Arhiva pentru eticheta: angela merkel

Editorial de Eugen Sasu

Cum începe am văzut, dar cum naiba se termină?

Cum începe am văzut, dar cum naiba se termină?

Suntem în a doua săptămână de boală COVID-19. Nu s-a pus niciodată problema să fim ocoliți. Coronavirus nu știe carte, n-are gps, n-are simpatie sau antipatie, ci merge drept ca Armata Rosie, nu iartă pe nimeni și nu contează pierderile. Totul e cum o primești. Dacă îți păstrezi luciditatea vei ști că sunt măsuri care

Frau si Domnul de Fier Forjat

Multă vreme m-a fascinat o fotografie cu președintele Traian Băsescu râzând în mijlocul unui sobor de preoți mai ceva ca schimbătorul de valută după ce i-a tras o „Maradona” unui client naiv. Popii erau de-o crispare soră cu deconspirarea la Securitate ca poliție politică, iar „Marinarul” se simțea ca după un șpriț cu Gigi Becali, „pe ei, pe ei, pe mama lor!”.

Ovidiu-Gant

Timisoreanul Gant a invitat-o pe Merkel sa viziteze… Sibiul

La „istorica” întâlnire (istorică mai ales datorită timpului, între patru și 15 minute, potrivit presei din România) dintre premierul român Victor Ponta și cancelarul german Angela Merkel a fost prezent și un timișorean. Este vorba de Ovidiu Ganț, fiul fostul prefect țărănist Dumitru Ganț, deputat din partea Forumului Democrat German.

Top