Arhiva pentru eticheta: festivalul luminii

Festivalul Luminii la debut. La Timișoara vor fi spectacole de lumini, video mapping și instalații artistice new media

Festivalul Luminii la debut. La Timișoara vor fi spectacole de lumini, video mapping și instalații artistice new media

Joi seara debutează la Timișoara Festivalul Luminii. Timp de cinci zile, timișenii se vor bucura de un spectacol unic de lumini, video mapping și instalații artistice new media, în cadrul evenimentului pus la punct de Consiliul Județean Timiș, prin intermediul Muzeului Național al Banatului, o adevărată deschidere pentru TM 2023. Evenimentul face parte din Programul

Festivalul Luminii

Magie și lumină într-un eveniment la Timișoara: pictură, noduri și construcții, jocuri cercetășești

Cercetaşii României – Licos Timişoara organizează o nouă ediție a Festivalului Luminii la Timișoara. „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte” este deviza sub care se va desfășutra evenimentul de duminică, 9 iunie. Festivalul Luminii va avea loc duminică, 9 iunie, începând cu ora 17.00, în Parcul Rozelor din Timișoara. „Viața de zi cu zi ne încarcă cu

lumina libertății

Lumina Libertății. Despre Timișoara și Centenar, în trei seri de poveste

100 de ani, povestiți în 3 seri diferite, sub lumina libertății. E Festivalul Luminii, ediția 2018, care se va desfășura în Piața Libertății și, timp de trei seri, va urmări istoria unui personaj imaginar care traversează primul secol de existență a României.

Parcul Central, luminat cu 4.000 de „gulgute” / FOTO+VIDEO

Parcul Central a arătat, sâmbătă seara, ca un décor de poveste. Circa 4.000 de lampioane confecționate manual au fost așezate, unul câte unul, pe marginea aleilor, de cercetașii timișoreni, care au celebrat cea de-a șasea ediție a Festivalului Luminii. Chiar dacă vremea le-a dat puțin planurile peste cap, până la urmă, totul a ieșit așa cum trebuie.

Parcul Central va fi luminat de mii de gulgute, la Festivalul Luminii

Parcul Central va fi luminat, sâmbătă seară, de câteva mii de lampioane de cercetași. Va fi punctul culminant al Festivalului Luminii, pus la cale de Organizația Națională „Cercetașii României”. În 2013, evenimentul a avut loc în Piața Unirii. UPDATE: Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii festivalului au amânat ora de începere a acestuia până la 21.

Top