Arhiva pentru eticheta: impotriva

Senatorul Petru Ehegartner nu pleaca (inca) din PNL

Senatorul Petru Ehegartner nu pleaca (inca) din PNL

Senatorul liberal Petru Ehegartner a votat împotriva noului statut al partidului și nu este convins că fuziunea dintre PNL și PDL este cu adevărat posibilă. Momentan, Ehegartner susține că nu intenționează să plece din PNL, dar lucrurile s-ar putea schimba în orice moment.

„Coalitia impotriva Timisoarei” are timp 60 de zile sa devina… inteleapta!

Până la toamnă, teoretic, va fi liniște. „Coaliția împotriva Timișoara”, așa cum a numit-o primarul Nicolae Robu, nu poate propune schimbarea viceprimarului decât peste cel puțin 60 de zile. După scandalul de vineri, Robu nu l-a atacat însă prea tare pe Bogdan Herzog, cel care ar fi trebuit să-i ia locul lui Diaconu.

Un deputat PSD de Timis a votat impotriva arestarii unui coleg urmarit de DNA

Frăția parlamentarilor cu posibilii infractori continuă. Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat aviz negativ încuvijnțării arestării deputatului PSD Vlad Cosma, fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma. Împotriva arestării au votat deputații PSD, PC și UNPR, în timp ce liberalii au votat pentru trimiterea lui Cosma după gratii

Samartinean voteaza impotriva proiectului Rosia Montana

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean este categoric împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. El va vota împotrivă, în primul rând temându-se de efectele pe care cianura le va avea asupra mediului înconjurător. Până acum, trei parlamentari de Timiș au declarat public că nu susțin acest proiect.

Petrica Folica, amenintat telefonic dupa ce a stricat ploile PSD

Venit practic de nicăieri, Petrică Folică (PP-DD) a dat peste cap toate calculele în Consiliul Local Timişoara. De profesie detectiv particular, Folică a fost singurul care a votat împotriva vânzării către PSD a unui sediu la o sumă mai mult decât modică. Votul lui a fost suficient pentru ca proiectul să cadă.

„Votul Romaniei impotriva admiterii Palestinei la UNESCO nu e compatibil cu dezvoltarea relatiilor bilaterale”

România este prietena „de-o viaţă” a Palestinei, iar teritoriile palestiniene au ambasadă la Bucureşti de zeci de ani. Paradoxal, în ciuda susţinerii afirmate local, în afara graniţelor, România este împotriva recunoaşterii acestui stat. O dovedeşte votul dat, luna trecută, împotriva admiterii „Palestinei” în UNESCO. România a votat alături de Statele Unite, Germania, Canada, Cehia şi Lituania, în timp ce Italia şi Marea Britanie s-au abţinut. Discutăm despre această decizie surprinzătoare cu Excelenţa Sa Ahmed Aquel, ambasadorul Palestinei la Bucureşti.

Top