A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu, fostul preşedinte al PNL Timiş.

Înainte ca decizia BPN de astăzi să fie oficializată secretarul general al PNL Timiş, Dănuţ Groza, primar al oraşului Sânnicolau Mare, şi-a anunţat demisia din funcţia deţinută în partid. Ulterior s-a aflat că oricum era demis.

”Decizia conducerii centrale a PNL de a accepta un candidat PSD la preşedinţia CJT şi intenţia de a dizolva Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş mă fac să renunţ la funcţia de secretar general al filialei. Am intrat într-o echipă care a muncit din greu în ultimii 4 ani pentru o construcţie durabilă şi serioasă. Aveam prima şansă să câştigăm alegerile în judeţul Timiş, dar conducerea de la Bucureşti a dat cu piciorul în rezultatele noastre şi ne-a vândut PSD-ului. Eu nu pot fi de acord cu acest mod de a conduce un partid şi de aceea sunt solidar cu colegii mei din conducerea PNL Timiş”, a transmis Dănuţ Groza, pe pagina sa de Facebook, el adăugănd că va candida la Primăria Sânnicolau Mare din partea PNL.

În încheiere, Dănuţ Groza a criticat actuala conducere a PNL şi a spus că deciziile se iau la Bucureşti, ”la un şpriţ”, şi că acestea nu au nicio legătură cu doctrina liberal: „Şefii de la Bucureşti ne-au arătat că nu au nicio legătură cu doctrina liberală, cu spiritul acestui partid şi cu cei care muncesc zi de zi în filială. Totul se decide la un şpriţ în capitală. Am speranţa că, într-o zi, aceste apucături vor dispărea din PNL şi vom putea reconstrui partidul cu oameni cinstiţi, cu principii liberale şi cu valori autentice”.

Ulterior demisiei sale, s-a aflat că întregul Birou Permanent Judeţean al PNL Timiş a fost dizolvat de către conducerea naţională a partidului. Din noul BPJ vor face parte, pe lângă preşedintele interimar, Vasile Blaga, cei 43 de primari, cei trei parlamentari, fiind cooptat şi Nicolae Robu, candidatul PSD-PNL la Primaria Timişoara, fost preşedinte al PNL Timiş.

De altfel, în această după-amiază, primarii au avut multe discuţii aprinse pe grupurile interne, căutând să facă un front comun în perioada următoare. Deocamdată nu se pune problema părăsirii PNL

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

RASPUTIN a spus: (martie 26th, 2024 at 20:34 )

== EXCELENT == MINUNAT == BULDOGUL LUI BASESCU O SA L PUNA PE KOKALARUL DE ARDEAL SEF LA PNL TIMIS == PRAFUL SE VA ALEGE DE PNL TIMIS — MINUNAT == AU VANDUT BANATUL PE NIMIC LA FANARIHOTZI == ASA MERITA == DECAT COMASAT MAI BINE PSDIST CU ACTE .

Daniel a spus: (martie 26th, 2024 at 21:08 )

Aștept cu nerăbdare cooptarea în BPJ a domnului Alin Popoviciu pentru a reface cuplul de feți frumoși de la alegerile din 2016 împreună cu Lae.

liberal a spus: (martie 26th, 2024 at 21:17 )

Păi nu spunea Robu că el nu se bagă în nici un organism de conducere? Că vrea să stea departe de jocurile politice? Ecce homo! Lupul își schimbă părul dar năravul ba!

Tm a spus: (martie 26th, 2024 at 21:34 )

Ha , ha , ha
Sclavilor !!!
V au demis pe toți , șefii voștri de la București , cei pe care i ați pupat in dos ani de zile .
Mi-aduc aminte de excluderea lui Grindeamu din PSD tot de șefii din București . Și atunci , toată filiala PSD TImis , a stat capra .
Va meritați soarta , sclavilor .

A fost decapitată o orgnizație pentru nesupunere față de centru. Fără explicații, nici măcar față de membri. Și încă ceva: Nica era (mai e?) vicepreședinte. Al n-șpelea, dar vice-președinte. Cu oarece relații și minifuncții pe la Bruxelles. Nu i-a luat apărarea NIMENI! Nu s-a luptat nimeni cu nimeni pe argumente. S-a dus șefu la dulapul cu agamițidandanachi, a scos doi și i-a pus în locul maziliților. Tabără jr. a fost sacrificat de colegii lui Tabără senior, c-așa i-a vrut capul pe tipsie prințesa de Bocsig. Cred că Curtea de conturi și alte „organi” vor dormi de-acum în biroul lui Fritz și-n contabilitatea Primăriei până la alegeri. Să sperăm că după, vor umbla mai smeriți și cu capul în pământ.
Morală pentru dl Nica: sprijinul primarilor rurali e puțin și volatil, Securitatea, în schimb, te protejează și-n capitalism! Sau te execută, ca-n comunism! Cum s-ar zice: Ghinion, Pee-Nee-Lee Tiimiș!

Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 21:40 )

Ma duc sa pun sampania la rece. O deschid dupa alegeri cand o sa vad scorul comasatilor.
Si oare coliva cand se da?

Democratia lui peste a spus: (martie 26th, 2024 at 22:19 )

Ce democrație este asta când voi cei care l- ati votat pe Nica ( e nu l- am votat) sunteți împroșcați cu noroi de către partidul refăcut fsn ( pdl + psd), asta ca să nu zic ca s-au kkt pe voturile voastre. Cum pot acesti nesimtiti, un grup restrâns de indivizi, unii care nu au nicio treaba cu liberalismul, ca mitomanul Rareș și balbaitul general Ciuca, sa demita un ales democratic, unul care de 20 de ani a facut, după puținele lui, activitate liberala? Asta e democrație de partid? Din funcția de președinte CJT nu- l pot demite, doar el, Nica, poate sa- si dea demisia. Sper ca n- o face, asa ca sa le facă in ciuda.

@Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 22:22 )

Coliva se va da in 10 iunie 2024.

rrusinika a spus: (martie 26th, 2024 at 22:32 )

Se răstoarnă în mormânt tot neamul Brătienilor!
Semidocți au pus stăpânire pe România!

Dan a spus: (martie 26th, 2024 at 22:37 )

Vestea plecarii lui nica e excelenta. Omul nu era deloc conectat la sferele de influenta de la centru si asta s-a vazut acum cand l-au demis. Pt Timis e bine pt ca simonis are trecere mare acum la centru si asta va duce la deblocarea marilor investitii nationale din judet. Cu nica asta nu s-ar fi intamplat niciodata, omul ar fi perpetuat deconectarea Timisului de la bugetul central. Vedem acum cu blaga, interesul Timisului e arragerea aici de fonduri ot marile investitii de la bugetul national, nu perpetuarea lui nica pt uitarea titala a Timisului de la centru.

Daniel a spus: (martie 26th, 2024 at 22:39 )

@liberal
Asta era pe vremea când Robu nu făcea parte din echipa câștigătoare. S-a schimbat raportul de forțe și acum nu mai e valabilă înțelegerea. E nevoie de stocuri de popcorn în oraș.

ani a spus: (martie 26th, 2024 at 23:37 )

Sucombarea totala a PNL incepe din Timisoara si se va raspandi in….. stiti bine, TOATA TARA.

Pacat ca AUR va creste enorm in rural datorita mujicilor astora cu tot cu elita lor de interlopi de Timisoara dedicati Horeca si imobiliarelor.

Liviu a spus: (martie 27th, 2024 at 06:48 )

Din păcate, Timișoara nu prea (msi) contează în rândul orașelor mari ale României….
Din 1990 a încăput pe mana clanurilor interlope și a pseudo primarilor! Aceasta e percepția națională a unui oraș ce putea fi minunat!!!
De aici și felul în care Timișoara și Timiș sunt tratate de Guvern…

timișorean a spus: (martie 27th, 2024 at 07:56 )

Abia aștept să văd poster-ul electoral reprezentând-ul pe Robu alături de Simonis: „Susțin Simonis”. Are experiență. Așa a făcut și cu Grindeanu!

Dilimache a spus: (martie 27th, 2024 at 08:07 )

A iesit Lae bine de tot; n-a facut centura degeaba…
Iar va da 10 cu capu 🙂 ))))

Anubis a spus: (martie 27th, 2024 at 11:41 )

Imi vine sa vomit cand ma gandesc la cei trei muschetari: Nica, Groza, Ghelbere si D’artagnan (Robulete)

Pic a spus: (martie 28th, 2024 at 09:09 )

Super decizie! Specifică grupurilor mafiote (…partide)! Se sfâșie între ei, că de obicei, pentru gustosul „os” al funcției și banului pentru care atât șarpele demis ,cât și ceilalți membrii ai clanului ,nu pot trai fara acesta. Mămică lor i_a fătat in acele funcții și i_a hrănit cu bani și contracte, putina șpagă…la desert!!!??? Așa că….spagaril incepe sa plângă și să urle căci, aceasta nu e viața dacă…sărmanul de el, a fost înlăturat de la spaguta, desertul cel de toate zilele.
Mars acasă și pune osul la munca ,jigodie!!!

Pic a spus: (martie 28th, 2024 at 12:15 )

Așa se întâmplă până la final! Toți pupincuriștii și sclavii partidelor (…organizațiilor mafiote și trădători), ajung sa fie lepădați că lepra….
Mai stați puțin capra…..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii revine după două sezoane la barajul de promovare în Liga 2. Echipa pregătită de Sorin Bălu s-a impus în anteneultima eatpă din play-off în faţa echipei CSM Deva. Chiar dacă anterioarele patru partide s-au terminat la egalitate, de această dată bănăţeanii au „spart gheaţa”. A fost 3-1 pentru gazde, toate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului au acționat în peste 400 misiuni pentru stingerea incendiilor, deblocarea sau salvarea persoanelor din medii ostile vieții și acordarea primului ajutor medical. În perioada 01-06.05.2024, echipajele medicale SMURD au fost solicitate să intervină în 327 misiuni desfășurate pentru acordarea asistenței...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, unul din cele cele mai importante evenimente de business din sistemul cameral românesc. Vor participa reprezentanți din 7 țări: Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina și România. Derulat sub...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face asta doar ca să-i strice lui Dominic Fritz calculele, dar Moș se pregătește pentru începutul campaniei electorale făcând declarații curajoase. „Vreau să vin în fața timișorenilor cu angajamente precise și termene clare pentru realizarea proiectelor propuse. Dacă la finalul termenelor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”
Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți membri ai Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social derulează o campanie de informare cu privire la oportunitățile oferite de învățământul dual. În cadrul campaniei, vor fi organizate sesiuni de informare în școli din Timișoara și județ și vor fi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional
Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai mare investiție din istoria sistemului medical timișean: aproape 250 de milioane de euro, finanțare asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență.  “Să aducem această mare investiție aici a reprezentat cea mai grea luptă pe care am dus-o pentru că...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea
Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de montare de parapet median pe centura Timișoara, în zona localității Dumbrăvița spre intersecția cu drumul comunal cu localitatea Covaci. Pe durata lucrărilor de montare a prefabricatelor, circulația va fi dirijată de piloți de trafic. Cei de la DRDP nu uită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei
Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în Cehia, la etapa finală a Central and Eastern European Moot Competition, un prestigios concurs științific studențesc în domeniul dreptului Uniunii Europene. Aflat la a 29-a ediție, organizat de către Juris Angliae Scientia – British Law Centre, în cooperare cu Curtea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition
Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290 din 19 decembrie 2023, privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024. Acesta se referă la propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ
Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru selecția partenerilor campaniei, precum și a membrilor externi ai Comisiei de Buget Participativ. Cetățenii implicați civic sunt invitați să susțină această inițiativă. Termenul limită pentru înscriere, atât pentru membrii comisiei cât și pentru parteneri, este 13 mai 2024, ora 22:00....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ
Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, unul din cele cele mai importante evenimente de business din sistemul cameral românesc. Vor participa reprezentanți din 7 țări: Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina și România. Derulat sub...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT
Top