Arhiva pentru eticheta: cod rutier

Reguli noi pe şosele. Legi mai aspre şi amenzi mari, inclusiv pentru şoferii agresivi

A doua lună a anului vine cu modificări importante în legislaţia rurtieră. De astăzi, marţi, 1 februarie, Codul Rutier prevede pedepse mai mari pentru șoferii agresivi și noi limite de viteză. Sunt interzise flash-urile, iar pentru prima dată se sancționează drifturile. Mai jos puteţi afla şi alte modificări ale legii rutiere. Noul act normativ, publicat

Noul Cod Rutier aduce amenzi de pana la 9.600 de lei pentru soferi! Vorbitul la telefon costa cat un telefon nou!

Modificările aduse Codului Rutier și majorarea numărului de puncte acordate pentru diversele încălcări ale legii îi vor arde la buzunare pe șoferii imprudenți. Sancțiunile pentru viteză excesivă pot ajunge la 9.600 de lei, iar vorbitul la telefon fără handsfree „costă” cât un smartphone. În plus, dacă nu plătiți amenzile, puteți rămâne fără permis.

Liberalii din Timis vor politisti cu cititoare de carduri si permise suspendate pe viata

În plin scandal legat de adoptarea noului cod rutier, liberalii timișeni au tot felul de propuneri. Nicolae Robu vrea ca șoferii prinși cu alcoolemie mare să nu mai aibă niciodată dreptul de a se urca la volan. Asta, în timp ce deputatul Horia Cristian crede că polițiștii trebuie să fie dotați cu cititoare de carduri!

Top