Arhiva pentru eticheta: cartea recordurilor

Podul de pet-uri de la Timisoara, respins de Cartea Recordurilor / FOTO

Podul de pet-uri de la Timisoara, respins de Cartea Recordurilor / FOTO

„Ne pare rău, dar…” – așa începe scrisoarea primită de EcoStuff România din partea Guinness World Records. Podul de pet-uri nu a intrat în Cartea Recordurilor din motive strict tehnice: „materialul trimis nu arată modul în care au fost numărate pet-urile”, respectiv „structura nu a fost realizată dintr-o singură bucată, existând acea deschidere la mijloc”.

Adio „cu.podu”! Cel mai mare pod de pet-uri din lume va fi demontat sambata / VIDEO

A plutit pe Bega timp de două săptămâni și va fi demontat la finalul acestei săptămâni. Timișorenii se mai pot bucura de cel mai mare pod de pet-uri din lume până vineri seara. EcoStuff Romania caută, din nou, voluntari care să dea o mână de ajutor și speră să poată organiza aici un ultim eveniment.

Pe ultima suta de metri „cu.podu”. E nevoie de voluntari si PET-uri / FOTO

Lucrul la cel mai mare pod de PET-uri din lume continuă. Inițiativa le aparține celor de la EcoStuff România care, încă din luna mai, i-au invitat pe timișoreni să doneze sticle de plastic pentru construirea podului care urmează să fie amplasat pe Bega. Cu doar trei zile înainte de finalizarea proiectului, mai este încă mult de lucru și mai e nevoie de sticle și de voluntari.

Timisoreni, aduceti PET-uri pentru podul de Guinness Book!

Se caută „materie primă” pentru cel mai mare pod din PET-uri realizat vreodată. Acesta va traversa Bega undeva în zona Flora și va fi construit la începutul lunii iunie de Asociația EcoStuff. Dacă vreți să ajutați, puteți să vă înscrieți ca voluntar, iar de săptămâna viitoare sunteți așteptați să aduceți și PET-uri.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com