Proiectele Micului Dejun și a Brunch-urilor tradiționate, derulate prin Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în mediul rural timișean s-au bucurat de un real succes în rândul celor care le-au realizat. Circumspecți inițial la dezvoltarea unor asemenea servicii, ceri care au acceptat provocarea au fost la final extrem de mulțumiți de cum au ieșit evenimentele și chiar au cerut reluarea lor.
Atât timișorenii, dar și turiștii străini care au vizitat județul și au luat parte la aceste evenimente turistic-gastronomice au fost încântați de ce au avut parte. Dacă inițial mulți nu prevedeau un succes pentru astfel de evenimente, acum acestea au devenit chiar parte din programele turistice.
”Cel puțin doi din zece participanți la Micul Dejun de la Margina, dar și la Brunc-urile din mai multe localități, provin din străinătate, aici vorbim inclusiv de români plecați. Există agenții de turism care au acum introduse în programul ofertelor turistice deplasări de acest tip”, ne-a declarat Delia Barbu, conducătoarea Asociației.
Dar, ceea ce este și mai important, cei care au fost gazde pentru aceste evenimente turistice au fost mulțumiți de rezultate.
”Cei care fac și Micul Dejun și Brunch-urile, din informațiile primite de la ei sunt mulțumiți de rezultate, acum vin și alții care fac astfel de evenimente, deci ei sunt mulțumiți. Au impact și financiar asupra vieții lor, chiar ne-au anunțat că vor să mai facă din nou, să repete acțiunea. În multe cazuri e mai mult decât ne așteptam”, ne-a mai spus Delia Barbu.
Comentarii prin facebook