Surpriză la prima întâlnire a liberalilor din Timiş de după alegeri. A fost prezent şi Nicolae Robu, care a reuşit să-i irite pe cei prezenţi

La prima întâlnire pe care cei din PNL Timiş au avut-o după alegerile locale, marea supriză a fost prezenţa lui Nicolae Robu. El a reuşit să-i irite pe cei prezenţi, pretinzând că, dacă nu ar fi candidat susţinut de PNL, ar fi câştigat Primăria Timişoara.

Prima reuniune a liberalilor de după alegerile locale, nu a fost o şedinţă propriu-zisă, ci o întâlnire informală organizată la o cunoscută cramă din judeţul Timiş. În pofida rezultatelor proaste de la „locale”, PNL-iştii n-au avut încă o şedinţă de analiză a alegerilor. Amintim că PNL Timiş s-a situat pe locul 35 între filialele partidului la alegerile locale, potrivit unui clasament intern al liberalilor.

Întânirea a fost boicotată de majoritatea primarilor PNL, fiind prezenţi doar 17 din 39 de edili. În schimb, tot 17 primari, care deja s-au constituit într-o opoziţie la actuala conducere a filialei, au avut o întâlnire separată la Timişoara. De menţionat că, oficial, preşedinte al PNL Timiş este Vasile Blaga, însă informal filiala este condusă de deputatul Marilen Pirtea, cel care a şi convocat întâlnirea la un pahar de şpriţ.

Spre uimirea celor prezenţi, la reunirea din cramă, a fost prezent, în schimb, Nicolae Robu, care a afirmat de mai multe ori că nu-l mai interesează politica. El s-a lăudat că, deşi a pierdut alegerile, a avut 40.000 de voturi, fiind astfel cel mai votat PNL-ist din Timiş. El i-a iritat însă pe cei prezenţi, afirmând că, dacă ar fi candidat independent, fără susţinerea PNL, ar fi câştigat alegerile. Recent, făcând o anliză a alegerilor pe pagina sa de Facebook, printre motivele eşecului, Robu a pus alăturarea de PSD. Aminitim că, deşi susţinut de marea comasare PSD-PNL, Robu a pierdut alegerile în faţa lui Dominic Fritz la o diferenţă de 13.000 de voturi.

Potrivit mai multor surse, acelaşi discurs cu numărul mare de voturi pe care l-a adunat, implicit dreptul de-a emite unele pretenţii, l-a avut Robu cu mai mulţi colegi de partd în ultima perioadă. Aceleaşi surse pun implicarea lui Robu în partid nu este pentru el personal, ci fiind împins în faţă de Ionuţ Gaiţă, principalul finanţator al campaniei sale. Gaiţă îşi doreşte extrem de mult, şi încă de patru ani, să ajungă parlamentar.

  

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Razvan a spus: (iunie 22nd, 2024 at 14:31 )

Hahaaaa :))))

Daniel a spus: (iunie 22nd, 2024 at 14:33 )

Evident că a pierdut voturi după degringolada din PNL și din cauza asocierii cu PSD care i-a făcut mai mult rău. Are dreptate că ar fi luat mai multe voturi dacă ar fi decis să candideze independent, susținut de anumite partide. În schimb este greu de spus dacă aceastea ar fi fost suficiente pentru a se reîntoarce că primar.
Mai degrabă decât să se ocupe cu astfel de subiecte, cei din PNL ar face bine să recostruiască filiala în jurul unor oameni competenți, să îi primească inapoi în partid pe cei care nu au fost de acord cu dictatul de la București și să desemneze un candidat la primăria care să elaboreze un program de dezvoltare care să fie cunoscut la nivelul populației astfel ca la alegerile viitoare să nu mai existe ambiguități și să fie imuni la tertipurile de campanie ale maestrului Fritz și acoliților săi.

Formal, organizația este condusă de bunelu’ Blaga, dar informal, de nepotu’ Marilen, deci tot de bunelu’ Blaga din PDL.

Marcel a spus: (iunie 22nd, 2024 at 14:49 )

Trebuia sa candideze Gaița la primarie daca tot isi doreste functii…..:)

Solo a spus: (iunie 22nd, 2024 at 17:16 )

Acum, chiar dacă Robu nu e din județul Bihor, Bigsigul e din jud Arad, iar județul asta e din regiunea Crișana si nu din Banat Nu te mai fa de ras Lae! Ai pensie mare, de ce nu-ti vezi de bătrânețile liniștite?

@Daniel a spus: (iunie 22nd, 2024 at 18:21 )

Să te ia pe tine și au rezolvat toate problemele,ai timp mult, soluții la toate problemele de orice natură ar fi ele deci cu alte cuvinte o comoară nedescoperită..

tm a spus: (iunie 22nd, 2024 at 18:26 )

Si pe cine a iritat ?
Busoi , Blaga , Partra ?
Astia sunt fetite ,si nu vor obtine niciodata nimic pt Timisoara .Vor sta capra intotdeauna in fata sefilor din Bucuresti .

@Daniel a spus: (iunie 22nd, 2024 at 18:43 )

Mereu cu șmenul: pân-acum vreo două săptămâni, îi ștampilai pe moș Lae cu COMPETENT, la fiecare comentariu (mult spus, comentariu!), acum îi trimiți să caute competenți. Cât despre maestrul Fritz, mai documentează-te cât e de maestru. Poți căuta și despre venerabilul Pirtea.
Ca să-i primească înapoi în partid pe cei care n-au fost de acord cu diktatul de la București, e OK, dar ce te faci cu cel care statea în poziția ghiocelului în fața celor de la București??? Și dacă te uiți la fotografiile care l-au prins din profil, asta nu-i o metaforă.
În altă ordine de idei, văd că recunoști implicit că psdnl-eii n-au avut un program de dezvoltare care să fie cunoscut la nivelul populației. Poate-au fost prea aristocrați și-au avut un program, dar cunoscut doar de nobilimea cu castele … Mă mir că un spirit fin și de mare anvergură comentatorială ca tine a observat o asemenea deficiență abia după alegeri.

Radoi a spus: (iunie 22nd, 2024 at 19:17 )

Ego-ul acestui bătrân ar trebui să conștientizeze că a distrus PNL-ul și astfel l-a făcut Președinte al Consiliului Județean pe un vagabond de care anterior a fost jignit ani de zile în Consiliul Local al Timișoarei cu un limbaj de la buticul din colț, de pe maidan !!!!

Cetatean a spus: (iunie 22nd, 2024 at 20:10 )

Lui Robu ar trebui sa ii fie rusine si sa plece acasa impreuna cu toti „gaitele, popovicii, busoii…” timpul lor a expirat. Sunt epave politice si fac numai deservicii PNL-ului. La Robu situatia este mai complicata findca unele voci spun ca inainte sa ajunga acasa va merge la puscarie. Oricum este un infractor si el si toata gasca lui. Tic-tac

S a spus: (iunie 22nd, 2024 at 21:40 )

Văd că toți se fac că nu știu cum s-a ajuns aici… cum naiba să-l demiți, în lipsă, chiar oe președintele organizației, plecat să reprezinte administrația urbei… fără nici o analiză a activității? Și apoi să te mai și miri de rezultate… 😂

Dan a spus: (iunie 23rd, 2024 at 00:09 )

Astept comentariul dl. Coifan, sustinator declarat al nulitatii alin nica si la randul lui, fost presedinte cjt cu rezultate slabe de tot la judet. Are dreptate simonis: clasa politica locala timiseana a fost slaba de tot. Au stricat tot capitalul de imagine al Timisului devdupa Revolutia din „89. Si aici coufan si nica au „meritele” lor. Nulitati absolute…

Gigi a spus: (iunie 23rd, 2024 at 01:50 )

Pirtea viseaza cu ochii deschisi! Dupa caderea lui Coldea acest semidoct fara principii se va duce la fund. El nu valoreaza nimic, este zero, o nulitate absoluta. Coldea la tinut in functia de rector, dar se va termina. Cum sa conduci PNL Timis? Un singur om poate face asta acum chiar daca nu a castigat la primarie, adica Robu.

Lia a spus: (iunie 23rd, 2024 at 02:15 )

@Daniel vai saracul de tine, n-ai plecat inca din TM, acuma ca Fritz e stapan pe mosie din nou?

Dan A. a spus: (iunie 23rd, 2024 at 06:19 )

Deci ne vom mai intalni cu Robu si peste 4 ani, la alegeri, omul e perseverent!

Alexandru a spus: (iunie 23rd, 2024 at 07:29 )

Îl scoți afară pe ușă, el intră pe geam. Se agață de funcții și putere mai ceva ca Alin Nica de funcția de președinte CJT.

ion a spus: (iunie 23rd, 2024 at 08:59 )

Robu a fost susținut de cele mai mari partide din Romania. A fost susținut financiar de mai multi „oameni de afaceri”, care nu îl mai doreau pe Fritz la primărie. I s-a facut o campanie susținută pe fata, dar și pe spate, vezi campania neasumata cu Dominic n-a făcut nimic. A beneficiat din plin de votul anti-Fritz. Și tot degeaba. E evident că majoritatea timișorenilor nu îl mai doresc pe Robu. A fost 8 ani primar, își petrece toate orele in care nu doarme facându-si cunoscute opiniile. Deci timișorenii îl știu bine pe Robu. Și tocmai de aceea nu îl mai vor primar.

felix rothneda a spus: (iunie 23rd, 2024 at 09:23 )

Functia oficiala ar fiii !!’- Bufon de Timisoara (Binee platita!!!¡!@)

vest a spus: (iunie 23rd, 2024 at 10:08 )

Un milog…

Nea. Fane a spus: (iunie 23rd, 2024 at 13:17 )

Din motive medicale nu am fost la vot. Nu am votat niciodată un străin la Primăria Timișoara. Nu știu câtă școala are ,,alesul vostru”, sstim scolile ,,Robului”. Ați ales un neica nimeni, asta să vă mulțumească.

George a spus: (iunie 23rd, 2024 at 15:00 )

Fanele, adevărul e că cei bolnavi psihic, adică fără discernământ, nu au voie să voteze.

Mihai a spus: (iunie 23rd, 2024 at 22:33 )

Partidele, politica – cancerul planetei, locul un de toti incopetentii care nu pot realiza nimic in timpul vietii se aduna si fac rau societatii…

Zdreanță a spus: (iunie 24th, 2024 at 08:46 )

După țeapa din urmă cu patru ani,Robu nu trebuia să mai candideze.Știa că o parte a pnl-ului votează din nou cu Fritz ,mai ales după episodul Nica.Psd-ul a ieșit câștigător mai din toate alianțele politice.Când pierzi de două ori alegerile nu poți să pretinzi poziția de lider.Candidați de genul Fritz și N.Dan sunt rezultatul opțiunii alegătorilor chiar și a celor din rândul partidelor mari.Acest lucru este vizibil mai ales în zonele unde candidații pnl-psd au scos rezultate sub scorul partidelor(București).Pnl-ul a fost și rămâne un partid artificial creat pentru a da impresia existenței unei clase politice de dreapta.Lideri de talia lui Rațiu sau Antonescu care au spus nu sistemului sau modului de a face politică în România au fost maziliți.Slăbirea dreptei este produsă din interior și datorită nemulțumirilor cetățenilor care nu mai puteau crede în veșnicul vinovat psd.La alegerile prezidențiale un candidat usr-ist susținut și de o parte a pnl respectiv psd poate fi soluția ideală pentru,, norod”.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria vrea să modernizeze mai multe străzi din zona Blașcovici, cu peste 21 de milioane de lei

Suma de 21,5 milioane de lei va fi alocată de Primăria Timișoara pentru reabilitarea și modernizarea mai multor străzi din zona Blașcovici, a decis, marți, 24 septembrie, Consiliul Local. Contractul a fost oferit societății Drumuri Municipale (SDM). Se va lucra la drumuri, trotuarele, spații verzi și canalizarea existentă în zonă. Străzile vizate sunt: strada Academician...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria vrea să modernizeze mai multe străzi din zona Blașcovici, cu peste 21 de milioane de lei
iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Poli - Rapid

Poli şi Rapid joacă un amical vineri, pe stadionul Dan Păltinişanu. Este un duel între old-boys, iar prezenţa spectatorilor, incertă

Echipa de old-boys a Rapidului va întreprinde la finalul acestei săptămâni un turneu cu două meciuri demonstrative la Timișoara și Arad, anunţă clubul giuleştean. Vineri, 27 septembrie, de la ora 16:000, Rapid o va înfrunta pe Politehnica Timișoara pe arena Dan Păltinișanu, acesta fiind unul din ultimele meciuri pe acest stadion înainte de demolare. În...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poli şi Rapid joacă un amical vineri, pe stadionul Dan Păltinişanu. Este un duel între old-boys, iar prezenţa spectatorilor, incertă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Prefectura Timiș s-a discutat despre Planul de acțiune împotriva violenței şcolare

La Palatul Administrativ din Timișoara la sediul Prefecturii Timiș a avut loc ședința, condusă de subprefectul Raul Ambruș, în cadrul căreia au fost stabilite acțiunile care trebuie întreprinse pentru implementarea Planului de acțiune împotriva violenței şcolare. “Obiectivele acestei inițiative includ prevenirea și combaterea violenței de orice tip – verbală, fizică, psihologică (bullying), emoțională, sexuală, socială,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Prefectura Timiș s-a discutat despre Planul de acțiune împotriva violenței şcolare
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bursa de Valori București (BVB), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 2 octombrie 2024, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (et.I), un eveniment complex de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bursa de Valori București (BVB), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 2 octombrie 2024, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (et.I), un eveniment complex de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii
Flavius Roşu, primarul comunei Şag, a anunţat că vrea să candideze pentru preşedinţia Asociației Comunelor din România (ACoR) – Filiala Timiş. În acest sens, la Şag se construieşte un nou sediu pentru asociaţia, care acum este condusă de primarul comunei Birda, Marius Stoian. Plasat pe lista PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor, Flavius Roşu anunţa, zilele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, îşi depune candidatura pentru preşedinţia Asociația Comunelor din Timiş
Zilele Culturii Maghiare a ajuns la ediția cu numărul nouă și  programează activități diverse, de la promovarea culturii maghiare, la sport, protecția mediului înconjurător, dezvoltarea unui stil de viață sănătos, dar mai ales toleranța interetnică. Începând de astn diverse spații din oraș vor avea loc expoziții, cercuri literare si spectacole. A 9-a ediție a acestui...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În centrul Timişoarei, astăzi încep Zilele Culturii Maghiare
Un festival inedit, dedicat uneia dintre cele mai populare băuturi, are loc în acest final de săptămână în Iulius Town. Prima ediție a Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius aduce în locația Czech In Iulius Town by Staropramen muzică live, un meniu specific bavarez, bere și atmosfera de la Oktoberfest. În perioada 26 –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Muzică live și atmosferă bavareză, la prima ediție de Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius, la berăria Czech In din Iulius Town
Agenţia de AsTour Timişoara organizează, la finalul lunii octombrie, o excursie în Malta, cea mai exotică destinație din Uniunea Europeană. O insulă înconjurată de apele azurii ale Mării Mediterane, un amalgam de istorie, religie, traditii si cosmopolitism. PROGRAMUL PE ZILE: ZIUA I: 26.10.2024 Plecare din Belgrad, Aeroportul Nikola Tesla. Sosire Aeroport Luqa, Malta. Transfer hotel,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul AsTour vă invită într-o excursie de vis în Malta – locul in care spiritul Evului Mediu este încă prezent
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a fost lansată licitația pentru stabilirea firmei care va realiza lotul 1 din autostrada Timișoara – Moravița, cel cuprins între Remetea Mare și Jebel. Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 noiembrie 2024. Valoarea estimată a contractului pentru cei 35,67 km ai acestui lot:...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început licitația pentru lotul 1 din autostrada Timișoara – Moravița
La Palatul Administrativ din Timișoara la sediul Prefecturii Timiș a avut loc ședința, condusă de subprefectul Raul Ambruș, în cadrul căreia au fost stabilite acțiunile care trebuie întreprinse pentru implementarea Planului de acțiune împotriva violenței şcolare. “Obiectivele acestei inițiative includ prevenirea și combaterea violenței de orice tip – verbală, fizică, psihologică (bullying), emoțională, sexuală, socială,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Prefectura Timiș s-a discutat despre Planul de acțiune împotriva violenței şcolare
Performanță și recunoaștere! În Anul Alumni, când Universitatea Politehnica Timișoara sărbătorește 100 de ani de la absolvirea primei generații de ingineri, ne îndreptăm atenția și către cadrele didactice care i-au format și care dau prestigiul instituției. Iată că, din nou, Politehnica timișoreană este prezentă în topul celor mai citați 2% autori din lume în cel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fruncea într-un domeniu foarte important. UPT, cea mai bună dintre universitățile tehnice din România, în 2023, după numărul de autori citați
Suma de 21,5 milioane de lei va fi alocată de Primăria Timișoara pentru reabilitarea și modernizarea mai multor străzi din zona Blașcovici, a decis, marți, 24 septembrie, Consiliul Local. Contractul a fost oferit societății Drumuri Municipale (SDM). Se va lucra la drumuri, trotuarele, spații verzi și canalizarea existentă în zonă. Străzile vizate sunt: strada Academician...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria vrea să modernizeze mai multe străzi din zona Blașcovici, cu peste 21 de milioane de lei
Universitatea de Vest din Timișoara derulează o serie de activități specifice în seara zilei de 27 septembrie, cu ocazia Nopții Cercetătorilor, cu participarea și implicarea cercetătorilor și a cadrelor didactice din cele 11 facultăți din cadrul instituției. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment anual început din 2005, are menirea de a aduce știința mai aproape de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest Timișoara pregătește o serie de acțiuni pentru Noaptea Cercetătorilor
Top