Arhiva pentru eticheta: balarii

Efect de picnic: s-a cosit iarba in sensul giratoriu din Balcescu!

Efect de picnic: s-a cosit iarba in sensul giratoriu din Balcescu!

Picnicul organizat de 1 mai în intersecția din Piața Bălcescu a avut un rezultat neașteptat: ca prin minune, în ultima săptămână, din sensul giratoriu au dispărut bălăriile! Acestea au crescut cât gardul din vara anului trecut, de când primăria nu mai are contracte pentru înțreținerea spațiilor verzi. Licitațiile sunt în desfășurare, iar contractele ar urma să fie încheiate pe patru ani.

In Cimitirul Saracilor, ca-n jungla! / FOTO

Cimitirul Săracilor este lăsat pradă bălăriilor și nepăsării. Primăria a constatat abia acum că acest spațiu nu are regulament de funcționare și că, de fapt, nimeni nu se ocupă de întreținerea lui. Viceprimarul Traian Stoia ar vrea ca două treimi din acest cimitir să intre în circuitul funerar obișnuit, ca parte a cimitirului din Calea Lipovei.

Robu a inaugurat o lucrare de mantuiala, printre balti si balarii de doi metri / FOTO

Inaugurare printre bălării, bălți și mașini abandonate. Așa a arătat peisajul în care s-a găsit primarul Nicolae Robu, marți, când a ieșit pe teren pentru a inaugura reamenajarea străzii Orșova. Edilul a ajuns însă la concluzia că de vină nu este primăria, ci proprietarul terenului privat din zonă. În plus, el îi va lua la rost și pe cei care au făcut asfaltarea, care era oricum, numai netedă nu.

Stadionul „Dan Paltinisanu” are nevoie de cosasi! Balariile au ajuns cat casa!

Unei echipe care abia respiră prin Liga I nu-i trebuie un stadion civilizat. Aceasta pare să fie concluzia la care au ajuns proprietarii arenei „Dan Păltinișanu”, care au lăsat buruienile să pună, din nou, stăpânire pe diverse sectoare. Stadionul este administrat de Consiliul Județean Timiș, instituție care este și finanțator al lui ACS Poli.

Top