Arhiva pentru eticheta: brunch

Brunch „Dintre Dealuri”: Gustul Banatului autentic, într-o grădină cu suflet din Sadova Veche

Brunch „Dintre Dealuri”: Gustul Banatului autentic, într-o grădină cu suflet din Sadova Veche

Într-o zi toridă de iulie, în mijlocul Banatului Montan, la Sadova Veche, s-a întâmplat ceva rar: timpul a încetinit, mesele s-au umplut de bucate gătite cu suflet, iar grădina lui Ovidiu s-a transformat într-un spațiu de poveste, în care gastronomia locală și spiritual ospitalier bănățean au fost în centrul atenției. Brunch-ul „Dintre Dealuri” a fost

Sadova Veche devine gazda unei experiențe gastronomice autentice, cu un producător susținut de „Produs în Banat”

Sadova Veche, 12 iulie 2025 – În mijlocul peisajelor Banatului Montan, într-o grădină umbrită de pomi și îmbibată de mirosul bucatelor gătite la ceaun, are loc un eveniment culinar ce aduce împreună tradiția, gustul autentic și dragul de sat. Este o invitație deschisă către toți cei care doresc să redescopere farmecul ospitalității bănățene și simplitatea

Pornește sezonul brunch-urilor din gospodăriile private din Banat

Brunch-urile organizate în gospodăriile private sunt o modalitate tot ma populară de a petrece un weekend plăcut, evenimentele de cultură gastronomică locală în satele din regiune fiind însoțită de activități menite să ofere detalii din viața de zi cu zi a locuitorilor din sate sau să includă vizitatorii în atmosfera gospodăriilor și familiilor gazde ale

Proiectul Banat Brunch ajunge la la Secusigiu

Proiect de real succes, Banat Brunch ajunge acum acolo unde se întâlnesc Banatul cu Ardealul, în Lunca Mureşului, la Secusigiu. Doritorii sunt așteptați, pe 25 noiembrie, să descopere bucătăria și bunătățile localității arădene. ”Români, sârbi, maghiari și germani au vorbit, prin bucătării, aceeași limbă. A pământurilor bogate de cernoziom ce i-a făcut renumiți pentru multe, iar

Asociația My Banat organizează primul Brunch în Țara Morilor de Apă, la Rudăria/Foto

Coleșă cu brânză friptă, salată cu ciganea-n cap, pită de casă făcută cu făină de grâu, măcinată la moara Brușoanea, colăreți cu lapte sunt doar câteva dintre bunătățile cu care localnici de la Rudăria (Eftimie Murgu) îi vor întâmpina pe turiști sâmbătă, în 22 aprilie. Morile de apă ce formează cel mai mare complex mulinologic

Succes neașteptat pentru proiectele de turism gastronomic din Timiș. Micul Dejun și Brunch-urile pentru turiști au avut numeroși participanți

Proiectele Micului Dejun și a Brunch-urilor tradiționate, derulate prin Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în mediul rural timișean s-au bucurat de un real succes în rândul celor care le-au realizat. Circumspecți inițial la dezvoltarea unor asemenea servicii, ceri care au acceptat provocarea au fost la final extrem de mulțumiți de cum au ieșit evenimentele

Top
deBanat.ro - spune realitatea!
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.