Arhiva pentru eticheta: chiul

PDL-istii n-au prea gasit picior de muncitor pe santierele din Timisoara / FOTO

PDL-istii n-au prea gasit picior de muncitor pe santierele din Timisoara / FOTO

PDL Timiş a luat modelul primarului Nicolae Robu, care trimitea studenţii liberali să filmeze muncitorii din Piaţa Victoriei. Tinerii „portocalii” au luat la pas şantierele din Timişoara, cu predilecţie cel de la Michelangelo. Şi au avut ce vedea.

SDM da cu flit primariei, muncitorii chiulesc pe capete

Teoretic, șantierul de pe strada Muzicescu a început acum două luni. Practic, muncitorii vin o zi da, trei ba. Situația e identică și în Zona Soarelui, unde, în trei săptămâni, s-a reușit scoaterea unor borduri pe fosta alee a Farului. De ambele lucrări se ocupă SDM, societate pe care primăria a scos-o deja o dată din faliment anul acesta.

Intr-un an de mandat, Robu s-a plimbat de 60.000 de euro! / Reactia prin SMS a primarului

Deputatul Alin Popoviciu a declanşat un atac fără precedent la adresa primarului Nicolae Robu. El a a ajuns la concluzia că liberalul a tras chiulul în 29% din zilele lucrătoare ale mandatului său! Toate deplasările lui Robu au costat peste 60.000 de euro. UPDATE: Între cei doi politicieni a avut loc un schimb de mesaje, în care deputatul i-a spus primarului că-i va monitoriza în continuare activitatea, iar Robu i-a replicat că oricât s-ar coaliza „tot felul de terchea-berchea” împotriva lui, nu vor reuși să-i păcălească pe timișoreni.

Top