Fabiss Residence, cel mai mare şi modern hotel de animale din Vestul ţării. Intră cu încredere într-o lume de basm/FOTO

Povestea Resortului pentru animale Fabiss a început în primăvara anului 2020, mai exact în luna martie. Întreaga Românie era într-un lockdown total datorită pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2.

„Ca mulți alți români, m-am retras temporar în mediul rural, în comuna Pădureni, la nr. 11 din județul Timiș, în casa bunicilor în care am copilărit și în care am trăit una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. Într-o seară friguroasă a aceleiași luni, stând alături de Fabiana, fetița mea, la un ceai fierbinte, cu pisicuța Plușica torcând la gura sobei vechi și Azorel cel zvăpăiat în brațele ei, a apărut IDEEA. Ideea de a crea din locul copilăriei, o POVESTE. Fiind mari iubitori de animale, am fost puși deseori în situația în care nu aveam în grija cui să îi lăsăm pe cei care s-au dovedit a fi prietenii noștri de nădejde. Mulți dintre cei din jurul nostru se confruntau cu aceeași problemă atunci când era vorba despre o vacanță sau o călătorie în interes de serviciu. Să fie în siguranță, îngrijiți dar și răsfățați era o prioritate pentru fiecare dintre noi! Ne doream ca timpul în care eram departe, să fie unul benefic pentru ei și lipsit de griji pentru noi”, îşi începe poveste Sorin Stanciu, creatorul unui loc de basm în judeţul Timiş.

„Am luat o foaie de hârtie și niște carioci și am rugat-o pe ea să-și imagineze un loc mirific. Un loc în care toate animăluțele din lume să se simtă iubite și răsfățate, în care copiii să vină să se joace și în care, atât oamenii harnici și gospodari din comună cât și prieteni, cunoscuți sau apropiați, să vină alături de un proiect pentru comunitate. Exact ca într-o POVESTE… Și așa a început TOTUL”, ne-a spus Sorin.

Ce am făcut, unde suntem, ce vrem să mai îmbunătăţim, cum ne găsiţi

Situat în localitatea Pădureni, nr. 11, în județul Timiș, între comuna Șag și Jebel, la 22 km de centrul Municipiului Timișoara, Resortul pentru animale Fabiss este realizat pe o suprafață de 2000 m2, fiind creat practic de la zero, chiar de la minus, am putea spune, ținând cont de faptul că s-a început de la defrișarea întregului teren, aducerea de pământ și nivelarea acestuia, construirea gardului de împrejmurire a Resortului, precum si multe alte operațiuni, cum ar fi forajele de apă, canalizarea, extinderea curentului electric, amenajarea parcărilor, aleilor, instalației de nocturnă, sistemului de supraveghere nocturn 24/24, renovarea și amenajarea caselor bunicilor și multe, multe alte lucruri.

A fost construită o recepție cu o terasă frumoasă, unde clienții pot servi o cafea, un ceai sau o apă rece pentru zilele toride de vară, două toalete pentru clienți, precum și multe spații de cazare pentru cățeluși, pisicuțe dar și pentru alte animăluțe de companie.

Succesul acestui proiect de anvergură este dat de un management de calitate, de un respect desăvârșit arătat clienților, de o dragoste totală pentru animăluțele care trec pragul, de multe, foarte multe ore de studiu, muncă, seriozitate și o tenacitate de fier în momentele dificile, toate acestea dublate de o echipă absolut fantastică, de oameni incredibili, cu care s-a plecat la acest drum lung, în urmă cu patru ani și care și în acest moment sunt implicați total în dezvoltarea acestui vis frumos.

„Ca o dovadă în plus a recunoașterii calității serviciilor oferite, prin depunerea unui proiect, cel mai mare angajator din România, compania S.C. PROFIROM FOOD S.R.L. a oferit o sponzorizare cu care au fost construite jucăriile din țarcul de joacă pentru căței precum și a unui loc de joacă splendid pentru copii, cu balansoare, hinte, topogane și o groapă de nisip pentru cei mici.

În momentul de față, Resortul pentru animale Fabiss oferă, pe lângă cazarea tuturor speciilor de animăluțe de companie (cățeluși, pisicuțe, iepurași, papagali, veverițe, arici, etc.) și servicii privind Terapia Asistată de Animale (T.A.A.), socializare (Grădinița Cățeilor) și Pet Taxy (o mașină complet electrică, climatizată, cu cuști speciale pentru transportul animăluțelor de companie)”, mai spune Sorin Stanciu.

În viitorul apropiat, Fabiss Pet Residence va oferi servicii de toaletaj și dresaj canin, la același standard de calitate recunoscut astăzi de numeroșii clienți care au trecut pragul stabilimentului.

Viziunea, pe termen lung, este de a construi un Resort de animale reprezentativ pentru întreaga zonă, nu doar pentru orașul Timișoara, cu servicii complete și de o calitate excepțională.

SERVICII OFERITE:
• Cazare căței
• Cazare pisicuțe
• Cazare alte animăluțe
• Socializare animăluțe
• Terapie asistată de animale (T.A.A.)
• Loc de joacă pentru copii
• Pet Taxy
• Evenimente

CAZARE CĂȚEI
Pentru cazarea cățeilor, Resortul pentru animale Fabiss pune la dispoziția clienților o ofertă extrem de variată de tipuri de spații:

Spații de exterior:
• PREMIER, care curprinde cazarea în căsuță individuală de 6 m2 , cu 1 spațiu deschis și 1 spațiu închis, încălzire în pardoseală, sistem de hrănire profesional, priză de 220V, lumina natural și ambientală, panou cu text personalizat, 2 plimbări/zi în țarcul de peste 300m2 cu gazon, obstacole și jucării;
• ROYAL, care curprinde cazarea în căsuță individuală de 8 m2 , cu 1 spațiu deschis și 1 spațiu închis, încălzire în pardoseală, sistem de hrănire profesional, priză de 220V, lumina natural și ambientală, panou cu text personalizat, spațiu individual pentru lucrurile personale ale cățelului, 2 plimbări/zi în țarcul de peste 300m2 cu gazon, obstacole și jucării;
• GRAND, care curprinde cazarea în căsuță individuală de 10 m2, cu 2 spații închise și 1 spațiu deschis, încălzire în pardoseală, sistem de hrănire profesional, priză de 220V, lumina natural și ambientală, panou cu text personalizat, spațiu individual pentru lucrurile personale ale cățelului, 2 plimbări/zi în țarcul de peste 300m2 cu gazon, obstacole și jucării, supraveghere video 24/24 pentru ca proprietarul să-și vadă animalul de companie de oriunde ar fi;

Spații de interior:
• PREMIER, doar pentru cății de talie mică, care cuprinde cazarea în cameră individuală de 3 m2, cu lumină naturală și ambientală, bine aerisit, climatizat, poliță pentru lucrurile personale, panou cu text personalizat, priză de 220V, 2 plimbări individuale/zi, dimineața și seara, fie în țarcul personal de 8 m², fie în țarcul de peste 300 m² cu gazon, jucării, obstacole, spațiu individual pentru lucrurile personale ale cățelului;
• ROYAL, care cuprinde un spațiul de cazare de 12m² (o căsuță și o curte proprie de câte 6m²), spațiu climatizat, iluminare naturală și ambientală, panou cu text personalizat, priză de 220V, loc de depozitare individual, două plimbări individuale/zi, dimineața și seara, în țarcul de peste 300m² cu gazon, obstacole și numeroase jucării.

CAZARE PISICI
Și pentru cazarea pisicuțelor, Resortul pentru animale Fabiss pune la dispoziția clienților o ofertă variată de tipuri de spații pentru cazare:

Spații de exterior:
• Țarc de vară IMPERIAL, care curprinde două încăperi individuale de interior precum și o terasă cu dimensiunea de 4 m², cu lumină naturală, bine aerisit, panou cu text personalizat, spațiu individual de depozitare, scară de cățărat, litieră, așternut, stativ mare precum și o tonă de jucării 🙂.

Spații de interior:
• PREMIER, care curprinde un spațiu individual cu dimensiunea de 3 m², cu lumină naturală și artificială, bine aerisit, încălzire centrală cu temperatură controlată, panou cu text personalizat, priză de 220V, muzică ambientală, spațiu individual de depozitare, litieră, așternut, stativ mic și o tonă de jucării 🙂.
• ROYAL, care curprinde un spațiu individual cu dimensiunea de 5 m², cu lumină naturală și artificială, bine aerisit, încălzire centrală cu temperatură controlată, panou cu text personalizat, priză de 220V, muzică ambientală, spațiu individual de depozitare, litieră, așternut, stativ mic și o tonă de jucării 🙂.
• GRAND, care curprinde două încăperi care comunică între ele, de 12 m², respectiv un spațiu interior de 5 m² dar și o terasă de 7 m², cu lumină naturală și artificială, bine aerisit, încălzire centrală cu temperatură controlată, panou cu text personalizat, priză de 220V, muzică ambientală, spațiu individual de depozitare, litieră, așternut, stativ mare și o tonă de jucării 🙂.

Pentru absolut toate animăluțele, igienizarea se face zilnic cu soluții profesionale. Apa este mereu proaspătă, aceasta putând proveni de la rețea, foraj sau fântână, în funcție de preferințele proprietarului. Desigur, acesta poate aduce orice altceva consideră necesar, cum ar fi alte jucării, culcuș, lesa, zgarda, apă plată, etc.

Grădinița cățeilor (socializare animale)

„La Fabiss Pet Residence, în fiecare an, la data de 1 mai, dăm startul socializărilor pentru căței, ajutați fiind și de soarele blând de afară. Dacă doriți să vă petreceți câteva ore de neuitat, într-un cadru mirific, Resortul pentru animale Fabiss vă așteaptă împreună cu animăluțele d-voastră de companie, la grădinița cățeilor, pentru socializare, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 10:00-13:00, pentru a se juca într-un mediu prietenos, special amenajat și sigur, alături de alți căței compatibili, sub supravegherea personalului profesionist al Resortului.

Noi va așteptăm cu sufletul deschis, cu țarcul de joacă pregătit cu multe obstacole și jucării, cu hinte, balansoare, tobogane și groapă de nisip pentru copii, iar d-voastră împreună cu cei dragi, să veniți echipați cu multă energie și chef de joacă, dar și cu o poftă pentru o gamă extrem de variată de bunătățuri tradiționale românești de cea mai bună calitate.
Platoul include doar produse tradiționale românești, de cea mai bună calitate, achiziționate direct de la producători locali, respectiv: salam, caltaboș, cârnați proaspăt/uscat afumat, șuncă, tobă, jumeri, slănină, pastramă, untură, telemea de oaie/vacă, cașcaval, brânză frământată, roșii, ardei, ridichi, ceapă verde/roșie și o pâine de casă delicioasă, Bineînțeles, apă, suc, bere cu alcool/fără alcool, cafea, la discreție”, conform Fabiss.

Terapie asistată de animale (T.A.A.) și locul de joacă pentru copii

„Misiunea noastră socială a fost încă din prima zi aceea de a crea și dezvolta un centru de Terapia Asistată de Animale (T.A.A.) pentru persoanele cu sindrom DOWN, autism, depresii severe, etc., care să ofere gratuit aceste servicii copiilor și la un pret modic adulților în cadrul unui resort care asigură cazare și întreținere animalelor de companie.

Dezvoltarea Resortului pentru animale FABISS facilitează sesiuni de Terapie Asistată de Animale pentru prima dată în județul nostru, respectiv în zona Banatului, și aduce o rază de speranță pentru persoanele (dintre care mulți copii) cu diverse deficiențe emoționale și sociale, precum și pentru părinții și aparținătorii lor, alături de un handler sau de un conductor canin, de psiholog/psihoterapeut sau terapeut ocupational, gratuit pentru copii și pe baza unui abonament modic pentru persoanele adulte”, ne mai informează cei de la Fabiss.

Pet taxi

„Știați că punem la dispoziție serviciul PET TAXI pentru clienții Fabiss Pet Residence?

Pentru că timpul dumneavoastră este extrem de important, iar deplasarea prin trafic nu este întotdeauna o plimbare de câteva minute, venim în ajutorul dumneavoastră, dar nu oricum, ci cu o mașină full electrică!!!

Ne dorim să contribuim la un viitor mai verde, tocmai pentru că la Fabiss Pet Residence toate animăluțele iubesc natura!

DE CE SĂ ALEGI PET TAXI?

Transportul animăluțului dumneavoastră de companie se face în deplină siguranță;
Mașina este complet echipată pentru confortul său;
Nu vă faceți obligații la prieteni, vecini sau familie;
Corelarea este deplină cu programul dumneavoastră;
Ridicarea și/sau lăsarea animăluțului se face la ora și locația dorită de dumneavoastră”, transmit reprezentanţii Fabiss.

Printre cele mai frumoase evenimente sociale și activități individuale cu copii defavorizati, în anul 2022 și 2023, se menționează:

1. Evenimentul social „Conexiune și comunicare împreună cu Rona”
Evenimentul a avut loc 26.05.2022 între orele 17.00-19.00 și au participat 15 copii cu probleme de relaționare. A fost o experiență inedită și fascinantă a relaționării cu Rona, calul care întruchipează atributele cele mai nobile. Blândă și dornică de a oferi celor mici o călătorie în universul uluitor al emoțiilor garantate prin încălecare.

În urma evenimentului, copiii au învățat să aibă curaj, răbdare, încredere, sensibilitate, să fie responsabili și asumați, să creadă în ei înșiși dar și în cei din jur, să aibă mintea deschisă, au învățat autodisciplina, espectful și gestionarea emoțiilor!

2. În data de 01.06.2022 de la ora 15 a avut loc un eveniment social pentru a intra în lumea frumoasă și fascinantă a dresajului canin și a asista la un antrenament captivant împreună cu dresorii profesioniști Flavius Buru și Dorel Petcu. Alături de ei au participat și companionii blănoși labradorul Dora, husky-ul Ryan și ciobănescul de berna Bruno împreună cu camarazii lor umani, Adina, Alexandra și Dorel pentru a face un câine să te respecte, să te asculte, să te iubească și, uneori, chiar fără cuvinte, să înțeleagă exact ce vrei să îi transmiți!

3. Evenimentul social „INTER-acțiune! Activități asistate de FRODO THE WONDER DOG”.
Evenimentul din data de 24.09.2022 a fost organizat de FABISS PET RESIDENCE, împreună cu psihoterapeutul Ana – Cristina LUCACI și FRODO – The Wonder Dog, cu participarea copiilor din cadrul Școlii Gimnaziale, din comuna Pădureni.
Frodo este un Ciobănesc de Berna în vârstă de 5 ani, extrem de sociabil și tare îndrăgit de copii. A fost adoptat când avea 8 luni, iar dresajul lui este unul bazat pe enrichment. Adoră drumețiile, aventura și locurile noi, de unde își ia energia, pe care, desigur,o împarte cu cei din jur!
Copii au învățat puțin din tainele limbajului animalelor, cum să interacționeze corespunzător cu animalele, cum să comunice cu câinele precum și despre comunicarea non-agresivă atât între oameni cât și în relația cu câinele.
La eveniment au participat 13 copii.

4. Evenimentul social Educație pentru viitor
În data de 14 iunie 2023, echipa Fabiss Pet Residence a găzduit finalul anului școlar alături de peste 100 de elevi ai claselor I-VIII, din cadrul Școlii Gimnaziale din localitatea Pădureni.
Partenerii acestui eveniment au fost Asociația Timar și Fundația United Way of Romania, afiliate la United Way Worldwide, care, împreună, cu animăluțele cazate la Resortul pentru animale FABISS, au creat o magie a poveștilor cu animăluțe, de la Elmer – elefănțelul, Sylvester – măgărușul, Frederick – șoricelul, Stellaluna – liliacul și fascinantul pește curcubeu, în cadrul Proiectului “Educație pentru viitor”.

Sprijiniți de profesorii școlii dar și de voluntarii de la o serie de companii multinaționale de prestigiu, copiii de la Școala Gimnazială din Pădureni au învățat, prin cele zece ateliere de lectură și pictură, ce înseamnă să fii tolerant, generos și înțelegător și cât de importantă este FAMILIA și EDUCAȚIA în viața fiecăruia dintre ei.

5. Evenimentul social Magic Hat
În data de 28.07.2023, copiii din Centrul Comunitar Carani, au fost găzduiți de Fabiss Pet Residence, unde copilașii au putut să experimenteze o lecție practică despre îngrijirea corespunzătoare a prietenilor noștri, precum și educația potrivită și interacțiunea sănătoasă între noi și ei. Datorită locației de vis, copiii au reușit să-și folosească memoria de context, reușind să asimileze mult mai ușor informațiile.

Cei care s-au ocupat de furnizarea informațiilor relevante pentru dezvoltarea copilașilor prezenți, sunt câțiva membrii ai Asociației Pieces of Heaven, și anume, Raluca Elena Ceaușu, alături de cățelușa Mady și de cățelușul Zombie. Cei trei ne-au învățat ce înseamnă grija, respectarea spațiului privat, cum să ne apropiem de animăluțe fără ca ele sa se simtă amenințate sau stresate.
De asemenea, am învățat ce înseamnă sterilizarea, unde găsim programe de sterilizări gratuite, în cazul în care nu ne permitem o astfel de intervenție, câți puiuți pot fi salvați anual de suferințe doar printr-o singură intervenție de sterilizare. Am învățat despre personalitatea pisicilor vs cățeilor, despre jocurile potrivite fiecărei rase în parte.
Vocea caldă a Ralucăi și felul ei calm ne-a transmis o stare de spirit bună și cooperativă. Bineînțeles că Mady, alături de Zombie, ne-au determinat să rămânem o echipă până la final.
Proiectul a fost realizat în cadrul proiectului “Magic Hat”, proiect finanțat
de către Fundația United Way România și implementat de Asociația Timar.

6. Săptămâna Altfel la Școala Gimnazială din Pădureni
25.10.2023, o zi în care Fabiss Pet Residence a găzduit cu bucurie, emoție și dedicare un eveniment de neuitat, organizat de Școala Gimnazială din Pădureni, în cadrul Săptămânii Altfel.

Cu ajutorul Teatrului de Animație Andras Party, am avut o zi plină de aventură și magie cu cele mai distractive jocuri, picturi pe față, muzică, păpuși și mascote pentru cei mici. Mickey a fost în mijlocul lor, iar împreună au interpretat melodii vesele despre animale și s-au bucurat de întâlnirea cu personajele din „Cartea Junglei”.

De asemnea, la acest eveniment special a fost alături de noi și Dancau Cristian, cunoscut în ceea ce face drept Arcașul Dac, care ne-a învățat poziția corectă, cum să punem o săgeată corect, cum să tragem cu arcuri profesionale și ne-a împărtășit reguli de siguranță și concentrare. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit secretele relaxării trasului cu arcul.

7. De asemenea, au avut loc 13 sesiuni individuale cu psihoterapeuți, care au facilitat interacțiunea și dezvoltarea personală împreună cu animăluțele cazate la resort.

Interacțiunea efectivă cu animalele, care uneori oglindesc propriul nostru comportament, ne ajută să învățăm mai multe despre noi înșine, să devenim integrați, mai buni, mai empatici, mai veseli și plini de voie bună.

Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

4 comentarii pentru acest articol

Jack a spus: (iunie 1st, 2024 at 14:39 )

N-ati tine un copil de mana! Grija cainilor si a pisicilor va apasa

kolarov dzeko a spus: (iunie 1st, 2024 at 18:58 )

@Jack Mai bine am grija de pisici si caini decat sa tin de mana un copil idiot ca tine.

Kis a spus: (iunie 2nd, 2024 at 10:15 )

Cine apreciază și știe să îngrijeasca și să crească un cățel sau o pisică, sau orice animal, știe să îngrijeasca și să crească și un copil. Dar nu totdeauna ,cine tine de mana un copil, știe să îl crească și să îl educe. Nu suntem superiori animalelor. Doar poate mai norocoși, sa avem puterea și posibilitatea să luăm decizii,sa nu depindem de bunavoința unora …

Gaftea Heler a spus: (iunie 3rd, 2024 at 09:44 )

Felicitări pentru idee si pentru ce faceti.
Sunt multi copii cu probleme care au nevoie de socializare cu animale si care ar putea iesi din” lumea lor”…..Ma bucur ca aveti mintea deschisa in folosul oamenilor,al societatii.
Este o afacere,dar speram sa fiti umani si cu oamenii(la preturi) si astfel sa paseasca cu drag in familia largita a dvtra

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dumbrăviţa şi-a bătut în cuie programul de vară: cantonament în judeţul Hunedoara şi opt meciuri de pregătire

CSC Dumbrăviţa va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 pe data de 1 iulie. Prima săptămână va fi rezervată readaptării la efort și efectuării vizitei medicale, iar antrenamentele se vor desfășura pe plan local. În perioada 5-13 iulie, elevii lui Cosmin Stan vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sântămăria-Orlea, în județul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa şi-a bătut în cuie programul de vară: cantonament în judeţul Hunedoara şi opt meciuri de pregătire
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Căutări intensive în râul Timiş, la Lugoj, pentru găsirea unei persoane care a intrat în apă şi nu a mai ieşit

Perioada temperaturilor ridicate vine cu unele riscuri și pericole. Cel mai crescut risc al verii este pericolul de înec. Astăzi, 20 iunie, în jurul orei 11:40, pompierii timișeni au fost alertați cu privire la o persoană posibil înecată în râul Timiș, pe raza municipiului Lugoj. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale inspectoratului și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Căutări intensive în râul Timiş, la Lugoj, pentru găsirea unei persoane care a intrat în apă şi nu a mai ieşit
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Expo Mobila Timișoara, la a doua ediție 2024

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean, în perioada 27 – 30 iunie, la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, Expo Mobila Timișoara, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22.  Expo Mobila Timișoara se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expo Mobila Timișoara, la a doua ediție 2024

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Timișoara va beneficia, în perioada următoare, de numeroase intervenții în domeniul spațiilor verzi, realizate de firmele cu care primăria are contract. Vizate sunt toate zonele verzi ale orașului, inclusiv parcurile, bulevardele și spațiile verzi adiacente străzilor, dar prioritate au școlile, parcurile, locurile de joacă și bulevardele principale. Echipele societăților din subordinea primăriei și ale firmelor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara ne asigură că se lucrează intens la zonele verzi din oraș/FOTO
Principalii competitori care au concurat pentru posturile de președinte al Consiliului Județean Timiș, respectiv primar al Timișoarei, nu s-ar fi plâns în perioada următoare în cazul unui eșec. Alfred Simonis, Alin Nica, Dominic Fritz sau Nicolae Robu nu au probleme cu banii, au sume depuse în conturi, dar și proprietăți sub forma unor case sau...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta electorală la Timiș și Timișoara s-a dat între candidați avuți. Terenuri, apartamente, salarii bune, pensii generoase, în dreptul principalilor competitori
Perioada temperaturilor ridicate vine cu unele riscuri și pericole. Cel mai crescut risc al verii este pericolul de înec. Astăzi, 20 iunie, în jurul orei 11:40, pompierii timișeni au fost alertați cu privire la o persoană posibil înecată în râul Timiș, pe raza municipiului Lugoj. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale inspectoratului și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Căutări intensive în râul Timiş, la Lugoj, pentru găsirea unei persoane care a intrat în apă şi nu a mai ieşit
CSC Dumbrăviţa va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 pe data de 1 iulie. Prima săptămână va fi rezervată readaptării la efort și efectuării vizitei medicale, iar antrenamentele se vor desfășura pe plan local. În perioada 5-13 iulie, elevii lui Cosmin Stan vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sântămăria-Orlea, în județul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa şi-a bătut în cuie programul de vară: cantonament în judeţul Hunedoara şi opt meciuri de pregătire
Luni, 24 iunie, în Parcul Central din Dumbrăviţa are loc Festivalul Tocăniței, un eveniment mult așteptat, care reunește iubitori de mâncare și concurenți talentați. Zona comercială – un rai al gusturilor și al mirosurilor! La festival, zona comercianților va fi plină de arome ispititoare, cu o mare varietate de produse la ceaun: tocănițe de vită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Festivalul Tocăniței 2024 la Dumbrăviţa, o sărbătoare a gusturilor!
Un tânăr din România este printre cei șase laureați ai concursului internațional de creație artistică The Water We Want, organizat de Rețeaua Internațională a Muzeelor Apei (WAMU-NET), sub patronaj UNESCO. Mihai Casian Drăgoi, elev la Liceul Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu Deva, este câștigătorul secțiunii Media, categoria 19-25 de ani, cu fotografia Nemurirea din apă /...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un tânăr român câștigă, cu ajutorul Aquatim, premiul Concursului internațional The Water We Want 2024
Pentru prima dată, în zona din vestul României, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va instala pe o șosea un sistem nou de protecție, un parapete mai special. Pe DN 58 între Reșița și Soceni (CS) a început montarea de parapete pe rulouri. Acest sistem rutier de siguranță va fi amplasat pe circa 300 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parapete pe rulouri, montate în premieră pe o șosea în vestul României. Sistemul de protecție și-a dovedit eficiența/FOTO
Tragerea la sorți a programului Ligii Naționale de handbal, sezonul 2024/2025 a avut loc la sediul FRH. Liga Națională va cuprinde 14 echipe, dar cea de-a paisprezecea participantă urmează a fi desemnată, după anunțul CSM Alexandria, echipă promovată din Divizia A, că ar putea să nu se înscrie în Liga Națională. Alb-violeții vor lua startul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prim-divizionara de handbal a Timişoarei şi-a aflat programul din turul noului sezon. Primul meci, acasă
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean, în perioada 27 – 30 iunie, la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, Expo Mobila Timișoara, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22.  Expo Mobila Timișoara se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expo Mobila Timișoara, la a doua ediție 2024
Top