Arhiva pentru eticheta: antrenori

SCM Timișoara are doi antrenori noi, foști campioni cu echipele din oraș

SCM Timișoara are doi antrenori noi, foști campioni cu echipele din oraș

SCM Poli la handbal și Timișoara Saracens la rugby au de astăzi noi antrenori principali. Directorul clubului municipal, Vasile Rușet i-a prezentat pe cei care se vor ocupa de destinele celor două grupări. Este vorba despre oameni care au câștigat titluri de campion naționali alături de cluburile bănățene. Așadar, la handbal a fost „instalat” Vlad

dragomir

Falimentul inexplicabil al unei pepiniere care scoate talente pe banda rulanta: juniorii de la Poli, nebagati in seama la prima echipa!

Poli Timişoara stă pe o mină de aur când vine vorba despre juniorii din propria pepinieră. Antrenorii care au antrenat sau antrenează Poli Timişoara preferă, în ultimii ani, să meargă pe mâna jucătorilor străini văzuţi pe DVD-uri sau marşează pe fotbalişti autohtoni cu experienţă, dar care se comportă pe teren mai degrabă ca nişte jucători expiraţi.

Antrenorii din Liga I ar putea forma o echipa redutabila, timisoreanul Contra ar fi lider

Cei mai mulţi antrenori din Liga I au avut şi cariere importante în primul eşalon fotbalistic şi ca jucători. Doar doi dintre aceştia fac notă discordantă, în rest, toţi antrenorii lui Liga lu’ Mitică au evoluat la echipe din primul eşalon. Şapte sunt foşti internaţionali, şase bifând jocuri în tricoul naţionalei României, unul lăudându-se cu partide pentru vecinii din Ungaria.

Poli poate ramane fara cateva grupe de copii, sefii clubului se tin de inginerii financiare

Problemele de la centrul de copii şi juniori de la Poli sunt departe de a se fi terminat. Conducerea clubului încearcă să repare o greşeală legată de remuneraţia a patru antrenori care, recent, au trecut un examen făcut de ochii lumii. Dacă nu vor găsi o soluţie mulţumitoare, Poli riscă să rămână fără câteva grupe de copii şi juniori.

Aurel Sunda si Petre Vlatanescu revin la Poli

Mult așteptatul și mult discutatul examen de la centrul de copii şi juniori de la Poli s-a încheiat. Singurul angajat de la centrul de copii şi juniori care a fost dat afară este Antonio Foale, care face parte şi din cadrul staff-ului tehnic al Politehnicii Timişoara, echipa din campionatul judeţean.

Poli largeste organigrama cu un post nou la centrul de copii si juniori

Conducerea Poli Timişoara scoate la concurs posturile de antrenori de la Centrul de Copii şi Juniori. Toţi actualii tehnicieni vor fi examinaţi împreună cu alţi pretendenţi care au patalama în antrenorat şi aptitudini pentru dificila muncă cu juniorii. Surprizele sunt înfiinţarea unui nou post de director tehnic, care încarcă organigrama și așa stufoasă a clubului, dar şi reînfiinţarea postului de antrenor cu portarii.

Cine i-ar putea lua locul lui Velcea

Ce soluţii ar avea Poli în eventualitatea unei despărţiri de antrenorul Valentin Velcea, care nu a dus şi nici nu duce lipsă de oferte interesante de la echipe din Liga I? Dacă ar fi să apeleze la o strategie asemănătoare cu cea promovată de Barcelona, cea mai puternică echipă a planetei din ultimii ani, conducerea lui Poli ar trebui să se orienteze asupra unui antrenor din cadrul clubului.

Liga I: Mircea (V)Rednic de (un nou) Standard

Nu sunt neapărat un mare fan al lu’ Mircea Rednic-Vrednic, da’, pe fapte, nu prea poţi să-l conteste nimeni pe Puriu. Pe unde a antrenat, a avut rezultate. Aaaa, că mai vorbim de caracter, de neşte prime pe care le-a băgat în buzunar când era la Dinamo după un derbi cu Steaua (parcă), că se mai bagă el câteodată ca musca-n ciorbă să comenteze, mai ales atunci când e, cum se spune elegant, între două joburi, cum trebuia să facă nuş care antrenor la nuş ce meci, ce tactică trebuia să adopte, cu cine trebuia să joace pe dreapta etîcî, etîcî, asta aşa e.

Top