Arhiva pentru eticheta: alocatie

dorel covaci

Deputatul PSD Dorel Covaci, muma pentru parlamentari, ciuma pentru copii

Deputatul PSD Dorel Covaci, muma pentru parlamentari, ciuma pentru copii

Deputatul PSD de Timiș Dorel Covaci este unul dintre cei 11 parlamentari care au inițiat o lege privind acordarea de pensii speciale aleșilor. Tot el se numără printre cei 11 deputați care s-au opus marți majorării alocației pentru copii.

Rusine! Nicolae Robu habar n-are cate tigari poti cumpara din alocatia copilului

Deși deseori îl trădează un comportament infantil, primarul Nicolae Robu nu știe cât este alocația pentru creșterea copilului. Cel puțin așa zice presa ostilă liberalului, căci, de partea cealaltă, edilul susține că avea o idee despre cât primește fiecare prunc din România de la guvern: vreo 10 euro pe lună.

Primarul Robu, facut praf de Gabriela Firea! Senatorul PSD il critica pentru ca… a respectat legea!

Primarul Nicolae Robu a intrat în gura senatorului Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, după ce a cerut majorarea alocației pentru copii, fără să știe însă ce valoare are aceasta. Robu e făcut „ipocrit” și acuzat că a permis romilor să evacueze o secție a spitalului de copii.

politia locala

Politistii locali ar putea primi totusi bani de hrana, dar nu 720 lei/luna

Polițiștii locali din Timișoara ar putea primi totuși o alocație de hrană în 2015. Primarul Nicolae Robu pare să fi revenit la sentimente mai bune și nu exclude posibilitatea ca, în noul buget, să fie prevăzuți bani pentru această facilitate. În noiembrie, edilul respingea categoric o astfel de variantă.

Top