A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu, fostul preşedinte al PNL Timiş.

Înainte ca decizia BPN de astăzi să fie oficializată secretarul general al PNL Timiş, Dănuţ Groza, primar al oraşului Sânnicolau Mare, şi-a anunţat demisia din funcţia deţinută în partid. Ulterior s-a aflat că oricum era demis.

”Decizia conducerii centrale a PNL de a accepta un candidat PSD la preşedinţia CJT şi intenţia de a dizolva Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş mă fac să renunţ la funcţia de secretar general al filialei. Am intrat într-o echipă care a muncit din greu în ultimii 4 ani pentru o construcţie durabilă şi serioasă. Aveam prima şansă să câştigăm alegerile în judeţul Timiş, dar conducerea de la Bucureşti a dat cu piciorul în rezultatele noastre şi ne-a vândut PSD-ului. Eu nu pot fi de acord cu acest mod de a conduce un partid şi de aceea sunt solidar cu colegii mei din conducerea PNL Timiş”, a transmis Dănuţ Groza, pe pagina sa de Facebook, el adăugănd că va candida la Primăria Sânnicolau Mare din partea PNL.

În încheiere, Dănuţ Groza a criticat actuala conducere a PNL şi a spus că deciziile se iau la Bucureşti, ”la un şpriţ”, şi că acestea nu au nicio legătură cu doctrina liberal: „Şefii de la Bucureşti ne-au arătat că nu au nicio legătură cu doctrina liberală, cu spiritul acestui partid şi cu cei care muncesc zi de zi în filială. Totul se decide la un şpriţ în capitală. Am speranţa că, într-o zi, aceste apucături vor dispărea din PNL şi vom putea reconstrui partidul cu oameni cinstiţi, cu principii liberale şi cu valori autentice”.

Ulterior demisiei sale, s-a aflat că întregul Birou Permanent Judeţean al PNL Timiş a fost dizolvat de către conducerea naţională a partidului. Din noul BPJ vor face parte, pe lângă preşedintele interimar, Vasile Blaga, cei 43 de primari, cei trei parlamentari, fiind cooptat şi Nicolae Robu, candidatul PSD-PNL la Primaria Timişoara, fost preşedinte al PNL Timiş.

De altfel, în această după-amiază, primarii au avut multe discuţii aprinse pe grupurile interne, căutând să facă un front comun în perioada următoare. Deocamdată nu se pune problema părăsirii PNL

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

RASPUTIN a spus: (martie 26th, 2024 at 20:34 )

== EXCELENT == MINUNAT == BULDOGUL LUI BASESCU O SA L PUNA PE KOKALARUL DE ARDEAL SEF LA PNL TIMIS == PRAFUL SE VA ALEGE DE PNL TIMIS — MINUNAT == AU VANDUT BANATUL PE NIMIC LA FANARIHOTZI == ASA MERITA == DECAT COMASAT MAI BINE PSDIST CU ACTE .

Daniel a spus: (martie 26th, 2024 at 21:08 )

Aștept cu nerăbdare cooptarea în BPJ a domnului Alin Popoviciu pentru a reface cuplul de feți frumoși de la alegerile din 2016 împreună cu Lae.

liberal a spus: (martie 26th, 2024 at 21:17 )

Păi nu spunea Robu că el nu se bagă în nici un organism de conducere? Că vrea să stea departe de jocurile politice? Ecce homo! Lupul își schimbă părul dar năravul ba!

Tm a spus: (martie 26th, 2024 at 21:34 )

Ha , ha , ha
Sclavilor !!!
V au demis pe toți , șefii voștri de la București , cei pe care i ați pupat in dos ani de zile .
Mi-aduc aminte de excluderea lui Grindeamu din PSD tot de șefii din București . Și atunci , toată filiala PSD TImis , a stat capra .
Va meritați soarta , sclavilor .

A fost decapitată o orgnizație pentru nesupunere față de centru. Fără explicații, nici măcar față de membri. Și încă ceva: Nica era (mai e?) vicepreședinte. Al n-șpelea, dar vice-președinte. Cu oarece relații și minifuncții pe la Bruxelles. Nu i-a luat apărarea NIMENI! Nu s-a luptat nimeni cu nimeni pe argumente. S-a dus șefu la dulapul cu agamițidandanachi, a scos doi și i-a pus în locul maziliților. Tabără jr. a fost sacrificat de colegii lui Tabără senior, c-așa i-a vrut capul pe tipsie prințesa de Bocsig. Cred că Curtea de conturi și alte „organi” vor dormi de-acum în biroul lui Fritz și-n contabilitatea Primăriei până la alegeri. Să sperăm că după, vor umbla mai smeriți și cu capul în pământ.
Morală pentru dl Nica: sprijinul primarilor rurali e puțin și volatil, Securitatea, în schimb, te protejează și-n capitalism! Sau te execută, ca-n comunism! Cum s-ar zice: Ghinion, Pee-Nee-Lee Tiimiș!

Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 21:40 )

Ma duc sa pun sampania la rece. O deschid dupa alegeri cand o sa vad scorul comasatilor.
Si oare coliva cand se da?

Democratia lui peste a spus: (martie 26th, 2024 at 22:19 )

Ce democrație este asta când voi cei care l- ati votat pe Nica ( e nu l- am votat) sunteți împroșcați cu noroi de către partidul refăcut fsn ( pdl + psd), asta ca să nu zic ca s-au kkt pe voturile voastre. Cum pot acesti nesimtiti, un grup restrâns de indivizi, unii care nu au nicio treaba cu liberalismul, ca mitomanul Rareș și balbaitul general Ciuca, sa demita un ales democratic, unul care de 20 de ani a facut, după puținele lui, activitate liberala? Asta e democrație de partid? Din funcția de președinte CJT nu- l pot demite, doar el, Nica, poate sa- si dea demisia. Sper ca n- o face, asa ca sa le facă in ciuda.

@Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 22:22 )

Coliva se va da in 10 iunie 2024.

rrusinika a spus: (martie 26th, 2024 at 22:32 )

Se răstoarnă în mormânt tot neamul Brătienilor!
Semidocți au pus stăpânire pe România!

Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 22:37 )

Vestea plecarii lui nica e excelenta. Omul nu era deloc conectat la sferele de influenta de la centru si asta s-a vazut acum cand l-au demis. Pt Timis e bine pt ca simonis are trecere mare acum la centru si asta va duce la deblocarea marilor investitii nationale din judet. Cu nica asta nu s-ar fi intamplat niciodata, omul ar fi perpetuat deconectarea Timisului de la bugetul central. Vedem acum cu blaga, interesul Timisului e arragerea aici de fonduri ot marile investitii de la bugetul national, nu perpetuarea lui nica pt uitarea titala a Timisului de la centru.

Daniel a spus: (martie 26th, 2024 at 22:39 )

@liberal
Asta era pe vremea când Robu nu făcea parte din echipa câștigătoare. S-a schimbat raportul de forțe și acum nu mai e valabilă înțelegerea. E nevoie de stocuri de popcorn în oraș.

ani a spus: (martie 26th, 2024 at 23:37 )

Sucombarea totala a PNL incepe din Timisoara si se va raspandi in….. stiti bine, TOATA TARA.

Pacat ca AUR va creste enorm in rural datorita mujicilor astora cu tot cu elita lor de interlopi de Timisoara dedicati Horeca si imobiliarelor.

Liviu a spus: (martie 27th, 2024 at 06:48 )

Din păcate, Timișoara nu prea (msi) contează în rândul orașelor mari ale României….
Din 1990 a încăput pe mana clanurilor interlope și a pseudo primarilor! Aceasta e percepția națională a unui oraș ce putea fi minunat!!!
De aici și felul în care Timișoara și Timiș sunt tratate de Guvern…

timișorean a spus: (martie 27th, 2024 at 07:56 )

Abia aștept să văd poster-ul electoral reprezentând-ul pe Robu alături de Simonis: „Susțin Simonis”. Are experiență. Așa a făcut și cu Grindeanu!

Dilimache a spus: (martie 27th, 2024 at 08:07 )

A iesit Lae bine de tot; n-a facut centura degeaba…
Iar va da 10 cu capu 🙂 ))))

Anubis a spus: (martie 27th, 2024 at 11:41 )

Imi vine sa vomit cand ma gandesc la cei trei muschetari: Nica, Groza, Ghelbere si D’artagnan (Robulete)

Pic a spus: (martie 28th, 2024 at 09:09 )

Super decizie! Specifică grupurilor mafiote (…partide)! Se sfâșie între ei, că de obicei, pentru gustosul „os” al funcției și banului pentru care atât șarpele demis ,cât și ceilalți membrii ai clanului ,nu pot trai fara acesta. Mămică lor i_a fătat in acele funcții și i_a hrănit cu bani și contracte, putina șpagă…la desert!!!??? Așa că….spagaril incepe sa plângă și să urle căci, aceasta nu e viața dacă…sărmanul de el, a fost înlăturat de la spaguta, desertul cel de toate zilele.
Mars acasă și pune osul la munca ,jigodie!!!

Pic a spus: (martie 28th, 2024 at 12:15 )

Așa se întâmplă până la final! Toți pupincuriștii și sclavii partidelor (…organizațiilor mafiote și trădători), ajung sa fie lepădați că lepra….
Mai stați puțin capra…..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top