Arhiva pentru eticheta: asistent maternal

Vrei să fii părinte de profesie? Te poți înscrie la un curs, la Timișoara

Vrei să fii părinte de profesie? Te poți înscrie la un curs, la Timișoara

Puteți fi părinte de profesie. Vreți acest lucru? Puteți urma un curs și puteți primi în casă copii care au rămas singuri pe lume. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş organizează un nou curs de formare pentru asistenţii maternali profesionişti.

Se cauta parinti profesionisti: cursuri gratuite de asistenti maternali, la Timisoara

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş organizează un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Acesta este gratuit, iar dacă sunteți interesați, trebuie să depuneți, până pe 30 mai, o cerere de evaluare la Registratura de la sediul DGASPC Timiș.

asistenți maternali

Cum puteti deveni asistent maternal profesionist: cursuri gratuite, daca treceti de evaluari

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş organizează un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Dacă vă interesează această ofertă, puteți depune deja cereri de evaluare, care trebuie să cuprindă obligatoriu motivele pentru care vreți să deveniți asistenți maternali profesioniști.

Cursuri gratuite de asistenti maternali, la Directia Copilului

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş organizează, în acest an, un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Acesta este gratuit și se adresează timișenior cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, cu domiciliul în Timișoara, Buziaș, Lugoj, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta, Ciacova sau Făget.

Top