Fritz anunță ”Alianța Timișoara Unită”. Primește susținerea pentru primar de la Forța Dreptei și PMP, dar listele pentru locale se discută

Cele trei partide participante la alianța Dreapta Unită îl vor susține pe Dominic Fritz în cursa pentru un nou mandat de primar, dar în ceea ce privește listele pentru consiliile locale, consiliul județean sau șefia CJT nu s-a stabilit nimic clar. Liderul USR Timiș vorbește despre faptul că Klaus Iohannis încearcă să prezinte alianța PSD – PNL ca o soluție a problemelor românilor și cere votanților din Timiș să decidă dacă îi vor mai acorda aceiași susținere ca și la votul pentru funcția de președinte, de acum patru ani.

Ne unește crezul că România se află în pericol și că trebuie să ne unim cu forță, cu curaj și cu determinare ca să oprim o coaliție mare, care vrea să acapareze toate instituțiile statului în România, în Timiș și în Timișoara. PSD și PNL fac o alianță, merg împreună la europarlamentare, cel mai probabil și la locale, cel puțin la noi, în Timiș, în TimișoaraKlaus Iohannis a câștigat aici alegerile și în 2014 și în 2019, cu un scor zdrobitor. Peste 250.000 de timișeni l-au ales în 2019 pentru că a făcut promisiunea fermă că vrea să elibereze această țară de amenințarea PSD. Încrederea timișorenilor în Klaus Iohannis a fost crunt înșelată, a fost o trădare. Și acuma Klaus Iohannis încearcă, într-un ultim act de sfidare a acestor voturi, să ne prezinte alianța PSD-PNL ca noua soluție pentru problemele românilor. Și în 9 iunie, românii, dar mai ales timișenii și timișorenii, trebuie să decidă cum reacționează la această sfidare a domnului Iohannis.”, a declarat, vineri, Fritz.

Primarul Timișoarei se declară îngrijorat pentru Timișoara. El a anunțat o alianță locală, alături de Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei, și Ligia Dugulescu, conducătoarea PMP Timiș, cu un posibil nume: ”Alianța Timișoara Unită”.

Sunt îngrijorat pentru România și sunt îngrijorat și pentru Timișoara. Noi n-am fi aici, noi toți trei împreună, dacă nu am crede că trăim vremuri excepționale; pentru a opri această încercare de a crea acest nou FSN, acest nou partid unic care pune mâna pe toate instituțiile statului, pe toate primăriile, în țara, pe Parlament și pe Președinție. Și pot să și spun că tocmai pentru că luăm în serios această încercare, vom candida cu mai mulți parteneri, probabil sub numele Alianța Timișoara Unită, pentru că vrem să mobilizăm și să adunăm toate forțele care se opun acestei întoarceri în trecut, care se opun să mai fim conduși de o doamnă Aurelian, care a fraudat concursuri în primărie, de un Răvășilă, fost consilier personal al domnului Robu, care este trimis în judecată pentru corupție și mulți, mulți alții care s-au învârtit în jurul acestui domn care se iubește pe sine mai mult decât iubește Timișoara”, spune Dominic Fritz. 

El cere votul liberalilor, a celor care i-au dat votul lui Iohannis, pentru că acesta ar fi trădat idealurile cu care a convins electoratul.

Fac un apel la toți alegătorii PNL, la toți 250.000 de timișeni care au dat încrederea lor domnului Klaus Iohannis, pentru că au crezut că el este un luptător pentru libertate și democrație și împotriva jafului PSD, să cântărească foarte bine votul lor de data aceasta și să folosească această șansă să voteze Alianța Dreaptă Unită ca un vot pentru idealurile în care cred și ca un vot de apărare a valorilor Timișoarei și valorilor României”, a declarat primarul Timișoarei.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

6 comentarii pentru acest articol

Mirela a spus: (martie 8th, 2024 at 19:20 )

Facem apel la actualul primar sa ne prezinte o lista cu promisiunile de acum 4 ani și gradul lor de realizare. Nu de alta, dar multi nu se lasă mințiți a doua oară…

TM a spus: (martie 9th, 2024 at 10:16 )

@mirela: dupa cate piedici i s-au pus atat pe plan local cat si central este foarte bine cat a realizat. Cat priveste celalalt candidat dat cu nuantator eu zic sa-l uiti.

Tibi a spus: (martie 9th, 2024 at 13:29 )

Ce piedici a avut dnul Fritz??? Doar piedică lui trasa! Este un mincinos ordinar și incapabil să facă administrație! Este bun doar pe post de fanfaron! DoNimik nu a realizat absolut nici un proiect nou in 4 ani, a blocat o grămadă de proiecte începute sau în curs de realizare! Orașul Timișoara nu mai este ce a fost, suntem depășiți in acest moment de Craiova, Oradea, Iași. Și asta doar din cauza unei proaste și incapabile administrații!!
Fritz și Latcau sunt principalii vinovați pentru oprirea dezvoltării orașului și evitarea lui de către investitori! Bineînțeles, in afara celor abonați la studii de fezabilitate și alte sute de studii realizate în ultimii 3 ani de firmele de casa USR!

Daniel a spus: (martie 9th, 2024 at 13:50 )

Promisiunile erau pe site-ul sau personal de campanie. Cu ceva timp in urma le-a sters si si-a pregatit site-ul pentru campania din acest an.
Evident ca nu a realizat mare lucru si absolut din vina lui si a personajelor neexperimentate cu care s-a inconjurat. Ba mai mult a reusit sa incurce lucrurile in oras. De blocat nu a fost blocat decat de indolenta si incompetenta sa. A se vedea situatia cu intersectia de la drumul Boilor,

Nelu a spus: (martie 9th, 2024 at 18:58 )

@Mirela, Tibi, Daniel
1. Numai reorganizarea de personal din Primarie a fost blocata din cauza proceselor initiate de sindicatul condus de penelisti.
2. Nicaieri nu poti implementa un proiect in primul mandat, avand in vedere ca traseul pentru scriere, candidatura si castig dureaza undeva 2-3 ani. In acest sens, te rog sas imi spui un proiect conceput, finantat si implementat de Robu.
3. Proiecte noi: reinoirea parcului auto, proiect pe fonduri europene de 75 milioane de euro, inlocuirea mobilierului mai vechi de cinci ani din toate unitatile de invatamant din oras, 17,5 milioane euro, proiectul pentru modernizarea zonei Traian, 30 de milioane.
4. Reorganizarea judiciara a STPT, rezolvarea problemelor finaciare ale Colterm, modificarea proiectului Cetatii. Initial, proiectul mostenit de Robu de la Ciuhandu prevedea doar inlocuirea liniilor de tramvai. Fritz a venit si a spus NU. Si a rezuktat inlocuirea tuturor conductelor din subteran (apa, gaz), a canalizarii si a cablurilor de curent electric, sistem de iluminat nou, schimbat linii de tramvai si asfalt nou.
5. Deblocarea programului de reabilitare termica, pe care domnul Robu nu a reusit sa il implementeze din 2013 incoace. S-a reusit evitarea pierderilor de fonduri europene pentru acest proiect.
6. Remedierea deficientelor de proiectare la str. Grigore Alexandrescu.
Daca vrei, va mai dau enshpe exemple.

@Daniel a spus: (martie 9th, 2024 at 23:37 )

Ați schimbat strategia, ați primit alte „punctaje” de la București? Sau au fost trimiși în alt câmp tactic cei care au plictisit pănă acum rubrica de commentarii și-ați venit voi, cei cu bacul pe bune? Mai ai o postare gen „știm noi de ce e incompetent, vede toată lumea”.Acum văd că argumentul suprem e intersecția cu Drumul Boilor.
Asta-i soarta lui Fritz: s-a intersectat cu boii!!! Dacă ședea în Germania, rata intersectarea. Când mega-grinda căzută la furtună s-a intersectat tragic cu viața unui tânăr, era multă competență prin primărie. Nu știu de ce, dar bănuiesc că voi știți, doar de-aia aveți salarii ca-n Vest. Și sunteți speciali, că vă ocupați de lucruri pe care ar trebui doar să le observați de departe (economia, educația și sprijinirea impostorilor, politica și jurnalismul acoperite, etc.) A propos, mai păstrați celebrele case conspirative denumite futelnițe, ca să vă mai relaxați și voi? Nu joia, bineînțeles, că joia seara sunteți la agapă.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul ligii secunde. Deşi la un moment dat părea doar o formalitate, Dumbrăviţa încă nu reuşeşte să se salveze matemic de la retrogradare. Echipa bănăţeană a avut un meci accesibil acasă cu Metaloglobus şi avea nevoie de victorie pentru a depinde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans
În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate, nu a fost să fie organizat chiar la conacul unde lucrările de reabilitare sunt în partea lor finală, dar problemele descoperite au făcut necesare lucrări suplimentare. Totuși, evenimentul vine să încununeze 10 luni de muncă susținută și colaborări de excepție....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes
Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În fruntea listei se află Alin Nica, actualul preşedinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei. Pe următoarele locuri se află doi tineri, Vlad Şendroiu (USR) şi Ionuţ Sîrbu (FD), fost preşedinte al TNL Timiş. De...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei
România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Top