Arhiva pentru eticheta: compromis

Nicolae Robu

De ce nu face Robu concesii: Exterioritatea sa ii spune ca are constiinta

Face foarte bine ce face și are confirmarea din… „exterioritatea” sa. Primarul Nicolae Robu e categoric: nu intenționează să schimbe nimic din atitudinea sa, pentru că nu are de ce. Totuși, edilul admite că ar putea face unele mici compromisuri, dar numai „pentru binele timișorenilor”.

Decesul politic al taranistului Moldovan

După o lungă perioadă de secetă politică cu PNȚCD Timiș, liderul Valentin Moldovan și-a amintit că a mâncat rahat când a fost mic. Nu mult și nu de zmeură, ci de vanilie cu cocos. Altfel spus, a dat norocul peste dumnealui odată cu pofta PSD de a-i rupe majoritatea în Consiliul Local Timișoara primarului liberal Nicolae Robu. Se făcea că dintr-o dată, președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, s-a trezit pe malul unui lac de munte și din cârligul undiței a ieșit peștele fermecat.

Senatorul Ehegartner: Deputatii au compromis ideea de amnistie in Romania

Votul acordat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor în favoarea legii amnistiei şi graţierii, iniţiată de deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu, l-a nemulțumit pe senatorul liberal Petru Ehegartner. Acesta susține că gestul, făcut pe șest, a compromis o idee care, în anumite condiții, ar fi putut fi corectă.

Politehnica Timisoara, pe drumul onoarei sau pe mana compromisului cu Danut Lata?

Frumoşii suporteri ai Politehnicii Timişoara vor să mărşăluiască pe drumul cinstei, onoarei şi al demnităţii sportive, departe de mârșăviile sforarilor și blatiștilor din fotbalul modern (citat din filosofia proiectului SS Politehnica). Ei se confruntă însă cu o mare dilemă: accceptă sau nu un compromis cu Dănuţ Laţa, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş (AJF)?

Top