritzismul” este mai nociv ca „robulismul” ? Sau s-a dovedit că enzima robulinică nu dăunează bugetului? Așa zic bancurile cu roBulă?
Robu se opintește să ne demonstreze nu numai că n-a fost potrivit pentru funcțiile pe care le-a ocupat, ci că are carențe de educație civică de bază și poate chiar probleme care ar justifica o atitudine mai grijulie din partea familiei lui.

Reos a spus: (decembrie 29th, 2023 at 13:22 )

Creierul veșnic neștiutorului și ultracinstitului tot Fritz este vinovat că nu-l mai are.

Dan A. a spus: (decembrie 29th, 2023 at 16:30 )

Viata e complicata, uneori grea, si politicienii locali n-o fac mai usoara. Cand citesc comunicate din partea lui Fritz ma ingrijorez. Cele din partea lui Nica ma enerveaza. Postarile lui Robu ma fac sa rad. Multumesc, domnule profesor, Sarbatori Fericite!

IK a spus: (decembrie 29th, 2023 at 20:19 )

Îl prefer pe Fritz, dar oricare dintre ei e binevenit să mai schimbe din becurile alea de când a fost Timișoara Primul Oraș Iluminat Electric din Europa. Nu de alta dar sunt prea multe străzi romantice unde fără lumina telefonului riști să calci pe vreun chiwawa

Dan a spus: (decembrie 30th, 2023 at 00:58 )

Vaaaaiiii, ce lipsa de bun simt la robu.
Alineee, cu asta defilezi ???

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, în cadrul unui eveniment în care i-au fost alături șeful de partid, Ludovic Orban, dar și aliatul său local, Dominic Fritz. Au fost vorbe grele la adresa principalului adversar politic, PSD,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de Cultură Timișoara a pregătit un concert pentru iubitorii tuturor genurilor muzicale, vedeta serii fiind cuoscuta DJ Sonique. de asemenea, are loc și un cros. Joi, 9 mai, în Piața Victoriei din Timișoara, cu începere de la ora 18:00, va avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei
Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate, nu a fost să fie organizat chiar la conacul unde lucrările de reabilitare sunt în partea lor finală, dar problemele descoperite au făcut necesare lucrări suplimentare. Totuși, evenimentul vine să încununeze 10 luni de muncă susținută și colaborări de excepție....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes
Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În fruntea listei se află Alin Nica, actualul preşedinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei. Pe următoarele locuri se află doi tineri, Vlad Şendroiu (USR) şi Ionuţ Sîrbu (FD), fost preşedinte al TNL Timiş. De...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei
România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Top