Arhiva pentru eticheta: 8 martie

politisti flori

Polițiștii au „amendat” șoferițele din Timișoara cu… flori. A venit și „Doamna Giulia”/FOTO

Polițiștii au „amendat” șoferițele din Timișoara cu… flori. A venit și „Doamna Giulia”/FOTO

Polițiștii de la Rutieră au făcut semn șoferițelor aflate la volanul mașinilor, duminică, 8 martie, „să tragă pe dreapta”. Le-au amendat „drastic” cu o floare și le-au scris în procesul-verbal: „O primăvară frumoasă!”.

Controlorii le-au „amendat” cu câte o floare pe călătoarele din tramvaiele, autobuzele și troleibuzele Timișoarei

Acţiunile de control pe mijloacele de transport în comun au continuat şi astăzi. De la primele ore ale dimineţii, agenţii de control, pază şi ordine, alături de directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), Nicolae Bitea, au „amendat” cu câte o floare, mai multe sute de doamne şi domnişoare aflate în mijloacele de transport.

martisoare

Primăria Timișoara anunţă locurile unde pot fi comercializate marţişoare

Începând din data de 14 februarie până în 18 februarie se pot depune la primărie cererile în vederea obţinerii avizului pentru comercializarea mărţişoarelor şi felicitărilor pe raza municipiului Timişoara. Comercializarea acestor produse se va face în perioada 25 februarie – 2 martie. Primăria anunaţă că fiecare stand va avea o suprafaţă de 2 mp., iar

ruga

50.000 lei pentru o seara folclorica: cadou de 8 martie de la primarie la Casa Studentilor

11.000 de euro pentru un spectacol, într-o singură seară! Nu vă imaginați că este vorba despre ceva ieșit din comun sau despre un artist pe care îl vedeți foarte rar pe scenele din Timișoara. Atât va plăti Primăria Timișoara pentru reprezentația de 8 martie oferită timișorencelor la Casa de Cultură a Studenților!

Top