Arhiva pentru eticheta: nicusor miut

nicusor miuț

Nicușor Miuț, fost șef al Direcției Patrimoniu a PMT, rămâne după gratii. El ceruse să fie liberat condiționat

Nicușor Miuț, fost șef al Direcției Patrimoniu a PMT, rămâne după gratii. El ceruse să fie liberat condiționat

Veste cât se poate de proastă pentru Nicușor Miuț, fostul director al Direcției Patrimoniu din PMT. Deși Judecătoria Timișoara fusese de acord cu liberarea sa condiționată, instanța superioară a decis altceva. Miuț poate încerca din nou după 1 octombrie.

Miut si Cojocari, chemati sa dea cu subsemnatul la Parchet, pentru o vila de langa Parcul Rozelor

Fostul director al Direcției de Patrimoniu a PMT, Nicușor Miuț, și secretarul municipalității, Ioan Cojocari, s-u prezentat, luni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Cei doi au fost citați într-un dosar de retrocedare care privește una dintre vilele din centrul Timișoarei. Este vorba despre imobilul situat pe str. Acad. Alexandru Borza nr. 5, fostă Trandafirilor.

Primăria Timișoara

Primaria Timisoara habar n-are cate locuinte a vandut in ultimii 20 de ani!

Un control al Curții de Conturi desfășurat la Primăria Timișoara a scos la iveală, conform viceprimarului Traian Stoia, o situație incredibilă. Municipalitatea habar nu are câte imobile cu destinația de locuință mai are în patrimoniu! Acestea au fost vândute, în ultimii 18 ani, de o firmă cu care nu avea contract. Detaliile „afacerii” s-ar afla la Nicușor Miuț, fostul director de la Patrimoniu.

Barosanii din Primaria Timisoara au picat in picioare si dupa Afacerea „Liftul”

Trei angajaţi obscuri ai Direcţiei Tehnice a Primăriei Timişoara s-au ales cu dosare penale după ce au semnat „ca primarii” recepţia clădirii Direcţiei Fiscale din care lipsea ditamai liftul. Șefii lor au scăpat însă cu fața curată, pentru că au știut când și cui să paseze responsabilitatea.

Ciuhandu, cercetat pe motiv de Heaven-Miut

Nicușor Miuț, fostul şef al Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Timişoara, a fost trimis în judecată în dosarul Heaven. Alături de alți patru angajați ai municipalității, el este acuzat de abuz în serviciu. Primarul Gheorghe Ciuhandu și secretarul Ioan Cojocari sunt cercetați și ei într-un dosar disjuns din primul, fiind acuzați de neglijență în serviciu.

Poveste cu Nicusor Miut, un teren in litigiu si o fabrica de confectii

În urmă cu patru luni, pe la mijlocul lui mai, făcea senzaţie ştirea că unul dintre cei mai vechi şi trainici „stâlpi” ai Primăriei Timişoara, Nicuşor Miuţ, îşi făcea de unul singur bagajele ca să plece din instituţie. Asta, după o viaţă de om în care a lucrat la stat, fiind director şi la URBIS (fostul ICRAL), şi la primărie.

Pleaca „stalpul” Miut; cade sandramaua Primariei?

Jumătatea cu mustaţă a „clanului din Şuştra” din primărie, l-am numit aici pe Nicuşor Miuţ, îşi face bagajele şi părăseşte instituţia condusă de Gheorghe Ciuhandu. Asta, după aproape două decenii, perioadă în care a fost director şi la URBIS, fostul ICRAL. La o asemenea rutină, nu e de mirare că Miuţ a ajuns unul dintre stâlpii de bază ai primăriei.

De ce pleaca Nicusor Miut?

Vestea că învechitul şef al Direcţiei Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, vrea să plece din primărie a şocat pe multă lume şi din instituţia condusă de Gheorghe Ciuhandu, dar şi din oraş. Pe undeva, demisia sa era anticipată, dovadă că deBanat.ro a scris despre ea încă din luna ianuarie.

Pleaca Miut, vine Staia?

O sursă din primărie ne-a şoptit o informaţie foaaarte interesantă, pentru care nu băgăm mâna în foc. Dar sursa spune că e cât se poate de reală, fiind vehiculată deja pe la colţuri şi pe holurile de la etajele II şi III ale instituţiei de pe bd. Loga. Aşadar, cică în primărie s-ar pregăti o spectaculoasă rocadă.

Top