Arhiva pentru eticheta: costel pantilimon

Panti, „ambasador” pentru Politehnica!

Panti, „ambasador” pentru Politehnica!

Divizionara secundă Politehnica Timișoara încearcă să atragă în continuare în proiectul Politehnicii oameni de calitate care înţeleg spiritul Timişoarei. După Paul Codrea, tot din această vară, un alt nume important din istoria recentă a fotbalului bănăţean va colabora cu Centrul de copii şi juniori alb-violet. E vorba de goalkeeperul Costel Pantilimon. “Panti” va fi responsabil

Cand a mintit Marian Iancu in privinta transferului lui Pantilimon la Manchester City?

Transferul lui Costel Pantilimon la Manchester City a revenit în actualitate după ce, miercuri, am anunţat că echipa din Anglia a activat clauza de cumpărare definitivă a portarului. A ieşit la rampă Marian Iancu, care a declarat că, de fapt, transferul definitiv a fost efectuat în vara anului trecut, dar a ţinut secret acest lucru pentru a nu pune presiune pe Pantilimon.

Manchester City l-a cumparat definitiv pe Pantilimon!

Veselie cât cuprinde în sânul conducerii lui Poli Timişoara, după ce englezii de la Manchester City au activat clauza de cumpărare definitivă a lui Costel Pantilimon. Aceasta a fost activată în la mijlocul lunii ianuarie, iar în contul lui Poli (sau al lui Marian Iancu) a intrat o sumă considerabilă: peste 3,5 milioane de euro.

Transferuri cu greutate – de la Ioan Timofte la Costel Pantilimon

Au trecut 20 de ani de la cel mai important transfer din istoria Politehnicii Timişoara. Se întâmpla în 1991, când Poli îl ceda pe Ioan Timofte, după două sezoane de excepţie ale acestuia în tricoul alb-violet, cu evoluţii marcante în cupele europene, la titrata FC Porto. Acum, „Tim” îl reprezintă pe Pantilimon.

Pantilimon, numarul 1 la Manchester City

Echipele din Liga I au vândut în ultimii ani jucători doar în campionate slab cotate sau exotice. Ucraina, Rusia sau China sunt destinaţiile mult visate de mediocrii jucători ce evoluează prin Liga lui Mitică. Într-o perioadă în care jucătorii din campionatul intern sunt umflaţi fără milă pe la talk-show-urile de nişă, Poli reueşte cel mai impresionat transfer.

Top