Primarul Fritz și-a prezentat rezultatele a trei ani de guvernare locală. Robu e inamicul principal, cel care ”reinstaurează supremația interlopilor”/FOTO

Sala proaspăt reinauguratului Cinema Timiș s-a dovedit locația perfectă pentru USR, care, joi seara, și-a prezentat concluziile celor trei ani de mandat ai primarului Dominic Fritz. Coincidență sau nu, momentul a venit chiar în aceiași zi în care Nicolae Robu a fost ”lansat” ca fiind noul candidat al PNL la funcția pe care Fritz o ocupă.

Peste 500 de persoane au ascultat discursurile fruntașilor USR-iști, în frunte cu președintele partidului, Cătălin Drulă, printre altele și parlamentar de Timiș, venit la Timișoara pentru a prezenta reușitele unuia dintre cei mai vizibili exponenți ai partidului, desigur Dominic Fritz.

„Vedem un model de succes datorită pasiunii și energiei pe care Dominic Fritz, echipa, susținătorii și cetățenii acestui oraș au pus-o în acest proiect. (…) Astăzi Timișoara nu mai este același oraș ca în 2020. Se mișcă înainte într-o direcție bună, iar atunci când vine vorba de reformă, cei care au de pierdut se vor ține cu dinții și cu ghearele de privilegiile pe care le-au avut. Orice luptă de modernizare este extrem de dificilă. Aceasta este și lupta lui Dominic Fritz aici. Sunt sigur că ei nu vor reuși să întoarcă Timișoara înapoi în timp.”, a spus Drulă, de pe scena cinematografului.

Personajul principal al zilei, Dominic Fritz, a spus că evenimentul nu este despre cifre ci despre ce înseamnă viitorul, de a spune ce dorește pentru oraș.

”Sărbătorim nu doar cei trei ani trăiți împreună, ci celebrăm potențialul pe care îl vedem. Celebrăm viitorul pe care îl vedem. Astăzi nu este doar o zi despre cifre, vorbe și imagini privind activitățile cu care ne-am ocupat în ultimii trei ani, ci un prilej pentru a vă spune de ce credem în Timișoara și de ce credem că munca noastră, a tuturor, este o muncă care merită”, a spus primarul în discursul său.

Ei bine, și despre cifre a fost, multe prezentate de ”șeful” Drulă, dar și de echipa edilului-șef.

Mare parte din discursul lui Fritz s-a focusat pe fosta administrație, deci și pe viitorul său principal contracandidat, Nicolae Robu.

„Ce am reușit să facem în ultimii 3 ani este că am reinstaurat respectul. Respectul pentru banul public. Respectul pentru lege. Respectul pentru ce au construit alte generații de timișoreni. Și respectul pentru marele potențial pe care Timișoara îl are. Vă mulțumesc pentru această poveste de succes pe o construim împreună” a spus Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

De altfel, Nicolae Robu, pare a fi, în viziunea primarul actual, dușmanul numărul 1, cel care reinstaurează interlopii la conducerea Timișoarei, un tip de primar-rege, care va conduce un oraș care e xenofob și rasist, aceasta în opinia lui Fritz.

„În 2024, timișorenii vor trebui să aleagă dacă vor merge înainte sau vor merge înapoi. Dacă vor alege să restaureze supremația interlopilor sau să meargă înainte cu respectul pentru lege. Vor trebui să spună dacă aleg un oraș plin de xenofobie și rasism, unde primarul este buricul târgului sau un oraș european, deschis pentru diversitate, condus de o echipă nu de un rege. Nu am niciun dubiu că împreună vom ține Timișoara pe drumul corect. Înainte, nu înapoi”, a mai adăugat Dominic Fritz.

Că se pricep bine la imagine, cei de la USR au demonstrat și joi seara, dacă tot eram la cinema, a fost prezentat și un film, unul în care s-au prezentat concluziile guvernării locale sub conducerea lui Fritz, în care diferiți cetățeni și-au exprimat opiniile pozitive la adresa rezultatelor amintite.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Piști a spus: (noiembrie 9th, 2023 at 23:29 )

Din partea Ocultei, cine-a participat, dl prof. Pirtea sau Siegfried Mureșan? Că Sublimul Prinț al Secretului (Chivas) Regal, dl Băsescu nu se mai deplasează pentru fleacuri.

Alexandru A a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 06:57 )

Personajul principal al zilei, Dominic Fritz, a spus că evenimentul nu este despre cifre ci despre ce înseamnă viitorul, de a spune ce dorește pentru oraș. :)))))))) normal ca nu este despre cifre cand dupa 3 ani de mandat nu are ce sa prezinte, omul este ghips…

Costi a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 07:04 )

3 ani de mandat si zero realizari, o mare dezamagire acest primar, foarte mare dezamagire…

Alex a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 09:41 )

Ma gandesc ca prezentarea nu a durat mai mult de 3 secunde…el are rezultate 0 pe toate planurile !

Elvețianu a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 10:26 )

În zilele de azi și să ții barca pe linia de plutire este o realizare. S-au plătit ceva datorii la Colterm, se reabilitează niște kilometri de străzi, s-au schimbat niște kilometri de conducte, s-au organizat niște sute de evenimente culturale, Timișoara a căpătat ceva vizibilitate în presa europeană (altfel decât prin fotografii cu primarul și unul dintre capii interlopi plimbându-se drăgăstos prin Piața Libertății), a fost recuperat ceva din patrimoniul orașului și-or mai fi. În condițiile unui șuvoi de ură din partea foștilor. Asta pentru că USR, în scurtul răstimp care a fost la putere a făcut o greșeală uriașă: au vrut să facă curat în justiție fără să aibă timpul necesar pentru asta și fără să-și asigure participarea la proiect a unui minim de oameni de specialitate. De acolo a pornit fatwa emisă de califii din umbră ai sistemului împotriva USR și Dominc Fritz. Atunci și-au descoperit băieții dragostea de moșie și ochiul abil în detectarea competenței. Pentru că altfel, s-ar război ca Băsescu cu PSD-ul în stilul proceselor și arestărilor cu dedicație, dar n-au obiect, că USR-ul nu-i competent la furat (prin țară sunt cu siguranță și unii cu mâna lungă nimeriți ca primari sau consilieri în USR)!
De-aia, orice ieșire a „repetentului” Lațcău și a „șomerului” Fritz e taxată reflex și din stomac, cu o aroganță de inventator din Silicon Valley de către orice gândac de mălai public cu pedigree PCR. Ca și când proiectele trebuie scrise de Fritz și Lațcău de la A la Z și ca și când personalul care lucrează în PMT s-a schimbat! Nu s-a schimbat, e același, fac greșeli sau scapă oportunități și cei de-acum, cum au făcut și cei din vremea lui Robu, însă din tabloul competenților lipsește ceva: Timișoara (cu care nu au legături de suflet, ei dorind cifre, dacă se poate și-n cont) și cetățeanul. Dac-ați observat, din limbajul lor cam lipsesc cuvinte ca timișoreni, cetățean, comunitate. Și dac-ați observat, toate intervențiile lor în care-l iau de sus pe Fritz, transmit subînțeles acest mesaj: „Doar noi suntem îndreptățiți să avem puterea, ne vom întoarce, de noi nu puteți scăpa!” Oare? Lumea e dinamică și complexă, băieți.

TM a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 12:30 )

@cristi, pisti, alexandru si costi : cred ca sunteti unu si acelasi cu jack dar vrei sa dai impresia ca sunteti mai multi. An o intrebare : te doare ideea ca o sa pierdeti din nou ?

Paul a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 13:26 )

Dă-ne o listă cu nume și prenume cu interlopii ăștia

Bogdan a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 13:27 )

Auzi bă Fritze ce-ți mai fac diplomele alea pe care le tot ascunzi?

Cristina a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 13:44 )

,,REUȘITELE”…exponenți ai partidului…

Care reușite mă? Manipulați realitatea deja, trăiți într-un Matrix utopic.

3 tronsoane de tramvai, toate făcute din fonduri locale, 44 de autobuze electrice contractate deja din 2019, 23 de tramvaie contractate deja din 2019.

În virtutea adevărului, pentru cei ce ne citesc din alte orașe sau plecați în străinătate.

Eu a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 14:07 )

Ce crapa PNL-ii de ciuda ca nu mai sifoneaza bani 🙂 Imi place asta. Dar ei nu zic asta, se fac ca nu vad realizari.

george a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 14:27 )

Comparativ, Robu e parfum pe langa Fritz.

Kata a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 15:30 )

@alexx2, costi si cristina, nu inteleg ce vreti sa faceti? Sau nu traiti in Timisoara si va dezinformati direct de la pnlsd, sau sunteti asa de limitati incat credeti ca timisoarenii, cei care voteaza in 2024 pt Timisoara, nu vad ce se intampla in jurul lor si vor pune botul la manipularile voastre…
(Sau poate bateti mai lung… si vreti sa-i influentati pe cei care nu-s din Timisoara…)
Toata Timisoara-i un santier de-i lumea nemultumita de cate blocaje sunt in trafic, sunt in lucru corpuri de cladiri care insumeaza peste 80 de sali de casa, vreo 4-5 corpuri de spital sunt la fel in constructie…, dar ce sa mai dau detalii, ca sunt pe net o gramada de informatii. Pun mai jos ceea ce este in prezentare, iar cine vrea (sau nu crede) le poate verifica:

https://d2xe1my5qflyzx.cloudfront.net/raport-2023/raport-2023-02.pdf

Kata a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 15:31 )
Vasile a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 15:44 )

@Eu spune-ne realizările proprii în cei 3 ani, denumire proiect, valoare, contractor și perioadă de implementare.

Și nu mă lua cu proiectele administrației anterioare, studii de proiectare/design peisagistice, asfaltări și schimbări de borduri sporadice.

Ai 10 secunde.

Florin a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 15:49 )

Mai câștigați dacă tăiați curentul la 21:05 și veniți în agenții cu saci ștampilați ca și Clotilde

TM a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 16:26 )

Parfum sau duhoare ?

Alexandru a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 17:25 )

@TM ce sa pierd nebunule? Ma doare ca vor fi inca 4 ani cu acest mascarici ca primar si vom ramane si mai mult in urma unor orase precum Cluj, Orasea, Brasov, Sibiu etc

Poli 21 a spus: (noiembrie 10th, 2023 at 17:28 )

Frumos comentariu al elvetianului, mai ales ca este mai lung decat polologhia numita”prezentare” a celui numit cu dragoste DONIMIC.

Ionel a spus: (noiembrie 11th, 2023 at 13:45 )

În preajma alegerilor s-a lansat formația muzic._vrăjeală.,rapsodia inegalabilALIN NICa și chitaristul Lae Robu. Care au lansat slagarul=Am tăiat copacii(ca pe Lidia)și schimbam terenuridin intravilan cu extravilan. În interesul (vostru) cum ați făcut. Noi trebuie sa dansam după muzica voastră sa se bucure cei 40 la suta(sanchi) declarați cu nerusinare de Lae (chioru).ca îl susține.

2 Trackbacks pentru acest articol

Revista presei–10.11.2023 – Info Timișoara Says:

[…] Primarul Fritz și-au prezentat rezultatele a trei ani de guvernare locală. Robu e inamicul princip… […]

Revista presei–10.11.2023 – Info KAM Red Room Says:

[…] Primarul Fritz și-au prezentat rezultatele a trei ani de guvernare locală. Robu e inamicul princip… […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Poli - Rapid

Poli şi Rapid joacă un amical vineri, pe stadionul Dan Păltinişanu. Este un duel între old-boys, iar prezenţa spectatorilor, incertă

Echipa de old-boys a Rapidului va întreprinde la finalul acestei săptămâni un turneu cu două meciuri demonstrative la Timișoara și Arad, anunţă clubul giuleştean. Vineri, 27 septembrie, de la ora 16:000, Rapid o va înfrunta pe Politehnica Timișoara pe arena Dan Păltinișanu, acesta fiind unul din ultimele meciuri pe acest stadion înainte de demolare. În...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poli şi Rapid joacă un amical vineri, pe stadionul Dan Păltinişanu. Este un duel între old-boys, iar prezenţa spectatorilor, incertă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bursa de Valori București (BVB), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 2 octombrie 2024, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (et.I), un eveniment complex de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează, și pentru cei care o contemplă, iar pentru cei care-și doresc să-i descopere virtuțile, un loc perfect este splendida expoziție de pictură arabă deschisă în aceste zile la Galeria POD a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Joi,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat
Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai Politehnicii. Evenimentul va avea loc pe data de 27 septembrie 2024, începând cu ora 17:00, la Cinema Timiș. Gala va aduce în prim-plan realizările remarcabile ale comunității Alumni UPT și impactul lor la nivel global,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri
Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit, pe care ar trebui să îl repare și să îl folosească sub formă de soluție de cazare pentru șoferii și vatmanii pe care i-a atras la Timișoara din alte localități, pentru a acoperi necesarul pe aceste posturi. Locația era nefolosită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze
Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare este una proastă, e de părere edilul-șef, Dominic Fritz, răspunzând, astfel, unei interpelări a unui consilier local, care acuza faptul că acestea ar fi fost desființate. Acum se gândește o nouă licitație, care să aducă la Timișoara alte coșuri, pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata
Consilierii județeni au primit, joi, pe lista proiectelor de votat în ședința de plen, un proiect de hotărâre prin care ”privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de până la 257.000.000 lei”, de către Consiliul Județean Timiș. Banii ar urma să fie folosiți pentru plata finanțării unor proiecte proprii, respectiv pentru cofinanțarea unor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș vrea să ia un credit de 257 de milioane de lei. Banii, folosiți pentru demolare stadion, Muzeul Banatului, drumuri
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bursa de Valori București (BVB), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 2 octombrie 2024, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (et.I), un eveniment complex de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii
Flavius Roşu, primarul comunei Şag, a anunţat că vrea să candideze pentru preşedinţia Asociației Comunelor din România (ACoR) – Filiala Timiş. În acest sens, la Şag se construieşte un nou sediu pentru asociaţia, care acum este condusă de primarul comunei Birda, Marius Stoian. Plasat pe lista PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor, Flavius Roşu anunţa, zilele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, îşi depune candidatura pentru preşedinţia Asociația Comunelor din Timiş
Zilele Culturii Maghiare a ajuns la ediția cu numărul nouă și  programează activități diverse, de la promovarea culturii maghiare, la sport, protecția mediului înconjurător, dezvoltarea unui stil de viață sănătos, dar mai ales toleranța interetnică. Începând de astn diverse spații din oraș vor avea loc expoziții, cercuri literare si spectacole. A 9-a ediție a acestui...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În centrul Timişoarei, astăzi încep Zilele Culturii Maghiare
Un festival inedit, dedicat uneia dintre cele mai populare băuturi, are loc în acest final de săptămână în Iulius Town. Prima ediție a Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius aduce în locația Czech In Iulius Town by Staropramen muzică live, un meniu specific bavarez, bere și atmosfera de la Oktoberfest. În perioada 26 –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Muzică live și atmosferă bavareză, la prima ediție de Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius, la berăria Czech In din Iulius Town
Top