Arhiva pentru eticheta: cartofi

De veghe în lanul de la Lungulețu: „Varză, cartofi și alți demoni”, proiecție la Reciproc

De veghe în lanul de la Lungulețu: „Varză, cartofi și alți demoni”, proiecție la Reciproc

Ce faci când, pentru 100 de lei, primești o tonă de varză? I s-a întâmplat regizorului Șerban Georgescu, care a decis să stea un an în satul Lungulețu și să vadă cum trăiesc oamenii de acolo. Așa a apărut documentarul „Varză, cartofi şi alţi demoni”, care va putea fi văzut săptămâna viitoare și la Timișoara.

Reteta din Bucovina: Mamaliga de cartofi / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă mai altfel de mămăligă.

Din simt civic, sa sabotam industria cartofului!

Mare adevăr grăieşte Constantin Tampiza, când ne trimite să sabotăm comerţul cu cartofi. Pentru cine nu ştie, Tampiza ăsta e reprezentantul pentru România a patronatului rus de la LukOil şi a ajuns el să ne ia la întrebări cu privire la cum cumpărăm noi cartofii, după ce a observat omul că, în ultima vreme, preţul la această legumă preferată de românul sărac a crescut nesimţit de mult.

Supă-cremă de cartofi

Creştinii au intrat, astăzi, în postul Crăciunului. Timp de şase săptămâni, credincioşii se pregătesc pentru sărbătoarea naşterii lui Iisus Hristos.

Top