Arhiva pentru eticheta: adrian bodo

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara mai are câteva zile până se ”mută” oficial la mall

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara mai are câteva zile până se ”mută” oficial la mall

Consilierii locali vor putea vota, la mai mult de o lună de la mutarea efectivă a sediului Direcției Fiscale într-un spațiu nou, la Iulius Town, mutarea oficială a acestui departament. Activitatea cu publicul a fost deschisă la noul sediu încă pe 20 iunie, dar proiectul de hotărâre de consiliu local care stabilește mutarea sediului a

adrian bodo

Coronavirus la vârful Primăriei Timişoara! Şeful Direcţiei Fiscale, Adrian Bodo, confirmat pozitiv

Coronavirusul loveşte puternic la vârful Primăriei Timişoara. Şeful Direcţiei Fiscale, Adrian Bodo, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Alte 11 persoane din direcţie sunt suspecte de coronavirus, simţindu-se rău. Posibil focar de infecţie în Primăria Timişoara! Directorul Direcţiei Fiscale, Adrian Bodo, a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Potrivit unor apropiaţi, el s-a simţit mai

Fiscul Primăriei Timişoara se mută la mall

Toată lumea se duce la mall, inclusiv Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara! Struictura care adună banii pentru bugetul local se va „transfera” într-un nou sediu, la Iulius Town. Coada clasică, de primăvară, făcută de pensionari pentru a-şi plăti impozitele pentru apartament sau Dacia veche din parcare se mută la Iulius Town. Şeful Direcţiei Fiscale a

adrian bodo

Adrian Bodo a luat 4,20 la examenul de la Camera de Conturi! Deci mai sta la primarie

Adrian Bodo nu pleacă din Primăria Timișoara! Deși ar fi vrut să scape de bătaia de cap pe care o are din postura sa de director al Direcției Fiscale și a susținut zilele trecute un examen pentru un post de auditor extern la Camera de Conturi Timiș, concursul s-a dovedit o piatră de încercare mult prea grea pentru el. Bodo nu a obținut nici măcar notă de trecere, banalul 5!

taxe și impozite

S-au deschis ghiseele pentru plata impozitelor! Cozile de la 3 dimineata sunt amintire la Timisoara

Timișorenii nu au stat, nici în acest an, la rând de la orele mici ale dimineții ca să-și plătească impozitele. A fost coadă, dar în limite decente, și nu s-a mai așteptata cu zecile de minute afară, în frig. Impozitele se pot plăti și la poștă, dar și on-line.

Consilierii locali au aprobat in unanimitate cum si cat cresc impozitele in 2016 la Timisoara

Taxele și impozitele pentru 2016 au fost aprobate în unanimitate vineri de consilierii locali. Unii proprietari vor scoate mai mulți bani pentru locuințele care le dețin și, deoarece Codul Fiscal permite, cei care își lasă în paragină casele și terenurile vor fi supraimpozitați, urmând să plătească, în unele cazuri, chiar și de cinci ori mai mult!

Robu, huiduit in plen: functionarii de la Directia Fiscala, revoltati ca nu li s-au majorat salariile

Situație fără precedent în Consiliul Local Timișoara. Angajații Direcției Fiscale au protestat față de refuzul primarului de a le majora salariile cu 12%, așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalți angajați din primărie. Proiectul inițiat de social-democrați, un liberal și doi independenți a căzut la vot, dar nu fără scandal.

Impozitele si taxele locale nu se majoreaza anul viitor

Timișorenii nu vor plăti taxe și impozite mai mari în anul 2015. Nivelul acestora rămâne același ca și în 2014. Ultima majorare a avut loc anul trecut, după ce guvenul a decis ca administrațiile locale cu arierate să fie obligate să mărească taxele locale cu peste 16 procente. Vor apărea două noi taxe, considerate însă nesemnificative.

Firmele nu mai primesc prin posta toate deciziile de la Directia Fiscala a PMT

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara nu mai trimite prin poștă deciziile pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de transport și pe cele pentru stabilirea taxei de afișaj în scop de reclamă și publicitate, destinate persoanelor juridice. Reprezentanții acestora trebuie să se intereseze singuri despre datoriile pe care le au către bugetul local.

impozite

La Timisoara au disparut cozile de la plata impozitelor

„Recordmenii” care se așezau la coadă la 3 dimineața, să fie primii care plătesc impozitele, sunt o amintire. Timișorenii au înțeles că nu mai este nevoie să stea cu orele, în frig, la Direcția Fiscală, pentru că își pot achita dările în mai multe feluri. Taxele și impozitele locale au aceeași valoare ca și anul trecut, iar bonificația de 10% pentru cei care plătesc pe minimum trei luni se acordă în continuare.

Barosanii din Primaria Timisoara au picat in picioare si dupa Afacerea „Liftul”

Trei angajaţi obscuri ai Direcţiei Tehnice a Primăriei Timişoara s-au ales cu dosare penale după ce au semnat „ca primarii” recepţia clădirii Direcţiei Fiscale din care lipsea ditamai liftul. Șefii lor au scăpat însă cu fața curată, pentru că au știut când și cui să paseze responsabilitatea.

Ciuhandu il acuza pe Bodo de „exces de zel”

Primarul Gheorghe Ciuhandu și-a dat seama, după trei zile, că la Direcția Fiscală e haos și îl critică deschis pe Adrian Bodo. La ghișeele acesteia sunt așteptați, în această perioadă, zeci de mii de timișoreni care trebuie să demonstreze că și-au făcut asigurări de locuință. Asta, dacă nu vor să fie amendați, deși au actele în regulă.

Scandal la Directia Fiscala: 140.000 de timisoreni, amenintati cu amenzi

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara cheamă la ghișee peste 140.000 de timișoreni, care trebuie să demonstreze că și-au asigurat locuințele. Speriate de amenzi, câteva sute de persoane s-au înghesuit, luni, în fața Direcției Fiscale. Directorul Adrian Bodo își cere scuze, dar spune că nu e vina lui.

Top