Vrei să fii părinte de profesie? Te poți înscrie la un curs, la Timișoara

Puteți fi părinte de profesie. Vreți acest lucru? Puteți urma un curs și puteți primi în casă copii care au rămas singuri pe lume. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş organizează un nou curs de formare pentru asistenţii maternali profesionişti.

Asistentul maternal profesionist este persoana care primește în plasament copii la domiciliu și are grijă de aceștia, iar salariul ajunge, în medie, la 3.000 de lei brut pe lună, în funcție de mai multe elemente. Dacă vreți să deveniți asistent maternal, atunci puteți depune o cerere de evaluare la Registratura de la sediul DGASPC Timiș, din Piata Regina Maria, nr. 3, Timișoara, în perioada 2 iulie – 31 august 2018. La cererea de evaluare vor fi anexate: a) un curriculum vitae al solicitantului; b) copie după actul de identitate (cu domiciliul stabil pe raza județului Timiș); c) copie după diploma de studii a ultimei școli absolvite; d) cazier judiciar; e) adeverință medicală din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, infecto-contagioase sau psihice.
Cursurile de formare profesională vor fi organizate la sediul DGASPC Timiș și au o durată de minim 60 de ore, fiind gratuite. Nu vor putea deveni asistenţi maternali profesionişti persoanele care: au suferit o condamnare prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru săvârşirea cu intenţie a unei infracţiuni, au fost decăzute din drepturile părintesti, sau al căror copil a fost declarat abandonat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă ori dacă persoanele respective suferă de boli cronice transmisibile şi boli psihice.
Mai multe informaţii privind organizarea acestui curs pot fi obţinute la Serviciul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul al DGASPC – telefon 0256-490281, 494030.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social